Fórum » Ephoto - návrhy a pripomienky

ePhoto pripomienky 2

Stratený Stano
Stratený Stano ocenenie redakciou 2013-06-09 12:51:24+02
Staré pripomienkovacie fórum bolo zamknuté a preto zakladám nové, aby bolo kde pripomienkovať...

Igor Šaffo
2014-11-11 11:34:13+01
Pri preklikávaní fotografií je dosť nepraktické, že šípky sa objavujú náhodne raz vyššie raz nižšie. Riešenie by mohlo byť ak by celé pole vľavo a vpravo bolo aktívne a nemusel by som naháňať šípku, ktorá stále mení pozíciu.
0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2014-11-11 11:51:31+01
príspevok od: Igor Šaffo
Pri preklikávaní fotografií je dosť nepraktické, že šípky sa objavujú náhodne raz vyššie raz nižšie. Riešenie by mohlo byť ak by celé pole vľavo a vpravo bolo aktívne a nemusel by som naháňať šípku, ktorá stále mení pozíciu.
sipky by mali byt fixovane stale na jednom mieste (skontorlujeme to). Galeriu vsak prerabame, takze to bude uplne inak a dufame, ze lepsie

seifi
2014-11-20 19:57:07+01
jaksi ta stránka začína znova blbnúť, dlhšie načítanie, a vyhadzovanie do poruchy...
0
0

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2014-11-21 17:09:28+01
Dnes je 21.11 2014 a stále sa objavuje reklama na Najväčší fotoworkshop, konaný v dňoch 14. až 17.11.2014...
Nebolo by múdre namiesto nej dať inú reklamu, ktorá prinesie peniažky do kasy...?
0
0

mike111
2014-11-29 08:16:55+01
Mohol by som poprosiť, či by bolo možné pridať novšie objektívy do zoznamu pri hľadaní fotografie. Idem mi konkrétne o sigmu 18-35 f/1.8 ART. Ďakujem.
0
0

Matúš Koprda
2014-12-29 21:20:12+01
Chcel by som komentovať (skvelý) Potmehúdov najnovší blog, ale nedá sa - okienko na písanie komentu je schované mimo hranice môjho monitora.
0
0

beata1
2014-12-31 12:43:00+01
príspevok od: Matúš Koprda
Chcel by som komentovať (skvelý) Potmehúdov najnovší blog, ale nedá sa - okienko na písanie komentu je schované mimo hranice môjho monitora.
Skuste si overit ci nemate aktívne rozsírenia v prehliadaci, ktoré by mohli blokovat obsah, alebo skuste otvorit stránku v inom prehliadaci.
0
0

fatality
2015-01-05 19:23:53+01
ahojte..v sekcii foto na kritiku namiesto niektorych nahladov foto vidim len nazov fotky
a "zamrznute" koliesko nacitavania..vzdy sa jedna o zopar kuskov,vacsinu nahladov vidiet..uz dost
dlhu dobu..(mesiace?)..
system Windows 7+Mozilla(vyzdy najnovsia verzia) alebo aj Windows XP+najnovsia Mozilla..
0
0

total empty
2015-01-05 20:10:29+01
príspevok od: fatality
ahojte..v sekcii foto na kritiku namiesto niektorych nahladov foto vidim len nazov fotky
a "zamrznute" koliesko nacitavania..vzdy sa jedna o zopar kuskov,vacsinu nahladov vidiet..uz dost
dlhu dobu..(mesiace?)..
system Windows 7+Mozilla(vyzdy najnovsia verzia) alebo aj Windows XP+najnovsia Mozilla..
to sa stávalo aj na iných prehliadačoch,občas, dokonca aj na fotke dňa, ale časom-o pár hodín či na druhy deň to už bolo v poriadku, ale fakt sa to stávalo na IE len výnimočne.
0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2015-01-05 20:16:38+01
príspevok od: fatality
dlhu dobu..(mesiace?)..
Problem moze byt v prehliadaci
Skontrolujeme to

Paulie
2015-01-05 21:12:32+01
príspevok od: admin
Skontrolujeme to
U mňa rovnako, tiež niekolko mesiacov. Win7, Firefox, všetko pravidelne aktualizované.
0
0

juro111
2015-01-05 23:16:21+01
Problém s načítavaním náhľadov niektorých foto mám aj ja. Tak isto WIN7+firefox. Ale mám aj celkový problém s načítavaním stránky ephoto. Niekedy mi nevie stránku načítať, je vidno len celá biela obrazovka a nič nenačíta ani po minúte. Potom musím zastaviť načítavanie, dať rehresh a potom stránku načíta normálne. Týka sa to domovskej stránky, ale aj ktorýchkoľvek podstránok. Jednoducho niekedy načíta normálne, inokedy tomu musím pomôcť. Toto tak isto trvá už dlhšiu dobu.
0
0

total empty
2015-01-06 14:16:38+01
Tak ma napadlo, je to zaužívané aj na iných weboch, či by sa to nedalo aj tu v rámci zabráneniu pirátstvu z fotkami a ich krádežami.

Fotky sa v náhľade zobrazujú normálne bez vodoznaku,ale ak si ich dá niekto uložiť, automaticky by mu to prasklo vodoznak napr. e-photo cez fotku a tak uložilo.Okrem autora samotného alebo aj registrovaných členov, tí by to stiahli bez toho vodoznaku..

Takéto ošetrenie by bolo vhodné, vzhľadom na to,že sa tu už ukladajú aj relatívne veľké fotky a použiteľné aj na veľké výtlačky. (nap.r3000x2000 pix o váhe 2,5mega).
Podobný systém funguje na hebus.com, tam dá vodoznak do pravého dolného rohu.
Neviem ako presne to funguje a či to je u ních len nejaká alpha verzia ochrany, či sa to vyvíja alebo ako to s tým je,ale jeden čas to tak bežalo,pokiaľ ste sťahovali fotky neprihláseny.
A tiež neviem, či by to technicky bolo možné spraviť u vás,konkrétne by táto funkcia musela byť naviazaná na počitadlo otvorenia fotky.

To len taká námietka či by sa to dalo,ak nie, tak potom nič.
0
1

CharlieDaemon
2015-01-06 21:42:41+01
príspevok od: total empty
Tak ma napadlo, je to zaužívané aj na iných weboch, či by sa to nedalo aj tu v rámci zabráneniu pirátstvu z fotkami a ich krádežami.

Fotky sa v náhľade zobrazujú normálne bez vodoznaku,ale ak si ich dá niekto uložiť, automaticky by mu to prasklo vodoznak napr. e-photo cez fotku a tak uložilo.Okrem autora samotného alebo aj registrovaných členov, tí by to stiahli bez toho vodoznaku..

Takéto ošetrenie by bolo vhodné, vzhľadom na to,že sa tu už ukladajú aj relatívne veľké fotky a použiteľné aj na veľké výtlačky. (nap.r3000x2000 pix o váhe 2,5mega).
Podobný systém funguje na hebus.com, tam dá vodoznak do pravého dolného rohu.
Neviem ako presne to funguje a či to je u ních len nejaká alpha verzia ochrany, či sa to vyvíja alebo ako to s tým je,ale jeden čas to tak bežalo,pokiaľ ste sťahovali fotky neprihláseny.
A tiež neviem, či by to technicky bolo možné spraviť u vás,konkrétne by táto funkcia musela byť naviazaná na počitadlo otvorenia fotky.

To len taká námietka či by sa to dalo,ak nie, tak potom nič.
nechcem hneď nevrlo zamietnuť názor (ktorý inač podporujem a je dobrý), ale pirátstvu sa zabrániť nedá a ak niekto naozaj nechce, nemal by svoje fotografie nahrávať na internet, pretože kradne sa naozaj odvšadiaľ a ľudia sú šikovní. Čo tam po vodoznaku. Sú programy, podľa mňa, ktoré ho jednoducho odstránia.
0
0

total empty
2015-01-06 21:59:17+01
príspevok od: CharlieDaemon
nechcem hneď nevrlo zamietnuť názor (ktorý inač podporujem a je dobrý), ale pirátstvu sa zabrániť nedá a ak niekto naozaj nechce, nemal by svoje fotografie nahrávať na internet, pretože kradne sa naozaj odvšadiaľ a ľudia sú šikovní. Čo tam po vodoznaku. Sú programy, podľa mňa, ktoré ho jednoducho odstránia.
neodstrániš ho,jedine preklonovaním vo fotošope, ale ak zaberá veľkú plochu tak nijak,neoplatí sa s tým babrať.
Nakoniec nie každý je zručný v takých disciplínach.
Stiahnutie ide cez aplikáciu.To znamená, že fotku vidíš ako v náhľade len pár pixelovú a má trebárs 100kilo, keď klikneš na uložiť,otvorí sa ti aplikácia a tam sa ťa pýta či čb alebo farebne a v akej veľkosti v pixeloch,to si odklikáš a potom dáš uložiť a máš to aj z vodoznakom v jednej vrstve.
0
1

jugin
2015-01-07 09:20:43+01
Prosím Vás nedalo by sa spraviť konečne niečo s prihlasovaním na viacerých počítačoch ? Vždy, keď som na inom počítači, tak sa musím prihlasovať.
ďalšia vec prezeranie fotogalérie, klikám na ďalší a asi po cca 10 fotkách( tento počet je vždy rôzny) mi to začne chodiť dokola. Proste mi nezobrazí 11 fotku, ale točí mi stále dokola tých 10 fotiek .
0
0

Paulie
2015-01-09 18:16:13+01
Što éta?
0
0

total empty
2015-01-09 18:19:19+01
príspevok od: Paulie
Što éta?
Dvojka,nevidiš ?
0
0

total empty
2015-01-10 10:25:30+01
Skontrolujeme to
Milý Admin, nedalo by sa spraviť s tým cigánskym rasizmom zo strany Kaukaza niečo ?
Či podľa Vás je normálne, že "niekto" vyrobí koláž a zverejni ju zo zavadzajúcim textom a fotkami aby niekoho zosmiešnil a urazil ?

Tak potom si tu nechajte tých cigánskych rasistov a ja sa budem porúčať .
0
0

Jozef Krajčo
externý redaktor
- moderator
2015-01-10 18:25:57+01
Skontrolujeme to
Tiez ten isty problem, niekolko mesiacov pretrvavajuci.
0
0

Strana 33 z 58
1 2 ... 31 32 33 34 35 ... 57 58

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()