Aj "stare ephoto" bola vlatne vynovená verzia uplne povodneho ephota z roku 2007, ked zme zacinali. Stretli sme sa tiez z mnozstvom nazorov a pripomienok, tak ako pri kazdej zmene
Vizual ephota je ovela lepsi. Nahodny vyber fotografii na uvodnej stranke je sympaticky pocin. Nech sa to vrati naspat k samotnym fotkam a sutaz o najkrajsi gycik nech sa posunie o jeden klik dalej. Verim, ze nasi usilovni topkari a ich verni klikaci tento abstak ustoja
Tá rotácia top fotiek bol môj nápad, tak nekameňujte redakciu ale mňa .
Nejde hádam o to "mastiť" si ego, ale spoznať aj ďalšie pekné fotky.
Ja by som uprednostnil opačný vizuál pridaných fotiek - vo veľkých náhľadoch "práve teraz" pridané fotografie, a nejaké tzv. "top" fotky by som nechal v menšom náhľade na spodnej strane. Veľkosť foto dňa je myslím, akurát.
Ja by som uprednostnil opačný vizuál pridaných fotiek - vo veľkých náhľadoch "práve teraz" pridané fotografie, a nejaké tzv. "top" fotky by som nechal v menšom náhľade na spodnej strane. Veľkosť foto dňa je myslím, akurát.
Ak kliknem na konci pásu fotiek na kritiku na "Pridať foto", dostanem hlásenie: -Ups, chybná to linka, alebo uživateľ taký u nás nemá fotokútik vytvorený
Ak kliknem na konci pásu fotiek na kritiku na "Pridať foto", dostanem hlásenie: -Ups, chybná to linka, alebo uživateľ taký u nás nemá fotokútik vytvorený
ide vám to OK ?
Pravdu hovoríš. Cez toto to nejde ani mne. Po starom z profilu sa dostanem k uploaderu fotiek.
otvorí sa nové okno a v ňom je znovu celá stránka ephoto.sk a táto hláška. Ak kliknem v tom novom okne na " Pridaj foto", tak sa v ňom znovu otvorí ďaľšie okno...atd...sa to takto akoby zacyklí
otvorí sa nové okno a v ňom je znovu celá stránka ephoto.sk a táto hláška. Ak kliknem v tom novom okne na " Pridaj foto", tak sa v ňom znovu otvorí ďaľšie okno...atd...sa to takto akoby zacyklí
mozete mi prosim napisat, aky prehliadac pouzivate, lebo my sme to skusali a nam to ide.
Tak, skúšal som a nejde to: * Firefox 34 Ubuntu 14.04 64-bit * Firefox 35 Ubuntu 14.04 64-bit * Chromium 39.čosi Ubuntu 14.04 64-bit * Chromium 32 (Verzia 32.0.1664.0 (227269) Windows 7 32-bit) * Internet Explorer 8 Windows 7 32-bit
Na 99% ide o case-sensitivity problém užívateľského mena (s tým ste mali už dávnejšie problém - užívatelia sa nevedeli prihlásiť, keď mali v logine veľké písmená po prechode na predchádzajúcu verziu ephoto).
Ale keď už budete skúšať rôzne verzie prehliadačov, tak na androide vyskúšajte Firefox. Jednak načítavanie je extra pomalé, ale i končí chybou v scripte /jscripts/home/jquery.js:3. Keby ste použili nekomprimovaný jquery.js súbor, tak by bolo možné chybu lokalizovať aj presnejšie (inak iné stránky s jquery nemajú problém). Rovnaké zariadenie (Nexus 7 v2013) s Chrome nemá problém.
Tak, skúšal som a nejde to: * Firefox 34 Ubuntu 14.04 64-bit * Firefox 35 Ubuntu 14.04 64-bit * Chromium 39.čosi Ubuntu 14.04 64-bit * Chromium 32 (Verzia 32.0.1664.0 (227269) Windows 7 32-bit) * Internet Explorer 8 Windows 7 32-bit
Na 99% ide o case-sensitivity problém užívateľského mena (s tým ste mali už dávnejšie problém - užívatelia sa nevedeli prihlásiť, keď mali v logine veľké písmená po prechode na predchádzajúcu verziu ephoto).
Ale keď už budete skúšať rôzne verzie prehliadačov, tak na androide vyskúšajte Firefox. Jednak načítavanie je extra pomalé, ale i končí chybou v scripte /jscripts/home/jquery.js:3. Keby ste použili nekomprimovaný jquery.js súbor, tak by bolo možné chybu lokalizovať aj presnejšie (inak iné stránky s jquery nemajú problém). Rovnaké zariadenie (Nexus 7 v2013) s Chrome nemá problém.
Dakujem za podrobny rozpis, posunul som to kompetentnym. Prajem pekny vikend.
zaujímavé je, že pri filtri, za 24 hodín zo všetkých fotografii vyhodí foto dňa, pri fotografii na kritiku asi top 24 (?) ... moc sa mi v tom nechce, ale akosi mi to nesedí www.ephoto.sk/fotogaleria/fotografie/
ide vám to OK ?
Asi pred tyzdnom som to sem pisal bude to niekde o par stranok naspäť..
ePhoto pripomienky 2
-Ups, chybná to linka, alebo uživateľ taký u nás nemá fotokútik vytvorený
ide vám to OK ?
ide vám to OK ?
otvorí sa nové okno a v ňom je znovu celá stránka ephoto.sk a táto hláška.
Ak kliknem v tom novom okne na " Pridaj foto", tak sa v ňom znovu otvorí ďaľšie okno...atd...sa to takto akoby zacyklí
otvorí sa nové okno a v ňom je znovu celá stránka ephoto.sk a táto hláška.
Ak kliknem v tom novom okne na " Pridaj foto", tak sa v ňom znovu otvorí ďaľšie okno...atd...sa to takto akoby zacyklí
* Firefox 34 Ubuntu 14.04 64-bit
* Firefox 35 Ubuntu 14.04 64-bit
* Chromium 39.čosi Ubuntu 14.04 64-bit
* Chromium 32 (Verzia 32.0.1664.0 (227269) Windows 7 32-bit)
* Internet Explorer 8 Windows 7 32-bit
Chyba je:
Ups, chybná to linka, alebo uživateľ taký u nás nemá fotokútik vytvorený
Linka na ktorú ikona odkazuje je:
www.ephoto.sk/uzivatel/PeCh/fotografie/pridaj/
Linka zo starého pridávania fotiek je:
www.ephoto.sk/uzivatel/pech/fotografie/pridaj/
* Firefox 34 Ubuntu 14.04 64-bit
* Firefox 35 Ubuntu 14.04 64-bit
* Chromium 39.čosi Ubuntu 14.04 64-bit
* Chromium 32 (Verzia 32.0.1664.0 (227269) Windows 7 32-bit)
* Internet Explorer 8 Windows 7 32-bit
Chyba je:
Ups, chybná to linka, alebo uživateľ taký u nás nemá fotokútik vytvorený
Linka na ktorú ikona odkazuje je:
www.ephoto.sk/uzivatel/PeCh/fotografie/pridaj/
Linka zo starého pridávania fotiek je:
www.ephoto.sk/uzivatel/pech/fotografie/pridaj/
napisem to este raz ... k u v s e t k e m u s a d a d o s t a t c e z v r c h n u l i s t u
to znamena aj TOP 24hodin ... tu je link
www.ephoto.sk/fotogaleria/na-kritiku/?filter=sum&period=1&theme=
www.ephoto.sk/fotogaleria/fotografie/
ide vám to OK ?