Zdravím. Vedeli by ste mi odporučiť na základe praktických skúseností tablet, ktorý by má kvalitný displej, resp. zobrazuje fotografie v prijateľnej pozerateľnej kvalite? Mal by podporovať Wi-Fi, príp. 3G a písanie na "klávesnici" by nemalo byť na obtiaž.
Jedná sa mi o prezeranie fotografií, surfovanie na nete a prispievanie do diskusií (hlavne na ephote
Ak by som vynechal iPad, iPad2 alebo Galaxy Tab existuje nejaké ekvivalentné riešenie?
Odporucam zvazit aj Archos 101 G9. Vysoky vykon, 3G, HDMI out, moznost dokupenia prislusenstva a bonus v podobe usetrenia na cene oproti ASUS, SAMSUNG, IPAD. Rozne velkosti displeja, rozne vykonove varianty (momentalne najvykonnejsia verzia TURBO s dvojjadrovym 1,2GHz procesorom, v januari by mala prist verzia aj s 1,5GHz)
Podrobna recenzia 1GHz modelu http://www.arctablet.com/blog/archos-tablet/archos-g9-review-benchmark-archos-101-g9-1-ghz/
S prihliadnutim na kvalitu zobrazenia fotiek a najma na pomer vykon/cena som vybral Huawei Mediapad - svizny vykon, kvalitne spacovanie,3G, velmi kvalitny displej (IPS, 1280x800)... k mobilnemu internetu som ho dostal za naozaj symbolicku cenu... odporucam vyskusat nazivo niekde v predajni orange
S prihliadnutim na kvalitu zobrazenia fotiek a najma na pomer vykon/cena som vybral Huawei Mediapad - svizny vykon, kvalitne spacovanie,3G, velmi kvalitny displej (IPS, 1280x800)... k mobilnemu internetu som ho dostal za naozaj symbolicku cenu... odporucam vyskusat nazivo niekde v predajni orange
aktualizuj si firmware ak si tak neurobil - na stranke vyrobcu je aktualizacia, ja som tak urobil a odozva dotykov je o triedu lepsia (v stock fw su nejake chyby s hitboxmi, ktore tato aktualizacia upravuje).
aktualizuj si firmware ak si tak neurobil - na stranke vyrobcu je aktualizacia, ja som tak urobil a odozva dotykov je o triedu lepsia (v stock fw su nejake chyby s hitboxmi, ktore tato aktualizacia upravuje).
Mám iPad1, veľká spokojnosť, ale na surfovanie na ePhote nepoužiteľné, je to asi jediná stránka ktorá je na ňom taká pomalá že to chce železné nervy. Neviem prečo. Ten istý problém aj na iphone4. Iné stránky mi to nerobia, tak mi to príde že je to proste zle nakódované...
Inu alternatívu neporadím, ale ja by som svoj iPad nevymenil, jednoduchý, rýchly, dlhá výdrž, super displej, paráda.
zaujimave...Ja man cinana Dropad C8 za 120eur (hardware o vykone galaxy tabu) a ephoto ide uplne plynulo...
zaujimave...Ja man cinana Dropad C8 za 120eur (hardware o vykone galaxy tabu) a ephoto ide uplne plynulo...
prosim ta a jaku to ma vydrz baterie? ja ked si vezmem ze idem domov vlakom 9h tak mi treba neco co vydrzi ... a ideal by bolo napojenie sluchadiel nejaky market a mozno aj usb port
Mám iPad1, veľká spokojnosť, ale na surfovanie na ePhote nepoužiteľné, je to asi jediná stránka ktorá je na ňom taká pomalá že to chce železné nervy. Neviem prečo. Ten istý problém aj na iphone4. Iné stránky mi to nerobia, tak mi to príde že je to proste zle nakódované...
Inu alternatívu neporadím, ale ja by som svoj iPad nevymenil, jednoduchý, rýchly, dlhá výdrž, super displej, paráda.
prosim ta a jaku to ma vydrz baterie? ja ked si vezmem ze idem domov vlakom 9h tak mi treba neco co vydrzi ... a ideal by bolo napojenie sluchadiel nejaky market a mozno aj usb port
po drobnej uprave (nahratie ineho firmwaru) je vydrz cca 6hodin so zapnutou wifinou, s vypnutou to bude pocitam minimalne 8hod aj viac....usb to ma, jack na sluchatka tiez, android market funguje bez problemov...ma dokonca i HDMI pre pripojenie s LCD/Plazma telkou hry na tom ficia plynulo, nestazujem si....jedina slabsia vec je na tomto tablete displej (horsie pozorovacie uhly, bledsie farby), ale za tu cenu nie je podla mna nic lepsie
dik tak si mysim ze aj lacnejsia alternativa je lepsia a pri samsungu si priplatime za znacku
Samsung ma lepsi display (AMOLED). Kvalitou obrazu je ako IPS, ale ma nizsiu spotrebu (je to display na ktorom svietia len pouzivane body, nie je podsvieteny cely. Vdaka tomu ma nizsiu hmotnost a dobru vydrz na baterky v porovnani s konkurenciou.
Nevyhoda Samsungu je v exotickych konektoroch (podobne ako Apple), takze ked si zabudnes kabel na nabijanie, tak standardnym mini/micro USB kablom to nenabijes.
Samsung ma lepsi display (AMOLED). Kvalitou obrazu je ako IPS, ale ma nizsiu spotrebu (je to display na ktorom svietia len pouzivane body, nie je podsvieteny cely. Vdaka tomu ma nizsiu hmotnost a dobru vydrz na baterky v porovnani s konkurenciou.
Nevyhoda Samsungu je v exotickych konektoroch (podobne ako Apple), takze ked si zabudnes kabel na nabijanie, tak standardnym mini/micro USB kablom to nenabijes.
mne celkom vadí na S Tab 2 aj ten širokouhlý pomer strán, iPad to má lepšie + reakcie na dotyk sú kapánek pomalšie ako pri iPad + kde sa stala chyba pri tom výkone??? + podpora flash nie je uplná - čiže som takmer na tom ako ked som mal iPad, + trošku nedomyslené konektory a origo puzdro - a to preklápanie displeja je na iPad lepšie - to len človek kuká že kde urobili inženýři chybu. Super je výkon čo sa celkom prejaví pri niektorých aplikáciách, A market kde je kopec vecí zdarma a displej je perfektný čo sa týka farieb kontrastu a pod. je fakt superfasa
Ktorý tablet okrem iPad a Samsung Galaxy Tab
Jedná sa mi o prezeranie fotografií, surfovanie na nete a prispievanie do diskusií (hlavne na ephote
Ak by som vynechal iPad, iPad2 alebo Galaxy Tab existuje nejaké ekvivalentné riešenie?
Podrobna recenzia 1GHz modelu
http://www.arctablet.com/blog/archos-tablet/archos-g9-review-benchmark-archos-101-g9-1-ghz/
http://www.zive.cz/clanky/internet-explorer-6-slavi-protoze-ho-nikdo-nepouziva/sc-3-a-161685/default.aspx
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa