Zdravim. Da sa nejako presunut fotografia co mam vlozenu bez albumu do albumu? Lebo vobec neviem ako na to. Dakujem.
Pri otvoreni albumu sa v pravom rohu zobrazia dve sipky, po kliknuti na ne sa otvori okno v ramci ktoreho mozete realizovat presuny. Ak album nema fotografie, kliknutim na linku, ktorá sa vam zobrazi vokne mozete urobit presun.
prosím vás, skúste niečo urobiť s tým bazárom, príklad si zoberte , ako si to môžete usporiadať, na paladix.cz rozčuluje ma povinná registrácia na fotoshope, to sa akože prečo nedá bez toho, načo zase heslá, objednám , dám údaje a hotovo, to nechajte na mňa, či sa chcem alebo nechcem registrovať pre ďalšie nákupy; a keď som prišiel na povinný riadok KRAJ, tak som to vzdal - načo vám je vedieť kraj , vážení, to je čo za cenná informácia pre vás ? no zostanete asi bez objednávky, zdá sa
prosím vás, skúste niečo urobiť s tým bazárom, príklad si zoberte , ako si to môžete usporiadať, na paladix.cz rozčuluje ma povinná registrácia na fotoshope, to sa akože prečo nedá bez toho, načo zase heslá, objednám , dám údaje a hotovo, to nechajte na mňa, či sa chcem alebo nechcem registrovať pre ďalšie nákupy; a keď som prišiel na povinný riadok KRAJ, tak som to vzdal - načo vám je vedieť kraj , vážení, to je čo za cenná informácia pre vás ? no zostanete asi bez objednávky, zdá sa
Na eshope bazar nemame V eshope je mozna aj skratena registracia shop.ephoto.sk/customer/account/create/. Ostatne udaje su povinne len pri objednavke a v zaujme spravneho doručenia zasielky, kedze zasielame aj do zahranicia. Ja sam som sa s tym stretol na viacerych eshopoch a nevidel som v tom problem pri svojich nakupoch. Kedze sa realizuje prestavba stranky, vase pripomienky vezmeme do uvahy. Dakujeme.
.....ale, kedze pocuvame pripomienky nasich klientov. Je uz mozne v eshope objednavat aj bez registracie. Polozka kraj je nepovinna. Zelam prijemne nakupovanie.
Ahojte, ak sa to tu uz riesilo tak sorry, ale privital by som ak by pri recenziach fotakov, a aj objektivov, ktore mimochodom chvalim, boli na stiahnutie aj raw subory, niekde nejaky link. Vami odfotene, ktore su v galerii na stiahnutie v jpg, len raw je raw. Ked sa mi na foto nieco nezda, chcel by som sam si skusit vytiahnut tiene a podobne, zvysit znizit kontrast, dalo by to realnejsi obraz o tom ako to foti. Ak je to proti nejakemu pravidlu, tak potom nic, len ma to tak napadlo. Vdaka.
.....ale, kedze pocuvame pripomienky nasich klientov. Je uz mozne v eshope objednavat aj bez registracie. Polozka kraj je nepovinna. Zelam prijemne nakupovanie.
objednal som , chýba mi , a možno len nevidím, možnosť si objednávku po odoslaní vytlačiť ; a pustil som stopky
uvítala by som zmenu čo sa týka užívateľov ktorí nemajú vo svojom portfóliu ani jednu fotografiu. A to konkrétne tak, že hlasovania by sa mohli zúčastňovať len užívateľia, ktorí majú vo svojom portfóliu nejaký počet napr. 5 vlastných fotografií. Neviem či to tu už bolo riešené, ak nie dalo by sa s tým niečo robiť ?
uvítala by som zmenu čo sa týka užívateľov ktorí nemajú vo svojom portfóliu ani jednu fotografiu. A to konkrétne tak, že hlasovania by sa mohli zúčastňovať len užívateľia, ktorí majú vo svojom portfóliu nejaký počet napr. 5 vlastných fotografií. Neviem či to tu už bolo riešené, ak nie dalo by sa s tým niečo robiť ?
Dobry den, takato funkcia je pripravena. V ramci dalsich zmien bude aktivovana. Podmienkou su 3 fotografie vo svojom profile.
Práve som sa prihlásil a svietili mi 4 prijaté správy. Kým som si stihol jednu z nich prečítať a odpovedať na ňu, zvyšné tri sa vymazali, nie sú tam... Čo to...?
Práve som sa prihlásil a svietili mi 4 prijaté správy. Kým som si stihol jednu z nich prečítať a odpovedať na ňu, zvyšné tri sa vymazali, nie sú tam... Čo to...?
4x som rozklikol fotografiu z rubriky na kritiku, 4x bez možnosti zbavenia sa reklamy, 1/4 plochy fotografie mi prekrývala reklama sun-sniper; pri platení si konta ma nerozčuluje reklama, ale to, že prekrýva fotografiu a ani po 4 rozkliku sa to neumúdrilo a systém si nepovedal, však ho už nechaj, už má toho dosť. Takže PALEC DOLE, chcete prachy z oboch strán a to nejde, mali by ste si vybrať stoličku, na ktorej chcete sedieť .
ePhoto pripomienky 2
Napr.
Predmet emailu: Uživateľ [moj_nick] sa prihlasil do skupiny
// moj_nick by mal byt nahradeny nickom clena, ktory sa prihlasil
dalej v tele emailu: [moj_nick] vykonal aktivitu v rámci skupiny
// ja som tam nic nevykonal, opat nick uzivatela, ktory sa prihlasil
Napr.
Predmet emailu: Uživateľ [moj_nick] sa prihlasil do skupiny
// moj_nick by mal byt nahradeny nickom clena, ktory sa prihlasil
dalej v tele emailu: [moj_nick] vykonal aktivitu v rámci skupiny
// ja som tam nic nevykonal, opat nick uzivatela, ktory sa prihlasil
rozčuluje ma povinná registrácia na fotoshope, to sa akože prečo nedá bez toho, načo zase heslá, objednám , dám údaje a hotovo, to nechajte na mňa, či sa chcem alebo nechcem registrovať pre ďalšie nákupy;
a keď som prišiel na povinný riadok KRAJ, tak som to vzdal - načo vám je vedieť kraj , vážení, to je čo za cenná informácia pre vás ? no zostanete asi bez objednávky, zdá sa
rozčuluje ma povinná registrácia na fotoshope, to sa akože prečo nedá bez toho, načo zase heslá, objednám , dám údaje a hotovo, to nechajte na mňa, či sa chcem alebo nechcem registrovať pre ďalšie nákupy;
a keď som prišiel na povinný riadok KRAJ, tak som to vzdal - načo vám je vedieť kraj , vážení, to je čo za cenná informácia pre vás ? no zostanete asi bez objednávky, zdá sa
V eshope je mozna aj skratena registracia shop.ephoto.sk/customer/account/create/.
Ostatne udaje su povinne len pri objednavke a v zaujme spravneho doručenia zasielky, kedze zasielame aj do zahranicia. Ja sam som sa s tym stretol na viacerych eshopoch a nevidel som v tom problem pri svojich nakupoch. Kedze sa realizuje prestavba stranky, vase pripomienky vezmeme do uvahy. Dakujeme.
takato funkcia je pripravena. V ramci dalsich zmien bude aktivovana. Podmienkou su 3 fotografie vo svojom profile.
takato funkcia je pripravena. V ramci dalsich zmien bude aktivovana. Podmienkou su 3 fotografie vo svojom profile.