Zdravim,
onedlho sa stahujem do Bratislavy /internat-mlyny/ a bola by som rada, keby mi niekto, kto tam pozna, mohol poradit nejake svoje oblubene lokacie v Bratislave, ci nejake tichsie /lesy, luky, aj ked to je mozno narocnejsie najst/ alebo rusnejsie ale o to zaujimavejsie, kedze to tam absolutne nepoznam. Nemusi to byt v blizkosti mna, moze byt hocikde v v Bratislave. Najcastejsie by som fotila ludi.
Vopred dakujem.
Odvážny ani nie, ale presne som si spomenul na to keď som ja prišiel do BA prvýkrát a na inom portáli som písal vo fóre, či sú tu ľudia s ktorými sa dá isť fotiť. Totálne nikoho som tu nepoznal no vďaka tomu, že som sa ozval som našiel ľudí a cez nich spoznal ďalších fotiacich ľudí a bol som na kopu fotoakcií, taktiež som sa veľa naučil o fotení od nich. jednoducho stálo mi to zato.
P.S. Je mi jasné, že keď sa na foto portáli takto ozve dievča, tak veľa chlapov rozmýšľa penisom, ale tak musia tu byť aj normálny :)
ale čo sa týka BA, tých lokácií je dosť, len treba mať oči otvorené...
a čo sa týka napr. ľudí, čo fotia, z portálu ich je kopec, stačí ho trochu sledovať, ísť na pár stretnutí Efoťákov atď...
Odvážny ani nie, ale presne som si spomenul na to keď som ja prišiel do BA prvýkrát a na inom portáli som písal vo fóre, či sú tu ľudia s ktorými sa dá isť fotiť. Totálne nikoho som tu nepoznal no vďaka tomu, že som sa ozval som našiel ľudí a cez nich spoznal ďalších fotiacich ľudí a bol som na kopu fotoakcií, taktiež som sa veľa naučil o fotení od nich. jednoducho stálo mi to zato.
P.S. Je mi jasné, že keď sa na foto portáli takto ozve dievča, tak veľa chlapov rozmýšľa penisom, ale tak musia tu byť aj normálny :)
no nastastie ked budem v BA tak to bude jednoduchsie ako z druheho konca krajiny, takze sa na tie efotacke stretnutia tesim, dufam, ze sa tma nebudem citit prilis blbo, som len amater :/
no nastastie ked budem v BA tak to bude jednoduchsie ako z druheho konca krajiny, takze sa na tie efotacke stretnutia tesim, dufam, ze sa tma nebudem citit prilis blbo, som len amater :/
blbo medzi eFoťákmi? neprichádza do úvahy...tie stretnutia sú prudko nákazlivé, viem, o čom píšem :o) nie nadarmo som cez leto stihol ku trom klubovým v BA, pridať 2x BA, raz BB a raz KE :o) v pláne je behom mesiaca NR či ešte jedno na strednom Slovensku :o) takže sa nie je čoho obávať, skôr sa treba tešiť :o)
Určite klasiky ako Slavín, hrad, mosty, horský park, Sad Janka Kráľa, Medická záhrada. Ak chceš lesy, tak ti odporúčam napríklad hore na Kolibe. Ja som sa teraz presťahoval na Dlhé diely, zatiaľ sa mi tam veľmi páči + hore máme krásny les, dunaj a peši prejdem do Bergu za hodinku a pol a do Hainburgu za dve hodinky - po ceste krásna príroda, môžeš fotiť aj pri rakúskych veterných elektrárňach. Pre tvojú info, dlhé diely sú od mlynov cez most, pár minút dole kopcom ak by si šla do lesa hore nad dlháčmi, ak by si chcela ísť do Rakúska, tak cez most Lafranconi a ďalej normálne po chodníčku pešo-korčuliarsko-cyklistickom chodníku :)
Mozno nahradnik ale byvam priamo v Mlynskej cize aj sused. ;)
to sme sa učili na regionálnom rozvoji, že máš teda alokačnú výhodu, čo je pre teba pozitívnou externalitou :))))) škoda že ´tvoj´ rozvoj disponuje aj s určitými brzdiacimi faktormi :))))
na zozname sú tí, ktorí, ked sa objaví atraktívna profilovka vo fóre, tak ruky-nohy dolámajú aby boli medzi prvými ´pomocníkmi´ :)))))
Granko nedávno ponúkal aj osobnú ´konzultáciu´ že on docestuje a ukáže slečne že ako sa to robí :)))))))))
nehrajte sa na nepoškvrnené panny prosím :))))))))))))))
chlapec môj, tebe ten matroš po záruke nerobí dobre :o) vymeň už dodávateľa, skôr než bude neskoro :o) bodka
ponúkol som pomoc, slečna sa neozvala, neriešim. bodka.
cez leto som písal viackrát i mužským nickom, že nie je problém prísť a odskúšať objektív alebo čosi. takže som nepoškvrnený aj keď na Máriu nemám :o) bodka
Lokácie v Bratislava
a čo sa týka napr. ľudí, čo fotia, z portálu ich je kopec, stačí ho trochu sledovať, ísť na pár stretnutí Efoťákov atď...
Granko nedávno ponúkal aj osobnú ´konzultáciu´ že on docestuje a ukáže slečne že ako sa to robí :)))))))))
nehrajte sa na nepoškvrnené panny prosím :))))))))))))))
a ja vím že ma nechce, patrí tiež medzi 3,5 miliady žien, ktoré majú na túto vec podobný názor :))))))))))))
ponúkol som pomoc, slečna sa neozvala, neriešim. bodka.
cez leto som písal viackrát i mužským nickom, že nie je problém prísť a odskúšať objektív alebo čosi. takže som nepoškvrnený aj keď na Máriu nemám :o) bodka
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa