Zdravím. Vedeli by ste mi odporučiť na základe praktických skúseností tablet, ktorý by má kvalitný displej, resp. zobrazuje fotografie v prijateľnej pozerateľnej kvalite? Mal by podporovať Wi-Fi, príp. 3G a písanie na "klávesnici" by nemalo byť na obtiaž.
Jedná sa mi o prezeranie fotografií, surfovanie na nete a prispievanie do diskusií (hlavne na ephote
Ak by som vynechal iPad, iPad2 alebo Galaxy Tab existuje nejaké ekvivalentné riešenie?
Ďakujem všetkým za rady. Zaujímalo by ma ako sú na tom tablety okolo 150€ s Androidom, či je to hrôza alebo aspoň sčasti použiteľné.
Ja mam doma tablet z ebay za 60 eur(v tej cene je aj obal s externou klavesnicou). Pouzivam ho na surfovanie po nete(ephoto,500px,facebook atd) a nemam s tym dake velke problemy. Ked chcem pisat viac,zapojim si tu klavesnicu(tablet ma pomocou adapteru 2x USBhost). Fotografie sa na nom pozeraju dobre.No nie je to ziadny IPS panel ale plne postacoval na to aby som priniesol rodicom ukazat fotky. Co sa tyka konektivity tak ma to len wifi i ked cez usb sa da pripojiut huawei modem s 3G. Co sa tyka vykonu tak moj Sony Ericson x10mini je rychlejsia ale zase nie je tak pomaly,ze by ma to nejako obmedzovalo.
Je aj 3G verzia, ale je o dost drahsia (napr. http://www.alza.cz/asus-eee-pad-transformer-tf101-16gb-3g-hnedy-dock-d288667.htm). Navyse Asus vydal nasledovnika (Transformer Prime), tak mozno pojdu ceny dole...
Zdravím. Vedeli by ste mi odporučiť na základe praktických skúseností tablet, ktorý by má kvalitný displej, resp. zobrazuje fotografie v prijateľnej pozerateľnej kvalite? Mal by podporovať Wi-Fi, príp. 3G a písanie na "klávesnici" by nemalo byť na obtiaž.
Jedná sa mi o prezeranie fotografií, surfovanie na nete a prispievanie do diskusií (hlavne na ephote
Ak by som vynechal iPad, iPad2 alebo Galaxy Tab existuje nejaké ekvivalentné riešenie?
Asus transformer No ak mozem za seba tak ipad, hoci prave pisem z galaxy tab2, ipad ma lepsie ovladanie a ten flash nejde ani na galaxy poradne....
inak teraz taka hlupa otazka: na tablete ide net len ak je wifi ze? ked xcem mat net stale co si treba predplatit? ked to ma clovek od operatora tak tak si to predplati ale bez toho to nejde?
inak teraz taka hlupa otazka: na tablete ide net len ak je wifi ze? ked xcem mat net stale co si treba predplatit? ked to ma clovek od operatora tak tak si to predplati ale bez toho to nejde?
Musis mat tablet so Sim kartou. Tu si kupis u operatora avyberies si najvhodnejsi program. Pre bezne surfovani potacuje pausal 1GB. A kde sa da, budes pouzivat WiFi.
ASUS Eee Pad Transformer TF101 sa mi pozdava ma to usb, daju sa sluchadla pripojit, klavesnica je fajn.....len neviem nikde najst jake formty videa a foto to podporuje.....tusim android je v tom ze? word excel PP by to asi tiez malo mat poriesene...dufam ci?
Musis mat tablet so Sim kartou. Tu si kupis u operatora avyberies si najvhodnejsi program. Pre bezne surfovani potacuje pausal 1GB. A kde sa da, budes pouzivat WiFi.
hej hej toto mi je jasne...len som tak rozmyslala ci niesu nejake datove balicky formou nejakych sd kariet co da clovek do tabletu...mimo pausalov a telefonov...dik
hej hej toto mi je jasne...len som tak rozmyslala ci niesu nejake datove balicky formou nejakych sd kariet co da clovek do tabletu...mimo pausalov a telefonov...dik
Ahoj,pro tablety které nemají podporu 3G už začli dělat i mobilní wifi zařízení vodafone v CR například toto http://eshop.vodafone.cz/shop/mobileInternetDetails.jsp?skuId=sku500190034&hardwareSkuId=&menuKey=&selectedPlanSkuId=&selectedMainTab=buyWithPostpaid&selectedTab=overview vrazíš do toho simku a máš wifinu kde chceš (pokud je tam signál)...
T-Mobile ma mobilny internet 0 EUR. Je to v podstate datova SIM karta na sposob easy. Pri setrnom pouzivani dat som mal spotrebu datoveho kreditu na tablete cca 16 EUR(1GB)/rok. Vacsinou som na WiFi a ked nie som, tak mam v Opere casto vypnute obrazky (stranky natahuje rychlejsie a setri to data).
Ktorý tablet okrem iPad a Samsung Galaxy Tab
Co sa tyka vykonu tak moj Sony Ericson x10mini je rychlejsia ale zase nie je tak pomaly,ze by ma to nejako obmedzovalo.
No ak mozem za seba tak ipad, hoci prave pisem z galaxy tab2, ipad ma lepsie ovladanie a ten flash nejde ani na galaxy poradne....
sa mi pozdava ma to usb, daju sa sluchadla pripojit, klavesnica je fajn.....len neviem nikde najst jake formty videa a foto to podporuje.....tusim android je v tom ze? word excel PP by to asi tiez malo mat poriesene...dufam ci?
a toto by mne nestacilo??? filmy hry hudba prezeranie foto a net cez wifi
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa