Fotografi, pamatate si este, kedy ste prechadzali na fullframe (teraz nemyslim analog)? Co vas k tomu viedlo? Nemali ste pokusenie kupit si radsej nejake kvalitne sklo?
Hmm to je debata která nemá konce..... ja od fotaku očekávam vybornou kresbu , rychle, a kvalitnií ostření , věrné podaní barev...... jestly je to FF nebo APS čip je mi fuk ...... tak který mi poradíte 5D bo 7D ?.)
Hmm to je debata která nemá konce..... ja od fotaku očekávam vybornou kresbu , rychle, a kvalitnií ostření , věrné podaní barev...... jestly je to FF nebo APS čip je mi fuk ...... tak který mi poradíte 5D bo 7D ?.)
toto je skor otazka objektivu ako cipu fotaku......
ale to by si ho musela jednou rukou podopierat na krku a druhou na zadku a obe mat predpazene pred zebou cely den, to by bol rozdiel mne s manzelkou nerobi problem nosit na rukach 8.5kg dieta, no drzat 2 hodiny fotak co ma necele kilo a pol uz mam problem
no fasa... to ako budem vytesena ako leco, ze konecne mam ff.. a bude tazky ze ho neunesiem? co vcul?
a teda.. viem ze ak sa chce clovek "pohnut z miesta" dobru sluzbu mu urobi aj sklo...
17-55 je na DX... 24-70 - na FX... ked do buducna ratam aj tak ff /otazka roka-dvoch, ak kupim teraz lepsejsie sklo/ , tak 17-55 mi je luto dat tolko prachov..
24-70 na D90... no neviem... nebude to az tak sirokouhle - co nevadi, na plane je niekedy aj sirokouhle sklo..
asi to chce ist do obchodu, otazkat si D700vku..a sa rozhodnut... zatial s 50tkou bude super a potom sa rozhodnem ake sklo doplnim.
Aloha tak sem se rozhodl pro 5D taky si přisty tydenhobudu kupovat snad sem udelal dobře fotím sport......... makro.... krajinu at ted začínam i portrety , je to správná volba?? bo radši to 7 D??? bo jestly 5D zaostřuje jak muj 400D tak to nechci
ono na tom FF foto úplne inak vyzerajú aj pri prepočte na rovnaké ohnisko pri crope,darmo FF je FF veľkosť čipu urobí svoje...
Prechod na fullframe
17-55 je na DX... 24-70 - na FX... ked do buducna ratam aj tak ff /otazka roka-dvoch, ak kupim teraz lepsejsie sklo/ , tak 17-55 mi je luto dat tolko prachov..
24-70 na D90... no neviem... nebude to az tak sirokouhle - co nevadi, na plane je niekedy aj sirokouhle sklo..
asi to chce ist do obchodu, otazkat si D700vku..a sa rozhodnut... zatial s 50tkou bude super a potom sa rozhodnem ake sklo doplnim.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa