Zaujíma ma aký názor máte na moje foto na akej úrovni sa pohybujú a či neviete o nejakých videách náučných na nete z ktorých sa dá niečo priučiť :) ďakujem Vám
...mňa to tu proste baví.....:)))) aj keď sorry, nemal som čas, bol som s priateľmi v meste tak povinnosti zasa ostali bokom...:)))))))....mne sa len páči jedna vec...´toto je môj posledný príspevok vo fóre´........no, prepáč za výraz ale sama si si nakakala do pusy.....niekoľkokrát....totiž: najprv chceš vedieť čo si o tebe myslie iní....iní ti napíšu, že nedokážeš prijať kritiku, na čo ty odpíšeš, že to tak nie je a kritika ťa posúva ďalej....onedlho na to napíšeš, že to je tvoj posledný príspevok.....o čom to svedčí?....skutočne ťa niečo môže posunúť ďalej?...skutočne ťa zaujíma názor ostatných?.....ak chceš aby ťa niekto chválil (teraz myslím len a jedine chválil a blahorečil) daj si fotky na iný web ako pokec alebo facebook....nič nemám proti týmto sajtom, vôbec nie.....len pochop ako si sa sama zosmiešnila.....neviem či odpíšeš ale skutočne ma zaujíma: chceš sa niekam posunúť?...ak áno, skús aspoň vyskúšať čo ti radia pod fotkami a tiež v tejto oblasti nie je na škodu prestať počúvať čo ti na fotkyy povedia kamaráti, lebo tí ak o tom vedia prd nemôžu byť objektívny aj keby sa veľmi snažili........ak sa posunúť nechceš, tak ani sám neviem prečo ti to tu píšem :)
netušila že som až taká populárna :D:D:D
k tomuto všetkému dodám iba jednu vec:
´Neposudzuj človek ak si v jeho topánkach neprešiel istú vzdialenosť´ :)
to je čo za porekadlo?! si vieš predstaviť, že by som chcel so svojou 11 obuť tvoje (predpokladám) max. 7 topánky? A ešte by som v nich mal chodiť?! no asi by som ťa nemal rád a to by si mohla byť kluden fasa ;)
...k tejto téme. Načo takto sa takto verejne domáhať názoru??? Aj ´nekoment´ je svojím spôsobom názor...fotíš pre seba,alebo pre tento portál?
Ja osobne pre seba. Pravda, komentáre vždy potešia, ale keď nechodia, tak nechodia. Prešiel som si tvoju galériu a musím povedať, že je zarážajúce, ako obhajuješ tvoje chyby zámerom...je iné povedať, že som fotku schvalne zasumel (pre efekt) a ine tvrdiť, ze všetko je naschvál. To môžeš povedať, keď vyzerá výsledok dobre
....tak čo ja viem....len je mi fakt smiešne, že sa niekto pýta na názor a ptm tu takto drísta.....takže v skutočnosti ju názor vôbec nezaujíma.....nedostane sa jej pochvaly tak si ešte aj vymyslí, že je populárna.....som si myslel, že sú tu len egohoniči-chlapi...príroda sa pohrala....
....tak čo ja viem....len je mi fakt smiešne, že sa niekto pýta na názor a ptm tu takto drísta.....takže v skutočnosti ju názor vôbec nezaujíma.....nedostane sa jej pochvaly tak si ešte aj vymyslí, že je populárna.....som si myslel, že sú tu len egohoniči-chlapi...príroda sa pohrala....
ja ti hovorím už od začiatku ;)vy ste mali ilúzie nie ja :D :D presnejšie wayne, chcel b som byť taký dobrý človek ako on ale nedarí sa mi ;)
ja ti hovorím už od začiatku ;)vy ste mali ilúzie nie ja :D :D presnejšie wayne, chcel b som byť taký dobrý človek ako on ale nedarí sa mi ;)
...ja pevne verím, že som dobrý človek :)) ale za názor sa nezvyknem hanbiť a ak ho chce niekto vedieť tak mu ho poviem na rovinu....a nie to čo chce počuť....sa mi to v škole pár krát vypomstilo, ale ja úprimnosť nevnímam ako negatívnu vlastnosť....
Nazdar Kriketusssska.Ja budem dnes dobrý.Ako asi všetko čo sa chceme naučiť,je nutné si aspoň trochu naštudovať.Dá sa aj bez toho empíriou,ale potom výsledky sú často do plaču.
Neviem,či si niečo vôbec čítala,ale doporučujem :
1.Michael Freeman - Očima fotografa (Kompozice pro lepší fotografie)
Ide o pomerne dôkladnú knihu venovanú kompozícii.
2.Michael Freeman - Perfektní expozice
detto ,ale o excpozícii
Pokiaľ by to na teba bolo moc ťažké,tak potom tieto:
1. Bryan Peterson - Naučte se exponovat kreativně
2. - Naučte se používať expoziční čas kreativně
3. - Portrét - naučte se fotografovať kreativně
Ak by aj to bolo zaťažko,tak potom tieto:
1.Scott Kelby Digitální fotografie 1,2,3
Tu je to všetko úplne polopatisticky napísané,prečo,načo,koľko,ako
portrét,krajinku,detial,svietenie
ved aj ja som bol dobrý, pekne som povedal odkial mám veeelmi vela vecí (lynda.com)+ gigabajty a gigabajty mám cez torrenty tým spôsobom, že niekto shromaždil nejaké tutorialy k téme do jedného pack-u a uploadol to...
ved aj ja som bol dobrý, pekne som povedal odkial mám veeelmi vela vecí (lynda.com)+ gigabajty a gigabajty mám cez torrenty tým spôsobom, že niekto shromaždil nejaké tutorialy k téme do jedného pack-u a uploadol to...
Však ja som nenapísal,že budem dobrý na rozdiel od conana7 :)
S dobrou knihou v ruke je to iné ako sedieť za kompom.Ja osobne mám radšej knihy,teda nielen o fotografovaní, samozrejme :)
Predpokladám,že takého Romana Pihana má prečítaného niekoľkokrát aj hore nohami.
Obe knihy !!! To považujem za fotografické minimum :)
Však ja som nenapísal,že budem dobrý na rozdiel od conana7 :)
S dobrou knihou v ruke je to iné ako sedieť za kompom.Ja osobne mám radšej knihy,teda nielen o fotografovaní, samozrejme :)
Predpokladám,že takého Romana Pihana má prečítaného niekoľkokrát aj hore nohami.
...ja som si nejaké knihy stiahol v pdf len kvôli tomu aby som vedel, za čo neskôr zaplatím....len tak námatkovo nech vidím...pri pc to skutočne nie je ono ...
mne osobne viac dajú video ukážky...a knihy už asi všetky čítam ako ebook...pfuj hanbím sa už ;) nie je to pekné...
určite má prečítaného :D :D bodaj by som sa mýlil :D :D
No ak videá a fotí portréty a ľudí v štúdiu,tak doporučujem tohoto sympatického chlapíka,je tam spústa videí od jedného po 4-5 svetiel v štúdiu,vonku s doskami i svetlami.Je to po anglicky síce,ale priemerne inteligentný človek to pochopí.
Čiže mala by aj žena :)
Zaujíma ma ...
inak buduci rok v maji jej mozem presne povedat, ako sa foti v zahranici. mam prvu objednavku z rakuska :-P
k tomuto všetkému dodám iba jednu vec:
´Neposudzuj človek ak si v jeho topánkach neprešiel istú vzdialenosť´ :)
...k tejto téme. Načo takto sa takto verejne domáhať názoru??? Aj ´nekoment´ je svojím spôsobom názor...fotíš pre seba,alebo pre tento portál?
Ja osobne pre seba. Pravda, komentáre vždy potešia, ale keď nechodia, tak nechodia. Prešiel som si tvoju galériu a musím povedať, že je zarážajúce, ako obhajuješ tvoje chyby zámerom...je iné povedať, že som fotku schvalne zasumel (pre efekt) a ine tvrdiť, ze všetko je naschvál. To môžeš povedať, keď vyzerá výsledok dobre
Neviem,či si niečo vôbec čítala,ale doporučujem :
1.Michael Freeman - Očima fotografa (Kompozice pro lepší fotografie)
Ide o pomerne dôkladnú knihu venovanú kompozícii.
2.Michael Freeman - Perfektní expozice
detto ,ale o excpozícii
Pokiaľ by to na teba bolo moc ťažké,tak potom tieto:
1. Bryan Peterson - Naučte se exponovat kreativně
2. - Naučte se používať expoziční čas kreativně
3. - Portrét - naučte se fotografovať kreativně
Ak by aj to bolo zaťažko,tak potom tieto:
1.Scott Kelby Digitální fotografie 1,2,3
Tu je to všetko úplne polopatisticky napísané,prečo,načo,koľko,ako
portrét,krajinku,detial,svietenie
Keďže fotíš to čo fotíš,doporučujem ešte jednu:
Billy Pegram - Fotomodeling ......skvelá kniha.
Nemáš začo :)
určite má prečítaného :D :D bodaj by som sa mýlil :D :D
Čiže mala by aj žena :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie