Fórum » Ephoto - návrhy a pripomienky

ePhoto pripomienky 2

Stratený Stano
Stratený Stano ocenenie redakciou 2013-06-09 12:51:24+02
Staré pripomienkovacie fórum bolo zamknuté a preto zakladám nové, aby bolo kde pripomienkovať...

seifi
2014-10-12 17:29:26+02
fórum šlo pekne do pr..le , palec hore; všade cítiť pohodu a bratskú lásku, cítim sa tu ako doma, t.j. pre zábavu treba vypadnúť inam
0
1

Radoceno
2014-10-19 08:49:40+02
Deje sa niečo so stránkou?Včera mi nešlo pridať foto ale neskôr už áno a dnes mi pre zmenu fotky ani zatiaľ neukazuje...
0
1

thunder rider
2014-10-19 09:21:09+02
Halóóó, Admino....
0
0

alexmenti
2014-10-19 09:41:08+02
To nevadí, že sa nedajú načítať fotky, však na fotoportály aj načo....
0
0

kubizmus
externý redaktor 2014-10-19 09:52:56+02
Ale nielen ze neukazuje nahrane fotky, ale celkovo niektore obrazky ....
0
1

Tibor78
2014-10-19 10:10:41+02
Mne tiez uz odvcera nefunguje zobrazenie fotiek a niektorych ikoniek ako aj pridavanie fotiek.
0
0

total empty
2014-10-19 10:22:03+02
Kde sú všetky fotky ?! Z obrazu ostal len rám ?!
0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2014-10-20 09:23:00+02
Ospravedlnujeme sa, prebiehala udrzba na serveri a vymena diskov, pri tomto mohli vzniknut neziaduce vypadky. V priebehu dneska by to uz malo byt v poriadku.

seifi
2014-10-30 20:25:42+01
pri rozkliku fotografie na kritiku na plochu PC nabiehajú na ploche fotografie reklamy, ktoré svojim zameraním sú v rozpore s jej obsahom a zameraním (kultúrnym, občianskym, náboženskym,...); a v horšom prípade vyznievajú posmešne k obsahu a cieľu; možno by to bolo prehodnotiť a raklamy na plochu fotografie po rozkliku nedávať;
0
0

total empty
2014-10-30 21:02:19+01
príspevok od: seifi
pri rozkliku fotografie na kritiku na plochu PC nabiehajú na ploche fotografie reklamy, ktoré svojim zameraním sú v rozpore s jej obsahom a zameraním (kultúrnym, občianskym, náboženskym,...); a v horšom prípade vyznievajú posmešne k obsahu a cieľu; možno by to bolo prehodnotiť a raklamy na plochu fotografie po rozkliku nedávať;
Raz som mal tiež taký problém, jednalo sa nejakého trojana, on menil baneri na stránkach za svoje blbé reklamy na kasína,hry a také blbosti. A tiež som po zapnutí PC išiel na net hneď na ephoto.A tam mi to hneď začalo naskakovať a tiež som si myslel, že sa už ephoťaci zblaznili, že také reklamy púšťaju. Takže prever si PC najpr antivirakom.
0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2014-10-31 07:49:23+01
taketo reklamy na stranke nemame, takze problem bude najskor vo Vasom PC. Skuste scan antivirovym rpogramom.

_kurato_
2014-10-31 08:12:10+01
Nainstalujte si ADblock a mate pokoj.....a skuste premazat cely vebovy prehliadac v PC..mne to robil nejaky nestastny doplnok v chrome....adblock pomoze pri reklamach....ale na tu aplikaciu bol prikratky...takze som navyse odinstaloval vsetky doplnky chromu a mam pokoj 😊
0
1

total empty
2014-10-31 09:26:48+01
Problé, robí toto:

Adware Skodna.Generic_r.HW
MalSign.Generic.2AB
0
0

total empty
2014-10-31 09:28:07+01
http://malwaretips.com/blogs/skodna-generic-r-hw-virus/
0
1

Roman Point
2014-11-01 21:55:48+01
A mohli by ste popracovat nad zabezpecenim obsahu na tejto stránke konkrétne : bazar
všetko čo inzerujem tak mi chodia emaily @hotmail či je to aktuálne a je to darček pre neter atď. Samozrejme v AJ jazyku a pýtajú odomna paypal údaje na zaplatenie atď... Čistý oj...
0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2014-11-03 17:40:46+01
príspevok od: Roman Point
A mohli by ste popracovat nad zabezpecenim obsahu na tejto stránke konkrétne : bazar
všetko čo inzerujem tak mi chodia emaily @hotmail či je to aktuálne a je to darček pre neter atď. Samozrejme v AJ jazyku a pýtajú odomna paypal údaje na zaplatenie atď... Čistý oj...
V najblizsej dobe urobime opatrenia, prístup k emailovým adresam bude llen pre overenych uzivatelov.
editovaný

Roman Point
2014-11-03 21:42:24+01
príspevok od: admin
V najblizsej dobe urobime opatrenia, prístup k emailovým adresam bude llen pre overenych uzivatelov.
Ďakujem. Ja som ich prekukol hneď ale niekto tu by mohol na letieť..
A ešte jedna vec. Asi sa to nedá nijak ošetriť ale kamarát si tu našiel inzerát potom sa mal s tým pánom stretnúť. Aj sa stretol aj pán všetko priniesol ukázať ale v igelitke a asi výbava za 5-8 tis. eur a sám presne nevedel čo všetko má v tej igelitke.. Jednoducho vyzeralo to ako kradnuté a tu sa prihlásil len kvôli inzerátu. Nedá sa náhodou nejak ošetriť to alebo dať aspoň bazár pre užívateľov ktorý si platia členstvo ( prípadne len oddeliť bazár na dve sekcie ) je to pre kupujúceho ako taká záruka že to nekupuje od nejakého "šmejda".
Pekný večer prajem
0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2014-11-04 12:56:52+01
Myslim, ze to by nefungovalo
Ale pridame hodnotenie predavajuceho, ktore by mohlo byt urcitym ukazovatelom, ak je tu dlhsie a nieco uz predal, moze to byt pomockou.
Ak niekto bude chciet robit podvody alebo predavat nieco ukradnute, zaplatenie 2 resp. 14 eur kvoli zisku niekolkych stovak ho neodradi. Skusime este najst dalsie riesenia.

KarolVarga
2014-11-06 22:58:02+01
príspevok od: admin
Ospravedlnujeme sa, prebiehala udrzba na serveri a vymena diskov, pri tomto mohli vzniknut neziaduce vypadky. V priebehu dneska by to uz malo byt v poriadku.
no mne neukazuje fotky uz vyse tyzdna....aktivoval som si cez vas opetovne konto a od vtedy mam problem s obr. este ziaden mi neukazalo ked som nahral fotku...ci avatar ci nieco ine....da sa s tym nieco urobit?
0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2014-11-07 10:48:31+01
príspevok od: KarolVarga
no mne neukazuje fotky uz vyse tyzdna....aktivoval som si cez vas opetovne konto a od vtedy mam problem s obr. este ziaden mi neukazalo ked som nahral fotku...ci avatar ci nieco ine....da sa s tym nieco urobit?
pozrieme sa na to. Budeme vas informovat.

Strana 32 z 58
1 2 ... 30 31 32 33 34 ... 57 58

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()