Zdravim,
onedlho sa stahujem do Bratislavy /internat-mlyny/ a bola by som rada, keby mi niekto, kto tam pozna, mohol poradit nejake svoje oblubene lokacie v Bratislave, ci nejake tichsie /lesy, luky, aj ked to je mozno narocnejsie najst/ alebo rusnejsie ale o to zaujimavejsie, kedze to tam absolutne nepoznam. Nemusi to byt v blizkosti mna, moze byt hocikde v v Bratislave. Najcastejsie by som fotila ludi.
Vopred dakujem.
To ja som akože niekedy také niečo urobil? Poslal som nejakej slečinke lamy na pomoc? Alebo ako? :-)))
pamätám si na profi grafičku, ktorá chcela rozbehnúť biznis s 1000D+18-55+75-300.
tam si bol dosť aktívny ked sa nemýlim. a ked sa mýlim tak ťa zablokujem. :))))
Inak na to vlákno týkajúce sa 1000D a grafičky si matne spomínam, ale neviem či sa tam najviac neangažoval jeden kolega efoťák z BB.
Ale potom, čo zo slečinky vypadlo, že je okolíkovaná, tak počiatočné nadšenie všetkých opadlo :-)))
Rolo vie čítať moje príspevky aj bez smajlíkov či s jedným, zvykol si za tú dobu, takže pre ostatných zdanie môže klamať :o) síce sa nechá niekedy nachytať, ale len občas :o)
Zdravim,
kedze mam podobnu otazku ohladne lokacii v bratislave tak sa trochu navcirkam do tohto threadu nech nezakladam zbytocne novy. Potreboval by som poradit miesto v BA, popr. okolo, kde by sa dalo dobre fotit pri zapade slnka postavy(hlavne tie zenske). Najidealnejsie by bolo nejake pole, popriade jazero s pomalym klesanim dna s tym ze by tam mal byt super zapad slnka, ziadne rusive blbosti v pozadi (domy, kominy a podobne). Rozmyslal som ze pri D2, pri volkswagene su take rozne policka, ci by to bolo dobre tam. Pre lepsiu predstavu, chcem fotit nieco v tomto style http://www.youtube.com/watch?v=yGfiAbUeLhw&feature=related (posledna cast videa kde modelka stoji vo vode). To znamena, pekny zapad slnka a krajinka az daleko za fotenou modelkou.. vedel by mi niekto nieco vhodne poradit? Tak aby to bolo co najlepsie dostupne autom a nebolo to prilis daleko od BA. Za oznacenie miesta na mapke by som bol vdacny ;) Dakujem vopred.
No vies Katuska,tu je velmi vela chalanov ,ktory by s Tebou radi chodili,(fotit)ale po tejto info,no neviem neviem,ale ked nieco budes potrebovat tak napis cez SS,vitaj v nasej dedine:)))
blbo medzi eFoťákmi? neprichádza do úvahy...tie stretnutia sú prudko nákazlivé, viem, o čom píšem :o) nie nadarmo som cez leto stihol ku trom klubovým v BA, pridať 2x BA, raz BB a raz KE :o) v pláne je behom mesiaca NR či ešte jedno na strednom Slovensku :o) takže sa nie je čoho obávať, skôr sa treba tešiť :o)
Určite klasiky ako Slavín, hrad, mosty, horský park, Sad Janka Kráľa, Medická záhrada. Ak chceš lesy, tak ti odporúčam napríklad hore na Kolibe. Ja som sa teraz presťahoval na Dlhé diely, zatiaľ sa mi tam veľmi páči + hore máme krásny les, dunaj a peši prejdem do Bergu za hodinku a pol a do Hainburgu za dve hodinky - po ceste krásna príroda, môžeš fotiť aj pri rakúskych veterných elektrárňach. Pre tvojú info, dlhé diely sú od mlynov cez most, pár minút dole kopcom ak by si šla do lesa hore nad dlháčmi, ak by si chcela ísť do Rakúska, tak cez most Lafranconi a ďalej normálne po chodníčku pešo-korčuliarsko-cyklistickom chodníku :)
No vies Katuska,tu je velmi vela chalanov ,ktory by s Tebou radi chodili,(fotit)ale po tejto info,no neviem neviem,ale ked nieco budes potrebovat tak napis cez SS,vitaj v nasej dedine:)))
to bol povodny ciel :P aj ked po dnesnych nervoch som mala sto chuti zalozit tu temu, no nic to ;D next time.
dakujem za ponuku, urcite sa ozvem ak budem potrebovat pomoc.
Doporucujem fotogenicky Sandberg nad Devinskou Novou Vsou (Devinska Kobyla)a mozes zbehnut aj na sidlisko Pavla Horova 3 (nedavno najsledovanejsia adresa na SVK).
http://www.google.sk/images?hl=sk&q=dev%C3%ADnska+kobyla&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=OZaaTIS4B4WUjAe99OXFCA&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CDMQsAQwAw&biw=1272&bih=602
Lokácie v Bratislava
v piatok som v NR. v sobotu fotím tenis :)) nie penis nepomýlil som si písmenká.
potom 25.9 mám svadbu :)))))))))))
V oktobri by sme si mohli take nieco zopakovat. ;)
tam si bol dosť aktívny ked sa nemýlim. a ked sa mýlim tak ťa zablokujem. :))))
ved počkaj ešte :)))))
Ale potom, čo zo slečinky vypadlo, že je okolíkovaná, tak počiatočné nadšenie všetkých opadlo :-)))
Rolo vie čítať moje príspevky aj bez smajlíkov či s jedným, zvykol si za tú dobu, takže pre ostatných zdanie môže klamať :o) síce sa nechá niekedy nachytať, ale len občas :o)
kedze mam podobnu otazku ohladne lokacii v bratislave tak sa trochu navcirkam do tohto threadu nech nezakladam zbytocne novy. Potreboval by som poradit miesto v BA, popr. okolo, kde by sa dalo dobre fotit pri zapade slnka postavy(hlavne tie zenske). Najidealnejsie by bolo nejake pole, popriade jazero s pomalym klesanim dna s tym ze by tam mal byt super zapad slnka, ziadne rusive blbosti v pozadi (domy, kominy a podobne). Rozmyslal som ze pri D2, pri volkswagene su take rozne policka, ci by to bolo dobre tam. Pre lepsiu predstavu, chcem fotit nieco v tomto style http://www.youtube.com/watch?v=yGfiAbUeLhw&feature=related (posledna cast videa kde modelka stoji vo vode). To znamena, pekny zapad slnka a krajinka az daleko za fotenou modelkou.. vedel by mi niekto nieco vhodne poradit? Tak aby to bolo co najlepsie dostupne autom a nebolo to prilis daleko od BA. Za oznacenie miesta na mapke by som bol vdacny ;) Dakujem vopred.
dakujem za ponuku, urcite sa ozvem ak budem potrebovat pomoc.
http://www.google.sk/images?hl=sk&q=dev%C3%ADnska+kobyla&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=OZaaTIS4B4WUjAe99OXFCA&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CDMQsAQwAw&biw=1272&bih=602
http://www.mapa-mapy.sk/mapa/devinska-kobyla-devinska-nova-ves-slovenska-republika/
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa