Fórum » Ephoto - návrhy a pripomienky

ePhoto pripomienky 2

Stratený Stano
Stratený Stano ocenenie redakciou 2013-06-09 12:51:24+02
Staré pripomienkovacie fórum bolo zamknuté a preto zakladám nové, aby bolo kde pripomienkovať...

admin
redakcia ephoto.sk 2013-09-30 10:08:45+02
príspevok od: pexon
Ahojte,

nezamyslal sa niekto nad farebnou schemou ephota? Akoze sice to pekne ladi, ale citat biele na ciernom dost taha oci. Mozno to je len moj problem, ale ak je dlhsi text, tak to vacsinou ani nedocitam
na stranke stale pracujeme. Pripravujeme moznost zmeny podkladu na bielu. Takze si budete moct vybrat.

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2013-10-10 09:02:17+02
Máme medzi sebou fotografov, ktorí fotia aj východ slnka. Pri určovaní kategórie však majú problém - kategória Východ slnka v ponuke chýba. Je tam len Západ slnka...

Nebolo by možné kategóriu Západ slnka rozšíriť na Východ/Západ slnka...? Aby nevznikali situácie, že fotograf odfotí východ, zatriedi to do západu a potom pod foto číta poznámky, že ako to s tým slnkom vlastne je...
0
2

admin
redakcia ephoto.sk 2013-10-10 11:38:00+02
príspevok od: Stratený Stano
Máme medzi sebou fotografov, ktorí fotia aj východ slnka. Pri určovaní kategórie však majú problém - kategória Východ slnka v ponuke chýba. Je tam len Západ slnka...

Nebolo by možné kategóriu Západ slnka rozšíriť na Východ/Západ slnka...? Aby nevznikali situácie, že fotograf odfotí východ, zatriedi to do západu a potom pod foto číta poznámky, že ako to s tým slnkom vlastne je...
dik za pripomienku, zaradime

Daniel Leitman
2013-10-14 23:11:27+02
prepacte neviem ci to tu uz nebolo je tu 15 stran prispevkov...
strasne mi vadi ze velkost obrazkov nie je udavana fixne html kodom. spravi to taky dost nepekny efekt na slabsom internete ze stranka poskakuje tak, ako sa nacitavaju obrazky. Pritom ja by som rad napr. obsah pocital nez sa obrazky naloaduju a potom si ich pozrel ... stava sa mi to hlavne na slabom nete (napr hot spot) alebo na smartfone.
Musim to zakazdym riesit stopnutim ked uz je text a potom reload ked chcem uz obrazky ...
pre mna zldhave neprijemne nuz nie vsetci to asi registruju ale jednoduchou vecou sa to da vyriesit

Dakujem
0
2

admin
redakcia ephoto.sk 2013-10-15 09:17:52+02
príspevok od: Daniel Leitman
prepacte neviem ci to tu uz nebolo je tu 15 stran prispevkov...
strasne mi vadi ze velkost obrazkov nie je udavana fixne html kodom. spravi to taky dost nepekny efekt na slabsom internete ze stranka poskakuje tak, ako sa nacitavaju obrazky. Pritom ja by som rad napr. obsah pocital nez sa obrazky naloaduju a potom si ich pozrel ... stava sa mi to hlavne na slabom nete (napr hot spot) alebo na smartfone.
Musim to zakazdym riesit stopnutim ked uz je text a potom reload ked chcem uz obrazky ...
pre mna zldhave neprijemne nuz nie vsetci to asi registruju ale jednoduchou vecou sa to da vyriesit

Dakujem
pozrieme sa na to. Dakujeme z apripomienku.

kovacmj
2013-10-15 11:45:29+02
Už dlhšiu dobu sa mi nezobrazuje upozornenie na došlú poštu. Stále svieti 0, aj keď došlé správy sú.
0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2013-10-15 12:12:35+02
príspevok od: Stratený Stano

doplnené.

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2013-10-15 14:44:04+02
príspevok od: admin
doplnené.
Ďakujem za všetkých východo/západo fotičov...
0
1

matoosh
2013-10-17 09:05:38+02
Neviem či nastala zmena,alebo som len oblbol, ale mne sa nezobrazuje tlačítko "upgrade" vedľa typu môjho ekonta... aj keď sa cez nejaké odkazy k nemu dopracujem, tak sa mi dá upgradovať iba na plus.
0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2013-10-17 09:16:30+02
príspevok od: matoosh
Neviem či nastala zmena,alebo som len oblbol, ale mne sa nezobrazuje tlačítko "upgrade" vedľa typu môjho ekonta... aj keď sa cez nejaké odkazy k nemu dopracujem, tak sa mi dá upgradovať iba na plus.
skontrolujeme

admin
redakcia ephoto.sk 2013-10-17 09:24:59+02
príspevok od: matoosh
V hlavicke stranky sa vam zobrazuje, ze mate aktivovane ekonto classic. Vo svojom profile vidite, ze je aktivovane do 20.10. takze upgrade na dalsie obdobie mozete urobit az po tomto termine.
Konto classic mozete do 30 dni od jeho aktivacie upgradovat na konto plus na 1 rok, Preto sa vam zobrazuje tato moznost.

Este poznamka, ak aktivujete ekonto sms-kou nemusite robit upgrade, ten sa realizuje automaticky. Pokial nechcete aby sa nasledujuci upgrade realizoval staci poslat sms v tvare STOP.

matoosh
2013-10-17 11:49:59+02
V hlavicke stranky sa vam zobrazuje, ze mate aktivovane ekonto classic. Vo svojom profile vidite, ze je aktivovane do 20.10. takze upgrade na dalsie obdobie mozete urobit az po tomto termine.
Konto classic mozete do 30 dni od jeho aktivacie upgradovat na konto plus na 1 rok, Preto sa vam zobrazuje tato moznost.

Este poznamka, ak aktivujete ekonto sms-kou nemusite robit upgrade, ten sa realizuje automaticky. Pokial nechcete aby sa nasledujuci upgrade realizoval staci poslat sms v tvare STOP.
Uz mi to je jasne, zmiatlo ma to, ze predtym sa mi dal robit upgrade aj pred ukoncenim platnosti konta. Dakujem.
0
0

kovacmj
2013-10-21 08:04:14+02
Dávam to ešte raz, lebo príspevok z 15.10. ostal bez odpovede:
Už dlhšiu dobu sa mi nezobrazuje upozornenie na došlú poštu. Stále svieti 0, aj keď došlé správy sú.
0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2013-10-21 09:01:54+02
príspevok od: kovacmj
je to v rieseni,.

kovacmj
2013-10-21 09:10:17+02
je to v rieseni,.
OK. Ďakujem za reakciu.
0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2013-10-22 01:16:32+02
príspevok od: kovacmj
problem by mal byt vyrieseny. Stav posty budeme este chvilu sledovat. V pripade problemov piste na podpora@ephoto.sk

kovacmj
2013-10-22 08:14:11+02
problem by mal byt vyrieseny. Stav posty budeme este chvilu sledovat. V pripade problemov piste na podpora@ephoto.sk
V poriadku. Zatiaľ to funguje.
0
0

hybco
2013-10-22 09:37:40+02
zdravim,
ako prosim vas funguje vyhladavanie? vytvoril som temu s nazvom "Vie D800 fotiť na nižšie rozlíšenie" ale aj teraz ked dam do vyhladavania klucove slova "D800 nižšie rozlíšenie" tak mi vypíše, že nič nenašlo ... ani v názve témy, ani v texte príspevkov

to iste som skusil namatkovo s temou www.ephoto.sk/forum/50/12687/eizo-2335w-spravne-podanie-farieb/ kde ako klucove slova som do vyhladavania napisal "eizo podanie farieb" a tiez mi nic nenaslo, tak teraz neviem, co robim zle, ale zjavne na zaklade klucovych slov nie som schopny vyhladavat co by som chcel.

dakujem za objasnenie
0
0

dePappa
2013-10-22 09:50:29+02
príspevok od: hybco
zdravim,
ako prosim vas funguje vyhladavanie? vytvoril som temu s nazvom "Vie D800 fotiť na nižšie rozlíšenie" ale aj teraz ked dam do vyhladavania klucove slova "D800 nižšie rozlíšenie" tak mi vypíše, že nič nenašlo ... ani v názve témy, ani v texte príspevkov

to iste som skusil namatkovo s temou www.ephoto.sk/forum/50/12687/eizo-2335w-spravne-podanie-farieb/ kde ako klucove slova som do vyhladavania napisal "eizo podanie farieb" a tiez mi nic nenaslo, tak teraz neviem, co robim zle, ale zjavne na zaklade klucovych slov nie som schopny vyhladavat co by som chcel.

dakujem za objasnenie
asi robis nieco zle... okrem ineho im vyhladavanie zabezpecuje google.
0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2013-10-22 12:53:03+02
Dobry den,
preverili sme to. Vyhladavanie funguje normalne.

Strana 15 z 58
1 2 ... 13 14 15 16 17 ... 57 58

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()