Chcel by som sa spýtať, jeden pán tu písal že fotil cez disketu. Tým sa myslí normálna folia z diskety do PC ??? Tiež by som veľmi rád zajtra urobil pár záberov zatmenia no nemám žiadny filter, tak by som vás chcel poprosiť o rady.. Ďakujem
Ano, rozlomis disketu, vyberies zaznamove medium (to je folia s kovovym kolieskom uprostred), mozes si to zastrihnut, aby sa to dobre drzalo a da sa cez to dobre pozorovat zatmenie slnka. Ja som to prikladal pred objektiv a fotil som cez to.
U nás bolo tieš vydieť čiastočné zatmenie slnka. Som sj fotila Hm, použila som to také sklíčko na zváranie A potom aj normálne, potom ukážem fotky keď stiahnem do počítača
Si tak dnes veselo spím, zrazu mi vbehne mamina do izby, že vonku je zatmenie slnka, že sa mám pozrieť... tak jasné, že sa nejdem pozrieť, ale montujem teleobjektív, voľným okom aj tak ešte vidím hmlu prvýkrát len vysoká clona, malé časy, že čo to dá.... druhýkrát (to už som bola sviežejšia, po sprche, ešte s uterákom na hlave) som skúsila prechoďáky, len už to je dosť konečná fáza, ale ešte kúsok som stihla takže prikladám ukážky, to druhé je BW crop, prvé originál
Najviac hmly a oblakov som mal prave v mieste zatmenia,napokon som rad ze sa mi podaril aspon nejaky ulovok.Na prilozenej pano je kruhova panorama v case zatmenia,sipka ukazuje miesto kde sa slnko prave nachadza..no samozrejme je tam aj najviac hmly ..druha snimka fotena bez akehokolvek filtra..teda okrem toho z hmly.. Len este keby sa niekomu nieco nezdalo,tak na foto je len jedno auto
V Londyne nicoveho nic...blbe Londynske pocasie, clovek si vyleze na vychod slnka s kavickou na strechu, fotak pripraveny, do prace som koli tomu neskoro prisiel a hovno z toho (
Teraz ma mrzí, že som niekam nevybehol, nejakú scenériu pofotiť, bolo veľmi zvláštne a neobvyklé svetlo, ktoré jedine pri zatmení je. Ale komu by sa v tej zime zasa chcelo... No nič, nabudúce to už skúsim...
Teraz ma mrzí, že som niekam nevybehol, nejakú scenériu pofotiť, bolo veľmi zvláštne a neobvyklé svetlo, ktoré jedine pri zatmení je. Ale komu by sa v tej zime zasa chcelo... No nič, nabudúce to už skúsim...
zatmenie slnka
Dakujem
Ja som to prikladal pred objektiv a fotil som cez to.
Len este keby sa niekomu nieco nezdalo,tak na foto je len jedno auto
No nič, nabudúce to už skúsim...
No nič, nabudúce to už skúsim...
dalsi termin je 20.03.2015
Len aby ho videl ešte niekto iný okrem baktérií ktoré sú schopné prežiť jadrový výbuch
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa