Fórum » Ephoto - návrhy a pripomienky

ePhoto pripomienky 2

Stratený Stano
Stratený Stano ocenenie redakciou 2013-06-09 12:51:24+02
Staré pripomienkovacie fórum bolo zamknuté a preto zakladám nové, aby bolo kde pripomienkovať...

total empty
2015-01-12 22:02:19+01
príspevok od: M_@rt_In
pekne prerobena stranka, skoda len, ze sa aj grafika uz neprisposobila pre 4K/retina obrazovky nech to neni rozmazane. Alebo aspon to ephoto logo nech je ostre
Sluchaj tyy z-fil, nekaždý má doma fullHD, anie 4k tu točíš,še uvedom !
0
0

M_@rt_In
2015-01-13 07:33:54+01
príspevok od: total empty
ale kazdy druhy ma tablet a smartfon s "retina" obrazovkami.
0
0

pufko
2015-01-13 11:50:03+01
príspevok od: total empty
A prečo ja mám mať na bežnom LCD po krajoch hluché nevyužité pásy široke 12cm? Prečo musím čítať to prťavé písmo ?
Preboha ved dnes má doma väčšina monitor z rozlíšením FullHD, kto nemá nech si stránku roluje.
Ked odmeriam tento web tak šírka je 1000 pixelov, ved aj bežný poondiaty notebook má display šírky 1366px, tak že by smo web tvoril minimálne na túto šírku
0
0

M_@rt_In
2015-01-13 12:21:15+01
teraz som si uvedomil, ze moj prvy prispekov k grafike webu pre 4K/retina obrazovky nemusia vsetci spravne pochopit. Nenarazal som na sirku webu pre rozne monitory, cize na takzvany responsive web design alebo ci natvrdo hodit vacsiu sirku stranky. Ale na optimalizovanie bitmapovej grafiky pre obrazovky s vysokou hustotou pixelov, medzi ne sa prave radia 5K/4K/retina a ine, proste obrazovky okolo 300ppi. Prave na nich je bitmapova grafika/ikonky rozmazana. A ti co sa boja, ze ak sa web optimaluzuje pre obrazovky s vysokym ppi ze na ich starom monitore s nizkym ppi to bude zle, sa nemusia bat lebo neuvidia ziadnu zmenu.
0
1

seifi
2015-01-21 20:23:11+01
jaksi sú tie TOP 24 v tento moment spoprehadzované .... na 1. mieste foto s 9 hlasmi, na treťom so 46 hlasmi, atď.
0
1

alexmenti
2015-01-21 20:37:05+01
príspevok od: seifi
jaksi sú tie TOP 24 v tento moment spoprehadzované .... na 1. mieste foto s 9 hlasmi, na treťom so 46 hlasmi, atď.
áno, je tam teraz taký celkom solídny miš-marš...
0
0

walde
ocenenie redakciou 2015-01-21 20:46:10+01
príspevok od: alexmenti
áno, je tam teraz taký celkom solídny miš-marš...
...chlapci nám to chcú spestriť aby sme stále nečumeli na tie isté fotky... asi máme klikať do nemoty na titulku ako závisláci do slot machines a sledovať aké kombinácie sa objavia...bingo!
0
5
editovaný

admin
redakcia ephoto.sk 2015-01-21 21:01:57+01
fotky nie su umiestnovane podla poradia. Je to nahodny vyber zo 60 fotografií. Sancu dostavaju aj fotografie, ktore boli pridané neskor. V priebehu niekolkych hodin sa budete moct z titulky prekliknut aj na galeriu tychto topiek.

blahoslav J B Art
2015-01-21 21:11:10+01
s vami ani tak, ani tak ... toto je predsa realizovany navrh uzivatela ephota, ktory to navrhol
podla mna je to lepsie, ako mat cely den na titulke tie iste fotky, clovek potom klikne aj na tie, ku ktorym by sa inak ani nedostal ... v podstate na principe profilov, kde sa tiez fotky po nejakom casovom intervale menia

mam smartfon Nokia s Windows 8.1 s dlazdicami a vyborne na tom je, ze sam si mozem nadefinovat, co chcem mat na hlavnej obrazovke, ake dlazdice s akymi programami (aj 'zive' dlazdice)

podobne by mohlo byt urobene aj nove Ephoto ... kazdy jeden uzivatel by si sam nadefinoval, co chce mat na hlavnej stranke a co nie ... napriklad naco mam cely den mat na titulke fotku dna, ked mi staci pozriet ju raz, ved nie som predsa dusevne znevyhodneny ...
mna zaujima novinky ... nove pridane fotky, nove clanky, co nove v diskusiach, bazari ...
a co ma nezaujima, by som si nedal zobrazovat na titulke
ved ku vsetkemu sa da dostat cez vrchnu listu
0
1

walde
ocenenie redakciou 2015-01-21 21:15:56+01
príspevok od: admin
fotky nie su umiestnovane podla poradia. Je to nahodny vyber zo 60 fotografií. Sancu dostavaju aj fotografie, ktore boli pridané neskor. V priebehu niekolkych hodin sa budete moct z titulky prekliknut aj na galeriu tychto topiek.
...prekvapuje ma že takéto zmeny robíte za pochodu... prečo to nedáte von až keď to je hotové, napríklad v tomto prípade vrátane spomínaného "prekliknutia na galériu topiek" ...čiastkové a časté zmeny mätú bežných užívateľov a viacerých aj odrádzajú ...
0
1

alexmenti
2015-01-21 21:54:41+01
príspevok od: walde
...chlapci nám to chcú spestriť aby sme stále nečumeli na tie isté fotky... asi máme klikať do nemoty na titulku ako závisláci do slot machines a sledovať aké kombinácie sa objavia...bingo!
kurnik šopa....asi rok som sa kukal na starú titulku, kde, podľa mňa, nič nechýbalo, bolo to prehľadné, pekné a sympatické...tu sa ani neviem, na čo mám pozerať prv...oveľa viac informácií na tejto novej titulke však neznamená, že je z nich človek aj automaticky múdrejší...chlapci to spestrenie až príliš presaturovali, aby som zostal vo fotografickom žargóne
0
3

seifi
2015-01-21 21:55:00+01
ako teda budete tu topku 24 vyhodnocovať ? alebo tam tá fotografia je , alebo je niekde v háji na 60 mieste ? to sa mám k nej preklikávať ?
myslím si, že vaše experimentovanie za veľa nestojí ... a to ste ešte machri, že o tom ani neceknete a čakáte, čo sa ide diať ...
0
0

seifi
2015-01-21 22:14:25+01
príspevok od: blahoslav J B Art
s vami ani tak, ani tak ... toto je predsa realizovany navrh uzivatela ephota, ktory to navrhol
podla mna je to lepsie, ako mat cely den na titulke tie iste fotky, clovek potom klikne aj na tie, ku ktorym by sa inak ani nedostal ... v podstate na principe profilov, kde sa tiez fotky po nejakom casovom intervale menia

mam smartfon Nokia s Windows 8.1 s dlazdicami a vyborne na tom je, ze sam si mozem nadefinovat, co chcem mat na hlavnej obrazovke, ake dlazdice s akymi programami (aj 'zive' dlazdice)

podobne by mohlo byt urobene aj nove Ephoto ... kazdy jeden uzivatel by si sam nadefinoval, co chce mat na hlavnej stranke a co nie ... napriklad naco mam cely den mat na titulke fotku dna, ked mi staci pozriet ju raz, ved nie som predsa dusevne znevyhodneny ...
mna zaujima novinky ... nove pridane fotky, nove clanky, co nove v diskusiach, bazari ...
a co ma nezaujima, by som si nedal zobrazovat na titulke
ved ku vsetkemu sa da dostat cez vrchnu listu
môžeš sa dostať ku všetkým fotografiám, na to sú "fotografie na kritiku" , čo nehľadáš tam ? naopak, nemám čas, tak mrknem TOP 24, a idem ďalej; načo mám tam aj tam pozerať fotografie s lajkami 0 až 10 ? a TOP 24 najlepšiu v daný moment mám nájsť kde ?
0
0

blahoslav J B Art
2015-01-21 22:20:25+01
môžeš sa dostať ku všetkým fotografiám, na to sú "fotografie na kritiku" , čo nehľadáš tam ? naopak, nemám čas, tak mrknem TOP 24, a idem ďalej; načo mám tam aj tam pozerať fotografie s lajkami 0 až 10 ? a TOP 24 najlepšiu v daný moment mám nájsť kde ?
ale ved ja s tym nemam ziadny problem ...
napisem to este raz ... k u v s e t k e m u s a d a d o s t a t c e z v r c h n u l i s t u
to znamena aj TOP 24hodin ... tu je link
www.ephoto.sk/fotogaleria/na-kritiku/?filter=sum&period=1&theme=
0
1
editovaný

admin
redakcia ephoto.sk 2015-01-21 22:21:12+01
ako teda budete tu topku 24 vyhodnocovať ? alebo tam tá fotografia je , alebo je niekde v háji na 60 mieste ? to sa mám k nej preklikávať ?
myslím si, že vaše experimentovanie za veľa nestojí ... a to ste ešte machri, že o tom ani neceknete a čakáte, čo sa ide diať ...
My ju nevyhodnocujeme. Vyberame fotografie, ktore ziskali urcity min. pocet bodov za 24 hod. je to uzky vyber urciteho poctu fotografii, ktory sa meni v danych intervaloch, kedy sa aktualizuje.
Na stranke TOP 24, ktora bude k dispozicii čoskoro, sa bude zobrazovat tento vyber a nebude to ani 100 (ovela menej) fotiek. Algoritmus sa este doladuje. Je to nova funkcia, ktora sa musi odladit az v praxi, kedze pokial boli topky na teste a uzivatelia nevideli topky tak zretelne, bolo vysledky uplne ine.
Kazdopadne to povazujeme za dobru funkciu, kedze tymto davame priestor aj inym dobrym fotkam, ktore ostávali v úzadi. Priestor na titulke nie je nekonecny, preto sa vybrane fotografie
zobrazuju nahodne a v rotacii s dalsimi vybranymi.

seifi
2015-01-21 22:42:48+01
príspevok od: blahoslav J B Art
ale ved ja s tym nemam ziadny problem ...
napisem to este raz ... k u v s e t k e m u s a d a d o s t a t c e z v r c h n u l i s t u
to znamena aj TOP 24hodin ... tu je link
www.ephoto.sk/fotogaleria/na-kritiku/?filter=sum&period=1&theme=
prečo mi ukazuješ, kde mám hľadať top 24 ? prečo nechodíš ty na nové foto do fotografii na kritiku ?
to máš ako v tých reťazcoch, kde prekladajú tovar, aby si ho nenašiel, a ani sa spýtať nemáš koho, kde to zase schovali - TO SAME TU najskôr prišiel nový vedúci, a od toho sa čakajú inovácie, tak chlapi experimentujú, no čo by sme vymysleli, tak vymýšlajte ....
s komentami som zatiaľ skončil, dal som ich cez 5000, môžu komentovať iní ... takže to tu môže byť menené čo aj každý deň
letmo som spočítal; čo len minútka na koment, to je 3,5 dňa komentovania, kurňa, to idem mať času navyše
0
0

blahoslav J B Art
2015-01-21 23:01:18+01
prečo mi ukazuješ, kde mám hľadať top 24 ? prečo nechodíš ty na nové foto do fotografii na kritiku ?
to máš ako v tých reťazcoch, kde prekladajú tovar, aby si ho nenašiel, a ani sa spýtať nemáš koho, kde to zase schovali - TO SAME TU najskôr prišiel nový vedúci, a od toho sa čakajú inovácie, tak chlapi experimentujú, no čo by sme vymysleli, tak vymýšlajte ....
s komentami som zatiaľ skončil, dal som ich cez 5000, môžu komentovať iní ... takže to tu môže byť menené čo aj každý deň
letmo som spočítal; čo len minútka na koment, to je 3,5 dňa komentovania, kurňa, to idem mať času navyše
aj to je velmi jednoduche
ak chcem nove fotky na kritiku ... v bloku 'Najnovsie na kritiku' na konci riadku kliknem na odkaz
'dalsie na kritiku' a dostanem sa sem
www.ephoto.sk/fotogaleria/na-kritiku/?filter=date_set_to_critic&period=1&theme=

a ak chcem top 24 hodin, v roletke 'Hladaj:' zmenim na 'Podla poctu bodov' ... a mam top 24

aj ked za posledne 2 mesiace ovela viac ako na fotky chodim na diskusie o clankoch a forum ... nejak som sa prejedol fotiek ... hlavne ked vrcholila sezona inverzii, tak mi tie inverzie tiekli z ephota vsetkymi otvormi
0
1

blahoslav J B Art
2015-01-21 23:02:29+01
Ludia si zasluzia istoty stareho Ephota!
0
2

admin
redakcia ephoto.sk 2015-01-21 23:18:22+01
príspevok od: walde
...prekvapuje ma že takéto zmeny robíte za pochodu... prečo to nedáte von až keď to je hotové, napríklad v tomto prípade vrátane spomínaného "prekliknutia na galériu topiek" ...čiastkové a časté zmeny mätú bežných užívateľov a viacerých aj odrádzajú ...
uz som to napisal Topky sme testovali na testovacej stranke. Na testovacke vsak nikdy neodchytite vsetky bugy a niektore problemy ukaze len realita. Kazdy progarmator to vie. Ak ste uzivatelom akehokolvek SW viete, ze ani ovela vacsie firmy nedokazu odladit system tak, aby sa v praxi nieco nepo... Preco existuje tolko update a oprav? Nikdy ste si nestahovali opravu pre windows alebo OS? Potom este reagujeme na vase pripomienky. Aj ked sa to nezda ephoto je velky portal, preto sa stane, ze nieco zblbne pri zmene ineho. Opravujeme a odladujeme to za chodu tak, ako sa to personalne a casovo da stihnut. Takze vopred dakujeme za pochopenie.

walde
ocenenie redakciou 2015-01-21 23:47:19+01
príspevok od: admin
uz som to napisal Topky sme testovali na testovacej stranke. Na testovacke vsak nikdy neodchytite vsetky bugy a niektore problemy ukaze len realita. Kazdy progarmator to vie. Ak ste uzivatelom akehokolvek SW viete, ze ani ovela vacsie firmy nedokazu odladit system tak, aby sa v praxi nieco nepo... Preco existuje tolko update a oprav? Nikdy ste si nestahovali opravu pre windows alebo OS? Potom este reagujeme na vase pripomienky. Aj ked sa to nezda ephoto je velky portal, preto sa stane, ze nieco zblbne pri zmene ineho. Opravujeme a odladujeme to za chodu tak, ako sa to personalne a casovo da stihnut. Takze vopred dakujeme za pochopenie.
...držím palce...dúfam že to pôjde k lepšiemu
0
0

Strana 35 z 58
1 2 ... 33 34 35 36 37 ... 57 58

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()