Fórum » Ephoto - návrhy a pripomienky

ePhoto pripomienky 2

Stratený Stano
Stratený Stano ocenenie redakciou 2013-06-09 12:51:24+02
Staré pripomienkovacie fórum bolo zamknuté a preto zakladám nové, aby bolo kde pripomienkovať...

admin
redakcia ephoto.sk 2013-11-15 21:24:46+01
príspevok od: jozkovicz
chcel som si pridat k svojej technike olympus epm1 a nevidim ho tam, len epm2
pridame.

jozkovicz
2013-11-15 21:31:26+01
príspevok od: admin
pridame.
vdaka
0
0

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2013-11-19 21:11:21+01
Aj mne už hapruje pošta. Doteraz mi to nerobilo...
Akonáhle mi príde len jedna správa, tak mi ju nehlási. Hláška príde až po druhej správe, hlási však len jednu správu, aj keď sú už na "sklade" dve...
0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2013-11-20 11:25:31+01
príspevok od: Stratený Stano
Aj mne už hapruje pošta. Doteraz mi to nerobilo...
Akonáhle mi príde len jedna správa, tak mi ju nehlási. Hláška príde až po druhej správe, hlási však len jednu správu, aj keď sú už na "sklade" dve...
Hladame chybu. Prosim o strpenie.

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2013-11-22 12:11:20+01
príspevok od: admin
Hladame chybu. Prosim o strpenie.
Už mi to ide ako má... ďakujem...
0
0

bonifacko
2013-11-22 13:10:52+01
nemate niekto skusenosti so 64 bit.win 7? Čo to mam nainštalovane, zle sa mi načitava stranka v google chrome, alebo aj v mozille firefox.
0
0

netmouse
2013-11-22 14:37:06+01
príspevok od: bonifacko
nemate niekto skusenosti so 64 bit.win 7? Čo to mam nainštalovane, zle sa mi načitava stranka v google chrome, alebo aj v mozille firefox.
v robote mam Win7 64bit ale s iE nebol problem, chrom nemam, mozillu z dvovodu blokovania adminom nemozem pouzivat na WEB ... ale mam a pouzivam "SRWare iron" ... no problem
0
0

brki
2013-11-22 15:25:20+01
win 7 64 bit, mozilla - jedine ephoto sa mi často nekonečne dlho načítava a zobudí až po F5, ináč ok
0
0

Marcel Rebro
2013-11-22 16:01:43+01
Pouzivam W7/64bit. V IE mi ePhoto robilo neplechu, tak som ho zacal Chromovat ... uplne v pohode.
0
0

bonifacko
2013-11-22 18:31:37+01
F5 pomaha, vdaka.
0
0

total empty
2013-11-23 12:25:33+01
príspevok od: Marcel Rebro
Pouzivam W7/64bit. V IE mi ePhoto robilo neplechu, tak som ho zacal Chromovat ... uplne v pohode.
Občas po up data je to možné, občas pomôže vynulovať nastavenia a reštart prehliadača, ale väčšinou stačí kliknuť hore na lišty kde je adresa na takú roztrhnutú obálku za lupou, IE potom upraví zobrazenie pre danú stranku a bude to aj v budúcnosti OK. Stalo sa mi, že grafi prehľadu o fotke a tak sa zobrazovali do bludu a vrstvili sa čísla,stačilo klik na tú obálku a všetko beží ako má.
0
0

JaroD.
2013-12-12 05:28:26+01
Navrhujem zrušiť možnosť blokovania na tejto stránke, je to detinské riešenie, ktoré dosť často využívajú ľudia ktorým sa nepáči kritika ich vlastných fotografii a chcú mať pod svojimi fotografiami len pozitívne komentáre. V prípade vulgárnosti a nekonštruktívnej kritiky má predsa možnosť zasiahnuť po upozornení autorom fotografii admín, ktorý zhodnotí oprávnenosť a prípadne takéhoto človeka zablokuje. Možnosť blokácie využívajú dokonca aj ľudia, ktorí s komentárom svojich vlastných fotografii nemajú - nemali nikdy žiaden problém , majú však iný problém, ktorý v rámci plurality názorov existuje na Ephoto ako napr. pán Stratený, s ktorého fotografiami som nemal nikdy žiaden problém, neštítil sa ma však zablokovať na svojom konte nie kvôli jeho fotografiam ale kvôli rozdielnym názorom na iné veci. To už s fotografiou ako takou nemá nič spoločné. Aj teraz naposledy som si všimol, že on reaguje pod svojou poslednou fotografiou z 11.12. na mrca, pritom je mrco uňho zablokovaný a nemá možnosť sa nijako brániť ani reagovať, je to obrovská frajerina a hrdinstvo komentovať niekoho, komu on tu šancu komentovať vzal. Pritom každý z nás vie, že blokovať takého fotografa ako je mrco kvôli svojmu imidžu a vlastnému egu je detinské smiešne riešenie. Ďakujem.
0
3

JaroD.
2013-12-12 11:01:14+01
Takže pán Stratený mi poslal dnes súkromnú správu, nehanbí sa mi ani napísať aj napriek tomu, že on mne túto možnosť reagovať na neho neposkytuje. Každý nech si spraví na tohto pána svoj názor sám.
0
3

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2013-12-12 11:41:21+01
Ak je niekto blokovaný, má možnosť písať blokujúcemu správy.

pán JaroD. ale rád zavádza a klame - on mi totiž do pošty vypisuje také sprostosti, že mi rozum ostáva stáť... Nie je vôbec pravda, že ja mu túto možnosť neposkytujem.

Každý nech si teda spraví na tohto pána svoj názor sám...

P.S. A prosím tohto pána, nech už prestane s písaním, dnes som sa už nasmial dosť...
0
0
editovaný

Marcel Rebro
2013-12-12 11:51:40+01
príspevok od: JaroD.
Takže pán Stratený mi poslal dnes súkromnú správu, nehanbí sa mi ani napísať aj napriek tomu, že on mne túto možnosť reagovať na neho neposkytuje. Každý nech si spraví na tohto pána svoj názor sám.
V pohode Jaro. Ja dostávam správy, na ktoré nemôžem odpovedať (som blokovaný) bežne. Už som si zvykol. A neboj, nie sme jediní s touto "výsadou" ...

Ale som bol konštruktívny : ak blokovanie, tak by automaticky malo byť obojstranné. Ak Ťa zablokujem, nemal by som mať ani ja možnosť komentovať Tvoje fotky / posielať Ti správy.

No .... ale v zásade súhlasím aj s Tvojim prvým príspevkom. Blokovanie je efektívny nástroj ako si "prečistiť" členskú základňu. Ako píšeš, neprístojné správanie by mal (na základe podnetu od užívateľa) riešiť admin - BANom. Najskôr dočasným, pri opakovanom porušovaní pravidiel portálu trvalým.
0
0

Marcel Rebro
2013-12-12 11:58:05+01
Pre tych co nemaju tu cest byt blokovani : asi takto moze zablokovany jedinec reagovat.

PS : mne osobne je to ale sumafuk
0
1
editovaný

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2013-12-12 12:09:31+01
Aha, tak to mi je novinka s tými správami... lebo doteraz sa mohlo... Preto beriem svoje slová späť...
Tiež sa prihováram za obojstrannú blokáciu a tiež za to, aby blokovaní nemohli chodiť pod fotky blokujúceho a škodoradostne tam hodnotiť komentáre iných mínuskovaním, či pluskovaním... A niektorí v tom majú doslova záľubu...
-2
0

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2013-12-12 12:14:22+01
príspevok od: Marcel Rebro
Pre tych co nemaju tu cest byt blokovani : asi takto moze zablokovany jedinec reagovat.

PS : mne osobne je to ale sumafuk
Celkom sumafuk to ale nie je, pretože na mail, ktorý mám uvedený v profile a ktorý je verejne viditeľný, mi píšeš... Takže možnosť reagovať existuje...
0
0

Marcel Rebro
2013-12-12 12:27:49+01
príspevok od: Stratený Stano
Celkom sumafuk to ale nie je, pretože na mail, ktorý mám uvedený v profile a ktorý je verejne viditeľný, mi píšeš... Takže možnosť reagovať existuje...
Vážený pán Stratený. Áno - písal som Vám na mail - v apríli. Práve preto, že odpovedať na správu užívateľovi ktorý ma blokuje sa na ePhoto nedá a nedalo. Ale už mi je to naozaj šumafuk a možnosť reagovať mi vôbec nechýba. Či sú to už Vaše správy, alebo Vaše komentáre pod mojimi fotkami.

Tento krát reagujem len a len preto, aby snáď niekto nemal pocit, že mám potrebu Vám niečo súkromné vypisovať.

A zároveň si dovoľujem považovať túto tému za uzavretú.
0
0

Koma
ocenenie redakciou 2013-12-12 12:29:53+01
ja mám taký názor čo už ste z časti predniesli...ak sa niekoho rozhodnem zablokovať..znamenalo by to samozrejme obojstranne ...v tom duchu ako ste písali - zabránim mu chodiť pod moje fotky ale nemôžem chodiť automaticky ani ja pod jeho...ale : total zablokovať , zaslepiť medzi nimi kontakt..vlákno.....na všetkých úrovniach...nie len vzájomnou nemožnosťou si komentovať fotky, či posielať súkromné správy...ale cakoprásk...ani mínuskovať či pluskovať komenty jeho či iných pod jeho fotkami, ba ani priamo reagovať na nejaký jeho komentár pod cudzími fotkami....bo sa potom budú rypkať tam pod inými, cudzími fotkami autorov , ktorých sa ich ,,problém,, vôbec netýka.
Som tu štyri a pol roka a neblokol som nikoho, a mám na tričku jednu blokáciu už ani neviem od koho..ale fandím si, že to mohol byť možno aj omyl
0
3

Strana 17 z 58
1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 57 58

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()