Zdravím, chcem sa najmä Nitranov opýtať, v akom fotolabe si dávate tlačiť čierno-biele fotky. Zatiaľ som skúšal Fuji oproti malému Tescu, Fotolab v Maxe a ProFoto v Centre a problém mám s tým, že výsledná foto nie je nikdy čierno-biela, ale má stále nejaký farebný nádych, najčastejšie zelený. Prípadne ak by ste mi vedeli poradiť zberňu, kde na fotografie neaplikujú žiadne dodatočné automatické úpravy. Jedná sa mi hlavne o rozmery cca. A5, A4, A3 Aj keď foto upravujem na notebooku, ČB fotky zásadne nekolorujem, je tam iba čierna a biela, takže tam by som problém nevidel. Ďakujem, za všetky tipy.
pripadne mozes skusit aj na pesej zone Expressfoto (P. Barat) je to nedaleko ulicky smerom k Bonsaju, ale na opacnej strane vedla takeho volneho priestranstva, resp. oproti takej krcme, co je na rohu robil som fotky u oboch a vzdy som bol max. spokojny a na CB som nevidel ziaden nadych, boli proste CB..
pripadne mozes skusit aj na pesej zone Expressfoto (P. Barat) je to nedaleko ulicky smerom k Bonsaju, ale na opacnej strane vedla takeho volneho priestranstva, resp. oproti takej krcme, co je na rohu robil som fotky u oboch a vzdy som bol max. spokojny a na CB som nevidel ziaden nadych, boli proste CB..
Ďakujem, určite ich niekedy v blízkej dobe ich určite vyskúšam.
Kvalitná čierno-biela tlač - Nitra
Aj keď foto upravujem na notebooku, ČB fotky zásadne nekolorujem, je tam iba čierna a biela, takže tam by som problém nevidel.
Ďakujem, za všetky tipy.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom