Fórum » Ephoto - návrhy a pripomienky

ePhoto pripomienky 2

Stratený Stano
Stratený Stano ocenenie redakciou 2013-06-09 12:51:24+02
Staré pripomienkovacie fórum bolo zamknuté a preto zakladám nové, aby bolo kde pripomienkovať...

admin
redakcia ephoto.sk 2014-01-18 23:18:30+01
príspevok od: Džema
Zdravim. Da sa nejako presunut fotografia co mam vlozenu bez albumu do albumu? Lebo vobec neviem ako na to. Dakujem.
Pri otvoreni albumu sa v pravom rohu zobrazia dve sipky, po kliknuti na ne sa otvori okno v ramci ktoreho mozete realizovat presuny. Ak album nema fotografie, kliknutim na linku, ktorá sa vam zobrazi vokne mozete urobit presun.

Seto
2014-01-20 10:59:28+01
neviem ci sa to tu uz riesilo, ale tak zislo by sa upravit tie informacne maily o aktivitach co rozposielate.

Napr.
Predmet emailu: Uživateľ [moj_nick] sa prihlasil do skupiny
// moj_nick by mal byt nahradeny nickom clena, ktory sa prihlasil

dalej v tele emailu: [moj_nick] vykonal aktivitu v rámci skupiny
// ja som tam nic nevykonal, opat nick uzivatela, ktory sa prihlasil

0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2014-01-20 13:14:14+01
príspevok od: Seto
neviem ci sa to tu uz riesilo, ale tak zislo by sa upravit tie informacne maily o aktivitach co rozposielate.

Napr.
Predmet emailu: Uživateľ [moj_nick] sa prihlasil do skupiny
// moj_nick by mal byt nahradeny nickom clena, ktory sa prihlasil

dalej v tele emailu: [moj_nick] vykonal aktivitu v rámci skupiny
// ja som tam nic nevykonal, opat nick uzivatela, ktory sa prihlasil

dakujeme za pripomienky. Hlasky opravime.

seifi
2014-01-22 14:37:27+01
prosím vás, skúste niečo urobiť s tým bazárom, príklad si zoberte , ako si to môžete usporiadať, na paladix.cz
rozčuluje ma povinná registrácia na fotoshope, to sa akože prečo nedá bez toho, načo zase heslá, objednám , dám údaje a hotovo, to nechajte na mňa, či sa chcem alebo nechcem registrovať pre ďalšie nákupy;
a keď som prišiel na povinný riadok KRAJ, tak som to vzdal - načo vám je vedieť kraj , vážení, to je čo za cenná informácia pre vás ? no zostanete asi bez objednávky, zdá sa
0
0

lula
2014-01-22 14:38:52+01
príspevok od: admin
dakujeme za pripomienky. Hlasky opravime.
Dakujem
0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2014-01-22 15:30:46+01
príspevok od: seifi
prosím vás, skúste niečo urobiť s tým bazárom, príklad si zoberte , ako si to môžete usporiadať, na paladix.cz
rozčuluje ma povinná registrácia na fotoshope, to sa akože prečo nedá bez toho, načo zase heslá, objednám , dám údaje a hotovo, to nechajte na mňa, či sa chcem alebo nechcem registrovať pre ďalšie nákupy;
a keď som prišiel na povinný riadok KRAJ, tak som to vzdal - načo vám je vedieť kraj , vážení, to je čo za cenná informácia pre vás ? no zostanete asi bez objednávky, zdá sa
Na eshope bazar nemame
V eshope je mozna aj skratena registracia shop.ephoto.sk/customer/account/create/.
Ostatne udaje su povinne len pri objednavke a v zaujme spravneho doručenia zasielky, kedze zasielame aj do zahranicia. Ja sam som sa s tym stretol na viacerych eshopoch a nevidel som v tom problem pri svojich nakupoch. Kedze sa realizuje prestavba stranky, vase pripomienky vezmeme do uvahy. Dakujeme.

admin
redakcia ephoto.sk 2014-01-22 17:08:23+01
.....ale, kedze pocuvame pripomienky nasich klientov. Je uz mozne v eshope objednavat aj bez registracie. Polozka kraj je nepovinna. Zelam prijemne nakupovanie.
editovaný

Marián Kuric
2014-01-22 19:44:13+01
Ahojte, ak sa to tu uz riesilo tak sorry, ale privital by som ak by pri recenziach fotakov, a aj objektivov, ktore mimochodom chvalim, boli na stiahnutie aj raw subory, niekde nejaky link. Vami odfotene, ktore su v galerii na stiahnutie v jpg, len raw je raw. Ked sa mi na foto nieco nezda, chcel by som sam si skusit vytiahnut tiene a podobne, zvysit znizit kontrast, dalo by to realnejsi obraz o tom ako to foti. Ak je to proti nejakemu pravidlu, tak potom nic, len ma to tak napadlo. Vdaka.
0
0

seifi
2014-01-22 20:31:58+01
.....ale, kedze pocuvame pripomienky nasich klientov. Je uz mozne v eshope objednavat aj bez registracie. Polozka kraj je nepovinna. Zelam prijemne nakupovanie.
objednal som , chýba mi , a možno len nevidím, možnosť si objednávku po odoslaní vytlačiť ; a pustil som stopky
0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2014-01-22 22:27:33+01
objednal som , chýba mi , a možno len nevidím, možnosť si objednávku po odoslaní vytlačiť ; a pustil som stopky
doplnime

trnavsky
2014-01-23 22:28:59+01
Foto Slovakia - 2012 - bolo posledné, alebo pripravujete aj Foto Slovakia 2014? Ďakujem
0
1

Džema
2014-01-24 21:32:18+01
Aj Vam sa stava,ze Vas stranka sama odhlasi?Dene sa musim tak 2 az 3x prihlasovat, aj ked si dam zapamatat moje udaje....
0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2014-01-28 09:10:16+01
príspevok od: trnavsky
Foto Slovakia - 2012 - bolo posledné, alebo pripravujete aj Foto Slovakia 2014? Ďakujem
ak sa nestane nieco nepredvidane FS by mala byt.

admin
redakcia ephoto.sk 2014-01-28 09:10:34+01
príspevok od: Džema
Aj Vam sa stava,ze Vas stranka sama odhlasi?Dene sa musim tak 2 az 3x prihlasovat, aj ked si dam zapamatat moje udaje....
Tuto chybu sme zaznamenlai, pracujeme na tom.

felin2
2014-02-05 16:41:39+01
uvítala by som zmenu čo sa týka užívateľov ktorí nemajú vo svojom portfóliu ani jednu fotografiu. A to konkrétne tak, že hlasovania by sa mohli zúčastňovať len užívateľia, ktorí majú vo svojom portfóliu nejaký počet napr. 5 vlastných fotografií. Neviem či to tu už bolo riešené, ak nie dalo by sa s tým niečo robiť ?

0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2014-02-05 17:05:56+01
príspevok od: felin2
uvítala by som zmenu čo sa týka užívateľov ktorí nemajú vo svojom portfóliu ani jednu fotografiu. A to konkrétne tak, že hlasovania by sa mohli zúčastňovať len užívateľia, ktorí majú vo svojom portfóliu nejaký počet napr. 5 vlastných fotografií. Neviem či to tu už bolo riešené, ak nie dalo by sa s tým niečo robiť ?

Dobry den,
takato funkcia je pripravena. V ramci dalsich zmien bude aktivovana. Podmienkou su 3 fotografie vo svojom profile.

felin2
2014-02-05 17:08:38+01
Dobry den,
takato funkcia je pripravena. V ramci dalsich zmien bude aktivovana. Podmienkou su 3 fotografie vo svojom profile.
vďaka
0
0

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2014-02-18 14:04:01+01
Práve som sa prihlásil a svietili mi 4 prijaté správy. Kým som si stihol jednu z nich prečítať a odpovedať na ňu, zvyšné tri sa vymazali, nie sú tam... Čo to...?
0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2014-02-18 16:30:25+01
príspevok od: Stratený Stano
Práve som sa prihlásil a svietili mi 4 prijaté správy. Kým som si stihol jednu z nich prečítať a odpovedať na ňu, zvyšné tri sa vymazali, nie sú tam... Čo to...?
neviem. Pozrieme.

seifi
2014-02-25 20:23:39+01
4x som rozklikol fotografiu z rubriky na kritiku, 4x bez možnosti zbavenia sa reklamy, 1/4 plochy fotografie mi prekrývala reklama sun-sniper; pri platení si konta ma nerozčuluje reklama, ale to, že prekrýva fotografiu a ani po 4 rozkliku sa to neumúdrilo a systém si nepovedal, však ho už nechaj, už má toho dosť. Takže PALEC DOLE, chcete prachy z oboch strán a to nejde, mali by ste si vybrať stoličku, na ktorej chcete sedieť .
0
0

Strana 20 z 58
1 2 ... 18 19 20 21 22 ... 57 58

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()