Fórum » Ephoto - návrhy a pripomienky

ePhoto pripomienky 2

Stratený Stano
Stratený Stano ocenenie redakciou 2013-06-09 12:51:24+02
Staré pripomienkovacie fórum bolo zamknuté a preto zakladám nové, aby bolo kde pripomienkovať...

pufko
2013-07-18 21:49:34+02
príspevok od: andreewp
Nemáte niekto problém s ephoto na chrome prehliadači ? Už asi tri týždne mi to blbne..ale to bude asi skôr samotným prehliadačom (žiadne pluginy, up-to-date) otvorím kartu hlavnej stránke, karta zamrzne a obsah žiadny musim f5 (r+f5) a niekde aj pri prehliadani ten obsah proste nenacita a karta je zblbnutá.
Ja mám pocit že problém je všetko čo má niečo spoločné s Googlom... Nebolo by mesiaca, kedy ma Gmail, Youtube a podobne neotravuje nejakými novými službami, vzhladom a ponúkaním vyššej bezpečnosti zadaním dalších dôverných údajov, nejak tam človek stráca pocit súkromia... A androidový telefon to ešte celé zaklincuje automatickou lokalizáciou ....

Jááj ako mi bolo dobre ked som z androida vyprášil všetky zbytočnosti, chudák nevedel ani nič stahnúť GooglePlay, celú moju snahu pokazila nová aktualízacia, ktorá tam všetko natrepala naspäť a navyše nejde odinštalovať štandartne kopec veci ktoré pred tým išly a prvé čo z toho vyletelo bol aj prehliadač Chrome
0
0
editovaný

Marcel Rebro
2013-07-18 21:50:06+02
príspevok od: andreewp
Nemáte niekto problém s ephoto na chrome prehliadači ? Už asi tri týždne mi to blbne..ale to bude asi skôr samotným prehliadačom (žiadne pluginy, up-to-date) otvorím kartu hlavnej stránke, karta zamrzne a obsah žiadny musim f5 (r+f5) a niekde aj pri prehliadani ten obsah proste nenacita a karta je zblbnutá.
Pouzivam na ePhoto vyhradne Chrome. V pohode.
0
1

andreewp
2013-07-18 22:03:17+02
Nevime prečo mi to robí, pozrel som aj task managera v chrome a vyzerá to fajn. To proste otvorím napr. link s foto, otvorí mi novú kartu ephoto.sk ale je zamrznutá, v hornom panely je označená ale obsah je zobrazený z tej predošlej. Pritom ostatné karty fungujú v poriadku.

@pufko
No ten android, rozmýšľam, že v budúcnosti asi radšej odladené jablko ako pozerať na hlášku aplikácia prestala pracovať
0
0

pufko
2013-07-18 22:08:35+02
Ja mám telefon iba na to aby som telefonoval, aby som ho využil ako "offline" navigáciu, a na browsovanie netu, a na to nepotrebujem žiaden Google+, Gmail, Mapy, Facebook, Twitter a 300 dalších k**t*n. Všetko je v poriadku, telefon nezamrza, jediná chyba je že dátové prenosy spolu s rozsvietením displayom neskutočne žerú baterkuZa mna od jablka ruky čo najdalej, to je druhý monopol ako Google
0
0
editovaný

Marcel Rebro
2013-07-18 22:23:03+02
príspevok od: pufko
Ja mám telefon iba na to aby som telefonoval, aby som ho využil ako "offline" navigáciu, a na browsovanie netu, a na to nepotrebujem žiaden Google+, Gmail, Mapy, Facebook, Twitter a 300 dalších k**t*n. Všetko je v poriadku, telefon nezamrza, jediná chyba je že dátové prenosy spolu s rozsvietením displayom neskutočne žerú baterkuZa mna od jablka ruky čo najdalej, to je druhý monopol ako Google

Ja mam telefon (Nokia E52) na telefonovanie. Na browsovanie a Angry Birds mam androidovy "minitablet" s datovou kartou (Galaxy Note II). Na navigovanie mam Garmin. Na eknihy Kindle. Na cistenie zubov zubnu kefku.
1
4

Jozef Peniak
redakcia ephoto.sk 2013-07-19 18:38:53+02
príspevok od: Marcel Rebro

Ja mam telefon (Nokia E52) na telefonovanie. Na browsovanie a Angry Birds mam androidovy "minitablet" s datovou kartou (Galaxy Note II). Na navigovanie mam Garmin. Na eknihy Kindle. Na cistenie zubov zubnu kefku.
tak to máme ten istý telefon ak dáš do neho navigaciu Sygic nie je to vôbec zlé
0
0

Marcel Rebro
2013-07-19 18:57:48+02
príspevok od: Jozef Peniak
tak to máme ten istý telefon ak dáš do neho navigaciu Sygic nie je to vôbec zlé
Sygic mam v Galaxy Note II - ako zalohu Garmina. Ale plnohodnotna navigacia to (podla mna) nie je
0
2

Jozef Peniak
redakcia ephoto.sk 2013-07-20 11:34:49+02
príspevok od: Marcel Rebro
Sygic mam v Galaxy Note II - ako zalohu Garmina. Ale plnohodnotna navigacia to (podla mna) nie je
jasné , ale netusil som ze niekto este tlf-nuje s E52
0
0

origos
2013-07-20 15:26:19+02
príspevok od: Jozef Peniak
jasné , ale netusil som ze niekto este tlf-nuje s E52
ja telefonujem s E51
0
4

Matúš Koprda
2013-07-25 12:15:28+02
hlásim chybu: Z komentáru alebo príspevku vo fóre po editovaní odstránia zlomy riadkov, tzn. dlhší, štruktúrovanejší komentár sa stane jedným veľkým odsekom.
0
0
editovaný

admin
redakcia ephoto.sk 2013-07-25 12:21:36+02
príspevok od: Matúš Koprda
hlásim chybu: Z komentáru alebo príspevku vo fóre po editovaní odstránia zlomy riadkov, tzn. dlhší, štruktúrovanejší komentár sa stane jedným veľkým odsekom.
Dakujeme za upozornenie, pozrieme sa na to. Chyby odporucame hlasit na podpora@ephoto.sk.

Marcel Rebro
2013-07-25 19:35:53+02
príspevok od: origos
ja telefonujem s E51
Ja momentalne s Nokia 3720c (ma 2 Mpix fotak). E52 som utopil a nahrada este nedosla.
0
0

Marcel Rebro
2013-07-25 19:38:10+02
PS : ta 3720c ma 2Mpix fotak ... ze aka parada ... snapshot z ePhoto WS na Fotoparkovani 2012
0
0

LukiK
2013-08-16 08:17:58+02
chcem sa opytat ci by mohlo byt meno autora clanku ako link na jeho profil. Takto ked sa chcem nieco dozvediet o autorovi, musim sak nemu preklikat cez zoznam pouzivatelov.
0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2013-08-16 11:08:51+02
príspevok od: LukiK
chcem sa opytat ci by mohlo byt meno autora clanku ako link na jeho profil. Takto ked sa chcem nieco dozvediet o autorovi, musim sak nemu preklikat cez zoznam pouzivatelov.
ano mame to v plane prac. Zapneme to v pribehu buduceho tyzdna. Dakujeme za pripomienku.

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2013-08-17 11:30:28+02
V prehľade "Najnovšie na kritiku" či "TOP 24 hodín" na prvej stránke je celkom 9 foto v troch vrstvách, čo je celkovo 9x3=27 foto.
Ak si niektorú z týchto foto rozkliknem, je možnosť prezerania ďalších bez nutnosti návratu na hlavnú stranu.
Ale takto si môžem pozrieť len 15 foto, pretože v tom malom prehľade na pravej strane sú len tri foto v piatich vrstvách.

Keď sa doklikám na 15-tu foto, ďalej ma to už nepustí a to by som rád videl i tých zvyšných 12... Potom sa už len musím vrátiť späť a otvárať si zvyšné fotky jednotlivo a opäť návrat... Neviem, či sa to tu už riešilo, nepozeral som v téme dozadu...

Nedalo by sa urobiť v malom prehľade 9 vrstiev (namiesto terajších 5-tich), aby som obsiahol celý prehľad, ktorý je aj na hlavnej stránke...?
0
0

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2013-08-17 11:42:42+02
Aha, píšem a nevyskúšam všetky možnosti... Blbec som... Dá sa ísť ďalej cez šípky na fotkách... nevedel som, už viem...
0
0

Koma
ocenenie redakciou 2013-09-19 00:55:00+02
neviem ako iným, mne zhruba dva dni nefunguje avízo došlých správ...obálka vľavo svieti na bielo počet správ 0.....len tak náhodne po celom dni rozkliknem aj keď nesvieti na červeno a nesignalizuje žiadny počet nových prišlých správ....a tam ich je červených neprečítaných nerozkliknutých hádam celá strana....niekto sa ma niečo pýta a ja druhý deň po sebe neodpovedám, nekomunikujem..hoci som tu a svietim na zeleno.....bo o tej správe vôbec neviem, že mi prišla...
0
0

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2013-09-19 08:53:54+02
Ja svietim na zeleno podobne ako o tom píše Koma, ale som z ePhota odhlásený už dve hodiny a furt svietim na zeleno. A chcem sa ráno prihlásiť, otvorím ePhoto a som prihlásený a svietim na zeleno... napriek tomu, že som sa večer odhlásil...
Keby ma takto vyhodnocoval dochádzkový systém v zamestnaní, tak mám dávno padáka...
0
0

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2013-09-19 09:01:20+02
Ešte dodatok - na všetkých slovenských a českých fotoportáloch funguje odhlasovanie okamžite - kliknem na odhlasovátko a som odhlásený... Nerozumiem, prečo sa na ePhoto z toho robí taká veda (podobne ako i z iných vecí...). A to nie je včerajší problém, pýtam sa na to za posledné dva roky už po x-tý krát a dosiaľ mi nikto nedal odpoveď...
0
0

Strana 13 z 58
1 2 ... 11 12 13 14 15 ... 57 58

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()