Fórum » Ephoto - návrhy a pripomienky

ePhoto pripomienky 2

Stratený Stano
Stratený Stano ocenenie redakciou 2013-06-09 12:51:24+02
Staré pripomienkovacie fórum bolo zamknuté a preto zakladám nové, aby bolo kde pripomienkovať...

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2013-12-12 12:51:49+01
Vážený pán Mrco (môžem aj ja takto oficiálne?), odkedy som Vás zablokoval (o príčinách som už popísal inde), som sa ani raz neunúval pod Vašu foto. Použijem Vašu teminológiu - boli mi šumafuk...

Odkedy sa však odtajnilo hodnotenie komentárov, zistil som, že Vy ste boli pod mojimi foto i niekoľko krát denne a zrejme s potešením mínuskujete všetko kladné hodnotenie iných užívateľov... predpokladám, že preto, aby ste ovplyvnili tých ďalších. Robíte to najmä v tie dni, keď je i Vaša foto na kritike... Čo k tomu dodať...?

Vážený pán Mrco, viete veľmi dobre, že Vás blokujem. Nie je to kvôli kritike mojich foto. Prečo - aj to viete veľmi dobre...
Mňa keď niekto neznáša, tak mu nechodím po večeroch vyzváňať zdola na zvonček... To je o tej hrdosti...

Aj ja uzatváram...
0
1

bonifacko
2013-12-12 15:32:07+01
už se perou?
0
1

blahoslav J B Art
2013-12-12 15:53:22+01
to s tym dodatocnym zverejnenim palcov hore a dole je zaujimave, musim porozmyslat, koho som vyminuskoval
0
2

Marcel Rebro
2013-12-12 15:53:56+01
Poprosil ma užívateľ seifi (nemá platené konto), aby som postol do témy v jeho mene :

"Myslím si, že pán Stratený je na bojovom chodníku. Vedome a bez príčiny si vyrába nepriateľov, u ktorých vyvoláva ľútosť nad jeho stavom mysle. Ale vyjadruje sa teda dosť neokrôchane; ani si nepamätám, aby ma niekto bezdôvodne, v písomnej forme, a to mi ťahá na 59, za povolenú aktivitu, v tomto prípade pod fotkami pridaním plusíka a mínusíka, poslal do riti. Veď nejaké hranice by mal v korešpodencii človek predsa len dodržiavať. Porozmýšľam, čo s tým.
Tak ako píšu iní, potom, ako som bol dnes poslaný do riti, som bol aj bloknutý, takže reagujem takýmto spôsobom. Riadky od pána Strateného sú uschované a nebudú zabudnuté. Na takéto spôsoby nie som zvyknutý, nemám 10 ani 15."
0
3

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2013-12-12 17:46:49+01
A veru poprosili i mňa o prekopírovanie názoru k téme:

"Stano pustil si sa do nerovného boja. Poukazovať na hanebné praktiky a falošné lajky sa na tomto portáli nesmie. Nie jeden človek už kvôli tomu dostal padáka. Preto si dostal pocítiť hnev. Držím ti palec nech vytrváš a nenechaj sa odradiť. Máš na svojej strane ľudí ktorý ti držia palec."

Nuž vytrvám teda... Sranda nie, kam sme sa to až dostali... Ešte to môže byť celkom zaujímavé...
0
0

kasko
2013-12-12 18:43:02+01
príspevok od: Koma
ja mám taký názor čo už ste z časti predniesli...ak sa niekoho rozhodnem zablokovať..znamenalo by to samozrejme obojstranne ...v tom duchu ako ste písali - zabránim mu chodiť pod moje fotky ale nemôžem chodiť automaticky ani ja pod jeho...ale : total zablokovať , zaslepiť medzi nimi kontakt..vlákno.....na všetkých úrovniach...nie len vzájomnou nemožnosťou si komentovať fotky, či posielať súkromné správy...ale cakoprásk...ani mínuskovať či pluskovať komenty jeho či iných pod jeho fotkami, ba ani priamo reagovať na nejaký jeho komentár pod cudzími fotkami....bo sa potom budú rypkať tam pod inými, cudzími fotkami autorov , ktorých sa ich ,,problém,, vôbec netýka.
Som tu štyri a pol roka a neblokol som nikoho, a mám na tričku jednu blokáciu už ani neviem od koho..ale fandím si, že to mohol byť možno aj omyl
jasne ze to bol omyl.... omyl toho blokatora, ktory to dodnes lutuje
0
0

kasko
2013-12-12 18:47:47+01
príspevok od: Marcel Rebro
Poprosil ma užívateľ seifi (nemá platené konto), aby som postol do témy v jeho mene :

"Myslím si, že pán Stratený je na bojovom chodníku. Vedome a bez príčiny si vyrába nepriateľov, u ktorých vyvoláva ľútosť nad jeho stavom mysle. Ale vyjadruje sa teda dosť neokrôchane; ani si nepamätám, aby ma niekto bezdôvodne, v písomnej forme, a to mi ťahá na 59, za povolenú aktivitu, v tomto prípade pod fotkami pridaním plusíka a mínusíka, poslal do riti. Veď nejaké hranice by mal v korešpodencii človek predsa len dodržiavať. Porozmýšľam, čo s tým.
Tak ako píšu iní, potom, ako som bol dnes poslaný do riti, som bol aj bloknutý, takže reagujem takýmto spôsobom. Riadky od pána Strateného sú uschované a nebudú zabudnuté. Na takéto spôsoby nie som zvyknutý, nemám 10 ani 15."
chlapci (mrco a Strateny) kaslite na to... admin tu blokaciu mozno rozumne vyriesi. A to ze ste sa blokli, tak nakoniec ste si aj tak nasli cestu, ako si pisat... a to prave tu do nejakých pripomienok... Tak sa chcete ignorovat, alebo hasterit jak male deti?
0
0

kasko
2013-12-12 18:47:54+01
príspevok od: Stratený Stano
A veru poprosili i mňa o prekopírovanie názoru k téme:

"Stano pustil si sa do nerovného boja. Poukazovať na hanebné praktiky a falošné lajky sa na tomto portáli nesmie. Nie jeden človek už kvôli tomu dostal padáka. Preto si dostal pocítiť hnev. Držím ti palec nech vytrváš a nenechaj sa odradiť. Máš na svojej strane ľudí ktorý ti držia palec."

Nuž vytrvám teda... Sranda nie, kam sme sa to až dostali... Ešte to môže byť celkom zaujímavé...
chlapci (mrco a Strateny) kaslite na to... admin tu blokaciu mozno rozumne vyriesi. A to ze ste sa blokli, tak nakoniec ste si aj tak nasli cestu, ako si pisat... a to prave tu do nejakých pripomienok... Tak sa chcete ignorovat, alebo hasterit jak male deti?
0
0

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2013-12-12 18:56:26+01
príspevok od: kasko
Skús sa Kasko vrátiť o niekoľko komentárov späť a zistíš, kto mal dnes takú túžbu rozdúchavať vášne...
Ale konečne niekto s chladnou a rozumnou hlavou... ďakujem...
0
0
editovaný

kasko
2013-12-12 19:00:11+01
príspevok od: Stratený Stano
Skús sa Kasko vrátiť o niekoľko komentárov späť a zistíš, kto mal dnes takú túžbu rozdúchavať vášne...
Ale konečne niekto s chladnou a rozumnou hlavou... ďakujem...
prebehol som to tak zbezne a ci zacal niekto dnes, alebo sa nenavidite uz dlho neviem a neriesim to. Tak mozno aj stare zname niekedy treba pouzit - mudrejsi ustupi....
0
0

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2013-12-12 19:03:37+01
príspevok od: kasko
prebehol som to tak zbezne a ci zacal niekto dnes, alebo sa nenavidite uz dlho neviem a neriesim to. Tak mozno aj stare zname niekedy treba pouzit - mudrejsi ustupi....
Aha, tak to teda bude na mne...
0
0

bonifacko
2013-12-13 14:54:46+01
Chlapi, nebude lepšie začať fotografovať?
0
2

total empty
2013-12-14 21:18:05+01
Toto ma kus štve,treba zrolovať po stránke dole a tak si môžem prečítať správu-baner ju prekrýva, a aj to oznámenie na čate mi prekrýva prvý riadok, tak to treba preklikať
0
0

misom
2013-12-15 00:23:12+01
príspevok od: total empty
Toto ma kus štve,treba zrolovať po stránke dole a tak si môžem prečítať správu-baner ju prekrýva, a aj to oznámenie na čate mi prekrýva prvý riadok, tak to treba preklikať
nainstaluj si do prehliadaca AdBlock a mas po probleme
0
0

juko
2013-12-19 11:37:41+01
Zdravím, dnes som si všimol drobnú chybičku - odkaz v menu na Ephotoshop je v zlom tvare, chýba tam jedna lomka za "http:/" (viď príloha), výsledná linka je potom v tvare "www.ephoto.sk/shop.ephoto.sk/"

PS: ako tak pozerám po nahratí obrázkov, tých chýb je tu viac
0
0
editovaný

admin
redakcia ephoto.sk 2013-12-19 11:51:14+01
príspevok od: juko
Zdravím, dnes som si všimol drobnú chybičku - odkaz v menu na Ephotoshop je v zlom tvare, chýba tam jedna lomka za "http:/" (viď príloha), výsledná linka je potom v tvare "www.ephoto.sk/shop.ephoto.sk/"

PS: ako tak pozerám po nahratí obrázkov, tých chýb je tu viac
dakujeme za upozornenie. Opravime.

martin9113
2013-12-20 09:14:25+01
nebolo by odveci zaviest funkciu hromadneho odosialania podakovani za hodnotenie foto. Som vdacny za kady like ale ked ich mas 100 tak to zaberie vela casu pokial to clovek poposiela
0
3

bonifacko
2013-12-30 10:12:10+01
Ak som si vytvoril na ephoto.sk moju stranku, ale v editore mi neponuka urobiť upravy pre úvod, je to chyba editora, alebo moja?
0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2013-12-30 14:33:12+01
príspevok od: bonifacko
Ak som si vytvoril na ephoto.sk moju stranku, ale v editore mi neponuka urobiť upravy pre úvod, je to chyba editora, alebo moja?
Prosime upresniť o ktory typ stranky sa jedna (ktoru sablonu). Info napiste na podpora@ephoto.sk

bonifacko
2013-12-30 16:33:53+01
príspevok od: admin
Prosime upresniť o ktory typ stranky sa jedna (ktoru sablonu). Info napiste na podpora@ephoto.sk
Podla mna to nemate doprogramovane. Začal som šablonou classic a obrazok hlavičky stranky roztiahlo a zmenilo pomer stran. Teraz som to zmenil na Portfolio Light a obrazok je OK.
Ale v uvode sa mi nič ine nezobrazuje, len ta fotografia a zakladne menu.
Poslal som mail dnes a ešte hned po registracii 27.12.2013, nikto mi neodpoveda a potom sa divite, že píšem Karolovi. Ja chapem, že som otravny, ale komu mam napísať?
0
0

Strana 18 z 58
1 2 ... 16 17 18 19 20 ... 57 58

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()