zakaz prispievania na fore pre ludi bez "klasiku" poriadne foru uskodil...apson podla mojho nazoru...jedna a ta ista tema aj niekolko dni...ano...nie su tu temy aky fotak 4x denne...ale toto je druhy extrem...co tak nechat moznost pisat do tem aj ludom bez "klasiku" ale nemohli by len zakladat nove temy...? co admin na to ?
zakaz prispievania na fore pre ludi bez "klasiku" poriadne foru uskodil...apson podla mojho nazoru...jedna a ta ista tema aj niekolko dni...ano...nie su tu temy aky fotak 4x denne...ale toto je druhy extrem...co tak nechat moznost pisat do tem aj ludom bez "klasiku" ale nemohli by len zakladat nove temy...? co admin na to ?
Ja verím tomu, že šefstvo tohto portálu postrehlo zmenu aktivity na svojom portáli, a že do niekoľkých dní túto udalosť odstránia, kým si 90 percent sledovateľov nezvykne na život bez ephoto alebo kým túto stránku nevymažu z rýchlej voľby... Po slovensky, je tu fakt nuda.
Mňa by zaujímlo prečo sa v galérii v ktorej je 34 fotografií zobrazuje pri stránkovaní na prvej stránke 27/54 a na druhej stránke 54/54 - 20 fotografií je ne vidieť alebo tam vôbec nie sú. A toto je len jeden príklad. Toto je nejaký BUG. Opravte to prosím!
Ja verím tomu, že šefstvo tohto portálu postrehlo zmenu aktivity na svojom portáli, a že do niekoľkých dní túto udalosť odstránia, kým si 90 percent sledovateľov nezvykne na život bez ephoto alebo kým túto stránku nevymažu z rýchlej voľby... Po slovensky, je tu fakt nuda.
... hlavne, ak podla tabulky "e-konta" je možné pridávať príspevky či zakladať témy aj pri e-konte "basic" www.ephoto.sk/ekonto/o-ekonte/
Ja by som konečne uvítal možnosť editovať vlastný príspevok (aspon dočasne), nevidím na tom nič neobvyklé ak si chcem po sebe opraviť chybu, nehovoriac ked píšm cez fón a on si tam občas šupne celkom iné slovo ako som ja chcel
... hlavne, ak podla tabulky "e-konta" je možné pridávať príspevky či zakladať témy aj pri e-konte "basic" www.ephoto.sk/ekonto/o-ekonte/
Ja by som konečne uvítal možnosť editovať vlastný príspevok (aspon dočasne), nevidím na tom nič neobvyklé ak si chcem po sebe opraviť chybu, nehovoriac ked píšm cez fón a on si tam občas šupne celkom iné slovo ako som ja chcel
ale ved tuto moznost uz tu davno mate. Je to mozne do limitu 100 s.
neviem, v ktorej tabulke mate moznost pre basic pridavat komentare a temy vo fore. Ja to oznacenie v tabulke nevidim.
mam EkontoPLUS. dam inzerat, zapnem zvyraznenie. o 3 dni chcem ten inz. upravit, znizit cenu, ale nedovoli mi to lebo ako zvyrazneny mozem mat iba jeden inzerat......to je hlaska systemu. Ak sa da opravte to. Dakujem
skusali sme funguje to. Skuste to este raz, ak bude problem, napiste na podpora@ephoto.sk a najlepsie je poslat aj prtscrn.
Mňa by zaujímlo prečo sa v galérii v ktorej je 34 fotografií zobrazuje pri stránkovaní na prvej stránke 27/54 a na druhej stránke 54/54 - 20 fotografií je ne vidieť alebo tam vôbec nie sú. A toto je len jeden príklad. Toto je nejaký BUG. Opravte to prosím!
mozete nam prosim napisat, pri ktorom filtry sa to takto zobrazilo, alebo link na uvedenu podstranku. Najlepsie poslat na adresu podpora@ephoto.sk.
navrhneme organizatorovi aby to premenoval na humor na pracovisku
to znie lepsie..toto mi pride take ultra moderne ze to zahrnuje iba tych stastnych ktori pracuju v office. Ostatni su nejaka luzra alebo co pre takych sa sutaze ani nerobia..kto nestudoval nech robi smetiara...no akoze srandujem samozrejme...
mozete nam prosim napisat, pri ktorom filtry sa to takto zobrazilo, alebo link na uvedenu podstranku. Najlepsie poslat na adresu podpora@ephoto.sk.
Dakujeme.
Je to na všetkých albumoch, ktoré majú viac ako jednu stranu fotiek (bez použitia filtra). námatkovo napr. www.ephoto.sk/uzivatel/saxo/fotografie/strana-1/?q. v albume je 34 fotiek a už na prvej strane zobrazuje 27/54 a na druhej strane 54/54. Chyba je zjavne v tom že sa počíta ako keby bolo v albume fotiek násobkom počtu fotiek na strane.
Čítam pripomienky ePhoto, a trápne je, že neplatiaci nemajpú ani možnosť vyjadriť svoj názor na diskusné príspevky, t.j. palec dole palec hore; že odkazujem, nech si trhnú nohou, delia to na členov a nečlenov ako UV KSČ. Čítať dajú ale možnosť dať aspoň plus alebo mínus, ani to nie, no skrátka postavili nás úplne za plot. Vďaka za vypočutie hlasu
V konecnom dosledku sa mi to ephoto aj hnusi s takymto pristupom...
Nemáte niekto problém s ephoto na chrome prehliadači ? Už asi tri týždne mi to blbne..ale to bude asi skôr samotným prehliadačom (žiadne pluginy, up-to-date) otvorím kartu hlavnej stránke, karta zamrzne a obsah žiadny musim f5 (r+f5) a niekde aj pri prehliadani ten obsah proste nenacita a karta je zblbnutá.
ePhoto pripomienky 2
dam inzerat, zapnem zvyraznenie.
o 3 dni chcem ten inz. upravit, znizit cenu, ale nedovoli mi to lebo ako zvyrazneny mozem mat iba jeden inzerat......to je hlaska systemu.
Ak sa da opravte to.
Dakujem
Dakujeme.
Dakujeme.
Čítam pripomienky ePhoto, a trápne je, že neplatiaci nemajpú ani možnosť vyjadriť svoj názor na diskusné príspevky, t.j. palec dole palec hore; že odkazujem, nech si trhnú nohou, delia to na členov a nečlenov ako UV KSČ. Čítať dajú ale možnosť dať aspoň plus alebo mínus, ani to nie, no skrátka postavili nás úplne za plot.
Vďaka za vypočutie hlasu
V konecnom dosledku sa mi to ephoto aj hnusi s takymto pristupom...