Fórum » Pokec

Pán Veľky fotograf

nathalie-landon
nathalie-landon 2012-03-10 20:15:03+01
Poznáte tohoto úžasného fotografa? https://www.facebook.com/pages/Mat%C3%BA%C5%A1-Strapko-Photographer/202106189843908 má tak prepracované dokonalé fotky. Ateliérovky jedna radosť!. A najviac ma berie to ako kradne práce z internetu a dáva si ich na svoju stránku (a na niektoré nezabudne pridať svoje logo). No nemilujte ho

Paulie
2012-03-11 20:07:17+01
príspevok od: garyfisher
toto dielo hodnotim ako original takze teba
Ešte si to tam nedal? Hanbi sa!
0
0

Daniel.U
2012-03-11 20:07:35+01
príspevok od: markus
Pocuj som zivnostnik a musim platit odvody, dane a ekonommku. V mojom okoli foti drviva vacsina na cierno tym padom klesa cena prace. Mam znameho ktory tychto ludi udaval danovemu uradu ale nic nespravili. Radsej sa nasral vyhlasil bankrot a foti na cierno.
a nieje pre konecneho odberatela vyhodnejsie ked ho fotia na cierno? V konecnom dosledku na tom len usetri. Ked odvedes dan, tak tie peniaze idu politikom, ciganom a studentom nezmyselnych studijnych odborov
0
0

garyfisher
2012-03-11 20:09:48+01
príspevok od: Paulie
Ešte si to tam nedal? Hanbi sa!
idem na to
0
0

Triton
2012-03-11 20:51:39+01
príspevok od: Daniel.U
a nieje pre konecneho odberatela vyhodnejsie ked ho fotia na cierno? V konecnom dosledku na tom len usetri. Ked odvedes dan, tak tie peniaze idu politikom, ciganom a studentom nezmyselnych studijnych odborov
ono to je vyhodnejsie aj pre dodavatela ziadne odvody, dane a ani ekonomku nemusis platit.
0
0

seifi
2012-03-11 21:15:09+01
príspevok od: Daniel.U
Najviac na cenu tlačia tí, čo majú najviac peňazí. To je z čias zpred ´89, tam si funkcionári a ľudia s peniazmi vybavovali akože vyradené veci z fabrík, ktoré neprešli kvalitou kontroly; to malý škrabanček na smalte zboku, to niekde v rohu sa pára z koberca pod., za polovicu ceny nekúpiš ? Na lyžovačke chudoba v rade, bohatší zadara mimo radu sa veselo vozili, známi. Tak mi to príde aj dnes. Čierna ekonomika je zase menej peňazí v kase, a menej peňazí to sú vyššie dane na robotníkov a strednú triedu. No a tak dookola. Tak ako na to ?
0
0

weya
2012-03-11 21:17:00+01
príspevok od: AReYco
Tak borci je nás tu toľko, že keď každý klikne, bude to mať určite nejakú odozvu
kliknuté aj známi poctivo klikli, hajzlík jeden škaredý, že mu to neni trápne
0
0

rizo
2012-03-11 21:33:18+01

P O D M I E N K Y . F O T E N I A :

- fotím zatiaľ len v HLOHOVCI tak treba pricestovať za mnou, lebo ja nemám auto k dispozícii tak by mi to robilo problém a navyše dobre poznám prostredie Hlohovca, jazera, lúky, skaly - prostredie, tak by v Hlohovci by sme určite nemuseli nič hľadať.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
CENA ZA FOTKU
- 1 foto bez retušu (BEZ úprav a korektúr) stojí len 1 € ,
ak chceš fotku upraviť (zmazať akné, zoštíhliť, urobiť plnšie pery + rôzne iné "podfuky" na svojom tele) tak takáto upravená fotka stojí už 2 €. Fotky potom netlačím na fotopapier, ale dávam v digitálnej forme hneď na vami donesené USB alebo DVD, CD ... .
Platí sa hneď u mňa doma a fotky dávam na vaše USB alebo CD len tie ktoré ste si vybrali. (PRIKLAD:, ak si vyberiete napr. zo 150 záberov , ktoré nafotím 40 záberov tak zvyšných 110 sa vymaže preč. A potom z tých 40 vybraných záberov sa môžete rozhodnúť ktoré upravíme a ktoré sú dobré aj bez úprav a tak sa stanoví cena
- tie retušované fotky vám pošlem do 3 pracovných dní na váš email, alebo cez skype, icq.. takže neni problém
----------------------------------------------------------------------------------------------
FOTÍM VŠETKY TYPY ĽUDÍ: každý sa ma často pýta na pokeci alebo na facebooku, že či je vhodný adept na fotenie aj keď nemá takú dokonalú postavu ako iné baby – ja každému odpovedám, že fotím úplne každého. Či už chalanov, moletnejších ľudí, deti, mládež, starších a pod... takže mne nedokonalosti postavy nerobia problém a bude mi cťou pofotiť i vás. Poznám veľa fotografov čo len dokonalé postavy a tváre fotia ale u mňa umenie je to keď spravím aj z obyčajného človeka ,,celebritku“, ktorá bude priateľmi obdivovaná. .
....
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2072792393490&set=t.1655325643&type=3&theater
0
0

Falconer
2012-03-11 22:00:47+01
Za kvalitu sa plati!!!! a keby ze si plati odvody tak urcite by nemal take ceny ake ma ale to zase nikto nevidi!!!
0
0

Daniel.U
2012-03-11 22:32:08+01
príspevok od: seifi
Najviac na cenu tlačia tí, čo majú najviac peňazí. To je z čias zpred ´89, tam si funkcionári a ľudia s peniazmi vybavovali akože vyradené veci z fabrík, ktoré neprešli kvalitou kontroly; to malý škrabanček na smalte zboku, to niekde v rohu sa pára z koberca pod., za polovicu ceny nekúpiš ? Na lyžovačke chudoba v rade, bohatší zadara mimo radu sa veselo vozili, známi. Tak mi to príde aj dnes. Čierna ekonomika je zase menej peňazí v kase, a menej peňazí to sú vyššie dane na robotníkov a strednú triedu. No a tak dookola. Tak ako na to ?
tak je to aj teraz, ze zamozni ludia maju este aj moznosti lacnejsie nakupit. Ale ked niekto pojde niekoho odfotit za peniaze, tak nie tak, ze zo zisku odvede dan a odvody, ale cenu navysi tak aby sa mu to aj po odvedeni dane a odvodov oplatilo robit. Ked niekomu poviem, ze odfotim toto alebo hento za 100 euro, tak keby som bol zivnostnik pytal by som 180
0
0

Napster050
2012-03-12 00:03:29+01
príspevok od: ErikDuris
Toto je mocna fotka.. http://pokec.azet.sk/f__0__t__o__g__r__a___f__/fotoalbumy/fb-matus-strapko-photographer-ak-mozete-tak-d/ft-406129505?i9=6c093a95d860#/f__0__t__o__g__r__a___f__/fotoalbumy/fb-matus-strapko-photographer-ak-mozete-tak-d/ft-406129505?i9=6c093a95d860
hoj, tento typek si z teba na pokeci uťahoval, tak si to s nim vybav...

http://pokec.azet.sk/sex_za_fotki/fotoalbumy?i9=72da7edeec23
0
0

Napster050
2012-03-12 00:15:44+01
príspevok od: Napster050
hoj, tento typek si z teba na pokeci uťahoval, tak si to s nim vybav...

http://pokec.azet.sk/sex_za_fotki/fotoalbumy?i9=72da7edeec23
....už to stihol aj všetko zmazať... mal v albumoch tvoje fotky...
0
0

uncle_roxor
2012-03-12 00:23:08+01
trapko sa bavi ... sleduje toto vlakno a maze fotky hned ako mu niekto na nieco pride ... pubertalna jesitnost, ktorou bohuzial porusuje zakony ... a neprestane pokial mu niekto nenatiahne, alebo kym na neho nepoda trestne oznamenie
0
0

transporti686
2012-03-12 07:28:35+01
príspevok od: seifi
nijak, je to smutné, ale pomôže asi už len tretia svetova, aby sa začalo odznova.........ale neprajem si ju
0
0

Ferdo
2012-03-12 08:34:30+01
príspevok od: rizo

P O D M I E N K Y . F O T E N I A :

- fotím zatiaľ len v HLOHOVCI tak treba pricestovať za mnou, lebo ja nemám auto k dispozícii tak by mi to robilo problém a navyše dobre poznám prostredie Hlohovca, jazera, lúky, skaly - prostredie, tak by v Hlohovci by sme určite nemuseli nič hľadať.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
CENA ZA FOTKU
- 1 foto bez retušu (BEZ úprav a korektúr) stojí len 1 € ,
ak chceš fotku upraviť (zmazať akné, zoštíhliť, urobiť plnšie pery + rôzne iné "podfuky" na svojom tele) tak takáto upravená fotka stojí už 2 €. Fotky potom netlačím na fotopapier, ale dávam v digitálnej forme hneď na vami donesené USB alebo DVD, CD ... .
Platí sa hneď u mňa doma a fotky dávam na vaše USB alebo CD len tie ktoré ste si vybrali. (PRIKLAD:, ak si vyberiete napr. zo 150 záberov , ktoré nafotím 40 záberov tak zvyšných 110 sa vymaže preč. A potom z tých 40 vybraných záberov sa môžete rozhodnúť ktoré upravíme a ktoré sú dobré aj bez úprav a tak sa stanoví cena
- tie retušované fotky vám pošlem do 3 pracovných dní na váš email, alebo cez skype, icq.. takže neni problém
----------------------------------------------------------------------------------------------
FOTÍM VŠETKY TYPY ĽUDÍ: každý sa ma často pýta na pokeci alebo na facebooku, že či je vhodný adept na fotenie aj keď nemá takú dokonalú postavu ako iné baby – ja každému odpovedám, že fotím úplne každého. Či už chalanov, moletnejších ľudí, deti, mládež, starších a pod... takže mne nedokonalosti postavy nerobia problém a bude mi cťou pofotiť i vás. Poznám veľa fotografov čo len dokonalé postavy a tváre fotia ale u mňa umenie je to keď spravím aj z obyčajného človeka ,,celebritku“, ktorá bude priateľmi obdivovaná. .
....
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2072792393490&set=t.1655325643&type=3&theater
Formulacia a stylistika textu mi sedi na ucnovku bez maturity a IQ hojdacieho konika Tak trochu mi pripomina jedneho fotografa z okolia Topolcian, ktory ma momentalne zo svojho webu spraveny webshop a katalog firiem, kedze mu samostatne fotenie priliz nejde
0
1

maTTo_corp
2012-03-12 09:22:26+01
kks to je čurák...nič dobré mu neprajem...som zvedavý, keď si ho niekto vonku odchytí či sa bude tak vyškierať
0
0

Krtko fotografom
2012-03-12 09:29:47+01
Mna by skor zaujimalo, ak sa mu niekto ozve na fotenie, ze ake fotky mu urobi. Ako zdovodni, ze nie su take, ako prezentuje.
0
1

scoty
2012-03-12 09:55:30+01
super, dobre je sa tak troska pobavit
0
0

haplo602
2012-03-12 10:42:02+01
omg lol ... tak toto je na vykastrovanie ... nech sa aspon nemnozi ked uz dycha vzduch ....
0
0

SalvadorD
2012-03-12 11:30:44+01
Dobre by bolo zavesit toto vlakno na jeho profil.
0
0

Marcel Rebro
2012-03-12 11:50:03+01
príspevok od: SalvadorD
Dobre by bolo zavesit toto vlakno na jeho profil.
... zmaze to a zablokuje ti pristup ...
0
0

Strana 9 z 16
1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 15 16

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()