Zaujíma ma aký názor máte na moje foto na akej úrovni sa pohybujú a či neviete o nejakých videách náučných na nete z ktorých sa dá niečo priučiť :) ďakujem Vám
dneska to bude aj horšie :D :D sa teším viac než na prison break, dúfam že nás chalani nesklamú ;)
...akože ja zasa nemám za potreby nutne niekoho zhodiť a podobne ale sú ľudia v ktorých sa nevyznám....ani tak dobre ani tak....tak som ptm viac drzý :)
slušne povedanú kritiku beriem v pohode lebo posúva dopredu :)lenže sa pozrite ako to píšete :)
ty nevieš ako sa to robí v zahraničí ...toto si pozrel asi inú fotografku :)
na začiatku nikto ti nič zle nenapísal. :D :D že inú fotografku :D :D vkuse len to isté dávaš, že treba pozerať aj ako sa robí v zahraničí, treba sledovať zahraničných autorov atd
slušne povedanú kritiku beriem v pohode lebo posúva dopredu :)lenže sa pozrite ako to píšete :)
nie nie presne tvoju, tak mladá a už pamäť neslúži. Po jednej výmene názorov s tebou a tvojou príbuznou som sa rozhodol nevyjadrovať k tvojej pseudo tvorbe. Je pravda že raz za čas sa mi aj daktoré zábery páčia ale načo sa vyjadrovať k osobe čo nedokáže zniesť kritiku a len ďakuje a poklonkuje sa do nekonečna keď ju niekto pochváli. Prosím odpovedz mi aký ma význam toto vlákno keď aj tak ťa v reále nezaujíma realita a v konečnom dôsledku to aj tak zaklincuješ že tak sa to fotí v zahraničí. No v tomto prípade ťa trochu poopravím, nie tak sa nefotí v zahraničí a ver, niečo o tom viem. No aby si nepovedala že ti neodpoviem tak predsa, strašne sa mi nepáči to tvoje žehlenie a odsekávanie končatín. Na každej fotke sa to opakuje. Tomu prvému je celkom jednoduché spraviť nápravu, stačí sa riadiť heslom že niekedy menej je viac ako veľa. No a tomu druhému, tam je to ťažké buď si naštudovať kompozíciu, alebo sa riadne pozerať do hľadáčika. Prosím ak mi budeš chcieť napísať že sa to ale zákazníkom páči nerob si tú námahu. Tí traja čo máš sú slabá korešpondenčná vzorka aby si si na základe nej robila názor. Názor si môžeš spraviť keď nafotíš x cudzích ľudí a tí sa vyjadria k tvojej tvorbe.
fuuu tak ttttttoto vlákno je na mňa až moc profi ;-)
to som sam co jej drzim palce? hadky pod jej fotkami som cital, a priznam sa, trochu nechapem zmysel tohto vlakna, ale to nevadi, dolezite je, ze si pyta kritiku a chce sa posunut dalej. kazdy z nas si urcite minimalne raz vyrobil trapas, na ktory by najradsej zabudol... je to ako ten javelinov vtip s tou kozou a stavitelom mostov, tusim sa volal McGregor? z vlakna zmazaneho, pojednavajuceho o Majstrovi... anyway, uvedomenie si vlastnych nedostatkov a prijem konstruktivnej kritiky moze bytt povazovany za krok k naprave... nechcem tu rozdavat rozumy, ani nikomu nic natiskat, mne je jej snaha vsak sympaticka, akokolvek ju nenavidis(te) (hoci priznam sa, uznavam ze emocie su odovodnene, sme vsak dospeli ludia a vieme sa nad ne preniest a jednat asertivne, ci?) ;)
ako mozte byt zli na peknu fotografku? :-) Ved tie fotky niesu take zle, akurat ma ten atelier nastaveny raz pre vzdy od ISO az po otacky ventilatora a meni len pekne baby pred objektivom :-)
fuuu tak ttttttoto vlákno je na mňa až moc profi ;-)
obavami som cítil tvoj príspevok že nič ´zaujímavé´ už nenapíšeš ale teraz si zaklincoval :D :D ale je to vojna proti veterným mlynom ;) žeby sme boli zas blokovaní????????? uvidíme ;)
to som sam co jej drzim palce? hadky pod jej fotkami som cital, a priznam sa, trochu nechapem zmysel tohto vlakna, ale to nevadi, dolezite je, ze si pyta kritiku a chce sa posunut dalej. kazdy z nas si urcite minimalne raz vyrobil trapas, na ktory by najradsej zabudol... je to ako ten javelinov vtip s tou kozou a stavitelom mostov, tusim sa volal McGregor? z vlakna zmazaneho, pojednavajuceho o Majstrovi... anyway, uvedomenie si vlastnych nedostatkov a prijem konstruktivnej kritiky moze bytt povazovany za krok k naprave... nechcem tu rozdavat rozumy, ani nikomu nic natiskat, mne je jej snaha vsak sympaticka, akokolvek ju nenavidis(te) (hoci priznam sa, uznavam ze emocie su odovodnene, sme vsak dospeli ludia a vieme sa nad ne preniest a jednat asertivne, ci?) ;)
ak by som ju tak nenávidel tak jej nadám a pošlem do teplých krajín hneť na začiatku, no ja som kľudný človek, občas. Ak by som mal osobnú skúsenosť nepísal by som to čo som napísal, ju nič iné nezaujíma len aby ju všetci chválili. Posledne sa pod jej fotkami neobjavuje kritika a čo myslíš čím to bude??? No rozhodne nie zlepšením ale jej prístupom ku kritike. Namiesto toho aby ju brala s pokorou a uvážením na ňu reaguje agresívne, no diametrálne odlišný postoj má k chvále aj tej bezduchej. Ja som v začiatkoch ďakoval za tú najťažšiu kritiku lebo len tá ma posúvala ďalej a netváril som sa že som najlepší len vi ostatný ste sedláci zo slovenska a ja viem ako sa to fotí von. Ku starším a skúsenejším som prejavoval vďaku že si našli čas a o komentovali moju akože tvorbu svojim kritickým okom. Tu keď tejto osobe niečo napíšeš sa zduje bez ohľadu či jej chceš pomôcť alebo nie.
wayne určite ju nikto nenávidí a ked si prečítal všetky príspevky pod každým jej foto tak vieš že nie, neuvedomuje si kritiku, konštruktívnu nekonštruktívnu, môžeš to sám vidieť. Ja jej tvorbu nekritizujem bolo by to smiešne, lebo mám s ateliérovým fotením nulové skúsenosti, mne vadí že ako reaguje na radu, kritiku skúsenejších...
s tebou kľudne. Inak netuším na čo narážaš s tím čajom, všimol som si dáku roztržku no nemal som čas skúmať čo sa to vlastne odohralo. Vieš kopec práce a žiadne voľno ;-)
cital som este raz vsetky :) pamatam aj na tie rozbroje ked jej Strhak napisal prvykrat ze sa mu nepaci jej fotka :) to bolo vsak pred nejakou dobou a ktovie mozno fakt dostava rozum kvotie.. ale jej reakcie su prehnane to ano, ale holt pokora a ucta dnes mladym chyba :S
ak by som ju tak nenávidel tak jej nadám a pošlem do teplých krajín hneť na začiatku, no ja som kľudný človek, občas. Ak by som mal osobnú skúsenosť nepísal by som to čo som napísal, ju nič iné nezaujíma len aby ju všetci chválili. Posledne sa pod jej fotkami neobjavuje kritika a čo myslíš čím to bude??? No rozhodne nie zlepšením ale jej prístupom ku kritike. Namiesto toho aby ju brala s pokorou a uvážením na ňu reaguje agresívne, no diametrálne odlišný postoj má k chvále aj tej bezduchej. Ja som v začiatkoch ďakoval za tú najťažšiu kritiku lebo len tá ma posúvala ďalej a netváril som sa že som najlepší len vi ostatný ste sedláci zo slovenska a ja viem ako sa to fotí von. Ku starším a skúsenejším som prejavoval vďaku že si našli čas a o komentovali moju akože tvorbu svojim kritickým okom. Tu keď tejto osobe niečo napíšeš sa zduje bez ohľadu či jej chceš pomôcť alebo nie.
no ano ale my sme chlapi a davno za pubertou takze rozmyslame inak :))) inak s tebou suhlasim vo vsetkych bodoch, som vsak v urcitych smeroch optimista a neviem byt dlhu dobu negativne naladeny a trochu ma toto vlakno aj prekvapilo (v dobrom) ale cas ukaze ci na nieco bolo, zatial to vyzera ze bude medzi kamoskami rozpravat aki su tu k**** a ako sme ju zas na*****i :)
Zaujíma ma ...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa