... u nas v Racisdorfe to vyzera zatial na uplne zatmenie ... ci skor zahmlenie
Ja som v meste (v budove, kde pracujem), mam vyhlad na vychod, ale je hmlisto. Vercajch som zbytočne ťahal so sebou. No rano, ako som vstal o 6 hod, tak som videl hviezdy. Je to na jed!
hej folia z 3,5 diskety co sa kedysi pouzivala normalka do kompov, je to aj lacna nahrada tych okuliarov na pozorovanie, disketu uz dnes sice tazko kupis ale tak doma sa vzdy najde aspon kus (P.S. CD take ucinky nema )
Skoda ze je to tak z rana hned....mam skusku o 8 cize to nestiham :/
Ďakujem veľmi pekne. Neaku tu disketu som doma ešte našiel .. Zapadanú z polkila prachom ... Ty máš skušku no u nás je zase totálna hmla takže z toho tiež nič nebudem mať .... Ale dík za ranu
Závidím všetkým ktorý sa na to môžu pozerať. U nás totalne nahovno počasie, hmla + sneženie. Ale komu sa podarí, dávajte sem foto Myslím že aj ostatní , ktorý nemaju priležitosť to vidieť, sa na to rady pozria aspoň na foto
U nás v Poprade mínus 18, ale jasno, úkaz krásne pozorovateľný, práve som dofotil, idem spracovať, pridám do galérky (len čo mi oko sa prispôsobí...)... Aby videli aj v Rašisdorfe, čo sa to vlastne dialo...
U nás v Poprade mínus 18, ale jasno, úkaz krásne pozorovateľný, práve som dofotil, idem spracovať, pridám do galérky (len čo mi oko sa prispôsobí...)... Aby videli aj v Rašisdorfe, čo sa to vlastne dialo...
Ma nesser ... z PP (NL) som sa vcera naobed odkotulal
Dobry den, velmi sa mi pacia Vase pohotove zabery a najma ich kvalita! Boli by ste taky laskavy a poslali mi fotografie z priebehu zatmenia a popis, ako a cim ste zatmenie fotografovali. Rad by som sa poucil. Budem Vam velmi povdacny. Frantisek (fero1943@gmail.com)
zatmenie slnka
Dakujem
Nie ako tieto populárne články...
Nie ako tieto populárne články...
Skoda ze je to tak z rana hned....mam skusku o 8 cize to nestiham :/
Aby videli aj v Rašisdorfe, čo sa to vlastne dialo...
Aby videli aj v Rašisdorfe, čo sa to vlastne dialo...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa