Nevie mi niekto poradiť? foto na kritiku som pridal 30.1. tj. pred 4 dnami. dnes je myslím 3.2. a po pridaní na kritiku mi vyskočí toto : "Limit pre pridanie fotografií na kritiku ste vyčerpali. Pre vaše eKonto Basic je limit pre pridávanie fotografií na kritiku 1 fotografia/3 dni. Aktivujte si eKonto Classic alebo PLUS a získajte možnosť pridať na kritiku 1 fotografiu denne."
Otázka- to iba ja môžem pridávať na kritiku po 5. a viac dňoch, či i niekto iný je tu diskriminovaný ?
Chcem sa admin-a spýtať, či by nebolo možné zmeniť, zosúladiť počet dní, a neuvádzať do omylu........ Ďakujem.
Je to presne tak, ako bolo napisane v komentoch vyssie. Dakujem uživatelom za promptnu pomoc.
Samo, ak môžem odpoviem za admina: Foto do systému si vložil 30.1. o 19:08, ale na kritiku si ju pridal až 1.2. o 20:31. Takže ako Basic člen môžeš ďalšiu foto na kritiku pridať až zajtra po 20:31 hod...
Ďakujem i Tebe Stano, áno, už aj druhý riadok vidím , som blbý......
zase to nejde, keď mám čas...prečítam Japonsko, no fotografie nenabiehajú, nanovo prihlásenie, nie, nejde to; vyjadrujem hlboké rozčarovanie samozrejme, že všetko ostatné pripojenie bez problémov; čas cca 16,30
Ale nie! Prehliadaču Internet Explorer sa nepodarilo pripojiť k serveru www.ephoto.sk
zase to nejde, keď mám čas...prečítam Japonsko, no fotografie nenabiehajú, nanovo prihlásenie, nie, nejde to; vyjadrujem hlboké rozčarovanie samozrejme, že všetko ostatné pripojenie bez problémov; čas cca 16,30
Ale nie! Prehliadaču Internet Explorer sa nepodarilo pripojiť k serveru www.ephoto.sk
Skúste znova načítať www.ephoto.sk
Tentokrat nie je problem vo vasom pristroji. Blbne nam server a budeme musite urobit migraciu na novy stroj. Kedze je to trosku zlozitejsi proces, prosime o trpezlivost, budeme sa snazit to vyriesit co najskor. Dakujeme za pochopenie.
Tentokrat nie je problem vo vasom pristroji. Blbne nam server a budeme musite urobit migraciu na novy stroj. Kedze je to trosku zlozitejsi proces, prosime o trpezlivost, budeme sa snazit to vyriesit co najskor. Dakujeme za pochopenie.
úplne v pohode, čo tak to niekam decentne zavesiť ... s nejakým termínom, ale nie tak ako s diaľnicami, že budú v 2010 a dnes sú obavy o 2020 ...
úplne v pohode, čo tak to niekam decentne zavesiť ... s nejakým termínom, ale nie tak ako s diaľnicami, že budú v 2010 a dnes sú obavy o 2020 ...
Bolo nam slubene, ze to bude vyriesene cez vikend, informovali v sobotu sme o mensej odstavke. Problem vsak pretrvava, takze oznam sa objavi zajtra, ked budem vediet termin, kedy to urobia. Aby sme neboli ako s dialnicami.
Bolo nam slubene, ze to bude vyriesene cez vikend, informovali v sobotu sme o mensej odstavke. Problem vsak pretrvava, takze oznam sa objavi zajtra, ked budem vediet termin, kedy to urobia. Aby sme neboli ako s dialnicami.
prajem hodne úspechov, ... s tým, že dnes je streda, to budete mať najskôr zadarmo, ...
7 -meho sa to neopravilo, dnes 8.02. po 19,30 (cca) server vypadával; v decembri počítam so zľavou, z princípu, jaj ... vy to budete mať ošetrené v podmienkach, však ?
ePhoto pripomienky 2
foto na kritiku som pridal 30.1. tj. pred 4 dnami. dnes je myslím 3.2. a po pridaní na kritiku mi vyskočí toto :
"Limit pre pridanie fotografií na kritiku ste vyčerpali. Pre vaše eKonto Basic je limit pre pridávanie fotografií na kritiku 1 fotografia/3 dni. Aktivujte si eKonto Classic alebo PLUS a získajte možnosť pridať na kritiku 1 fotografiu denne."
Otázka- to iba ja môžem pridávať na kritiku po 5. a viac dňoch, či i niekto iný je tu diskriminovaný ?
Chcem sa admin-a spýtať, či by nebolo možné zmeniť, zosúladiť počet dní, a neuvádzať do omylu........
Ďakujem.
samozrejme, že všetko ostatné pripojenie bez problémov; čas cca 16,30
samozrejme, že všetko ostatné pripojenie bez problémov; čas cca 16,30
www.ephoto.sk/fotogaleria/fotografie/491716/slnecne-luce/?s=following&id=9824