Ospravedlnujeme sa, prebiehala udrzba na serveri a vymena diskov, pri tomto mohli vzniknut neziaduce vypadky. V priebehu dneska by to uz malo byt v poriadku.
pri rozkliku fotografie na kritiku na plochu PC nabiehajú na ploche fotografie reklamy, ktoré svojim zameraním sú v rozpore s jej obsahom a zameraním (kultúrnym, občianskym, náboženskym,...); a v horšom prípade vyznievajú posmešne k obsahu a cieľu; možno by to bolo prehodnotiť a raklamy na plochu fotografie po rozkliku nedávať;
pri rozkliku fotografie na kritiku na plochu PC nabiehajú na ploche fotografie reklamy, ktoré svojim zameraním sú v rozpore s jej obsahom a zameraním (kultúrnym, občianskym, náboženskym,...); a v horšom prípade vyznievajú posmešne k obsahu a cieľu; možno by to bolo prehodnotiť a raklamy na plochu fotografie po rozkliku nedávať;
Raz som mal tiež taký problém, jednalo sa nejakého trojana, on menil baneri na stránkach za svoje blbé reklamy na kasína,hry a také blbosti. A tiež som po zapnutí PC išiel na net hneď na ephoto.A tam mi to hneď začalo naskakovať a tiež som si myslel, že sa už ephoťaci zblaznili, že také reklamy púšťaju. Takže prever si PC najpr antivirakom.
taketo reklamy na stranke nemame, takze problem bude najskor vo Vasom PC. Skuste scan antivirovym rpogramom.
Nainstalujte si ADblock a mate pokoj.....a skuste premazat cely vebovy prehliadac v PC..mne to robil nejaky nestastny doplnok v chrome....adblock pomoze pri reklamach....ale na tu aplikaciu bol prikratky...takze som navyse odinstaloval vsetky doplnky chromu a mam pokoj 😊
A mohli by ste popracovat nad zabezpecenim obsahu na tejto stránke konkrétne : bazar všetko čo inzerujem tak mi chodia emaily @hotmail či je to aktuálne a je to darček pre neter atď. Samozrejme v AJ jazyku a pýtajú odomna paypal údaje na zaplatenie atď... Čistý oj...
A mohli by ste popracovat nad zabezpecenim obsahu na tejto stránke konkrétne : bazar všetko čo inzerujem tak mi chodia emaily @hotmail či je to aktuálne a je to darček pre neter atď. Samozrejme v AJ jazyku a pýtajú odomna paypal údaje na zaplatenie atď... Čistý oj...
V najblizsej dobe urobime opatrenia, prístup k emailovým adresam bude llen pre overenych uzivatelov.
V najblizsej dobe urobime opatrenia, prístup k emailovým adresam bude llen pre overenych uzivatelov.
Ďakujem. Ja som ich prekukol hneď ale niekto tu by mohol na letieť.. A ešte jedna vec. Asi sa to nedá nijak ošetriť ale kamarát si tu našiel inzerát potom sa mal s tým pánom stretnúť. Aj sa stretol aj pán všetko priniesol ukázať ale v igelitke a asi výbava za 5-8 tis. eur a sám presne nevedel čo všetko má v tej igelitke.. Jednoducho vyzeralo to ako kradnuté a tu sa prihlásil len kvôli inzerátu. Nedá sa náhodou nejak ošetriť to alebo dať aspoň bazár pre užívateľov ktorý si platia členstvo ( prípadne len oddeliť bazár na dve sekcie ) je to pre kupujúceho ako taká záruka že to nekupuje od nejakého "šmejda". Pekný večer prajem
Myslim, ze to by nefungovalo Ale pridame hodnotenie predavajuceho, ktore by mohlo byt urcitym ukazovatelom, ak je tu dlhsie a nieco uz predal, moze to byt pomockou. Ak niekto bude chciet robit podvody alebo predavat nieco ukradnute, zaplatenie 2 resp. 14 eur kvoli zisku niekolkych stovak ho neodradi. Skusime este najst dalsie riesenia.
Ospravedlnujeme sa, prebiehala udrzba na serveri a vymena diskov, pri tomto mohli vzniknut neziaduce vypadky. V priebehu dneska by to uz malo byt v poriadku.
no mne neukazuje fotky uz vyse tyzdna....aktivoval som si cez vas opetovne konto a od vtedy mam problem s obr. este ziaden mi neukazalo ked som nahral fotku...ci avatar ci nieco ine....da sa s tym nieco urobit?
no mne neukazuje fotky uz vyse tyzdna....aktivoval som si cez vas opetovne konto a od vtedy mam problem s obr. este ziaden mi neukazalo ked som nahral fotku...ci avatar ci nieco ine....da sa s tym nieco urobit?
ePhoto pripomienky 2
Adware Skodna.Generic_r.HW
MalSign.Generic.2AB
všetko čo inzerujem tak mi chodia emaily @hotmail či je to aktuálne a je to darček pre neter atď. Samozrejme v AJ jazyku a pýtajú odomna paypal údaje na zaplatenie atď... Čistý oj...
všetko čo inzerujem tak mi chodia emaily @hotmail či je to aktuálne a je to darček pre neter atď. Samozrejme v AJ jazyku a pýtajú odomna paypal údaje na zaplatenie atď... Čistý oj...
A ešte jedna vec. Asi sa to nedá nijak ošetriť ale kamarát si tu našiel inzerát potom sa mal s tým pánom stretnúť. Aj sa stretol aj pán všetko priniesol ukázať ale v igelitke a asi výbava za 5-8 tis. eur a sám presne nevedel čo všetko má v tej igelitke.. Jednoducho vyzeralo to ako kradnuté a tu sa prihlásil len kvôli inzerátu. Nedá sa náhodou nejak ošetriť to alebo dať aspoň bazár pre užívateľov ktorý si platia členstvo ( prípadne len oddeliť bazár na dve sekcie ) je to pre kupujúceho ako taká záruka že to nekupuje od nejakého "šmejda".
Pekný večer prajem
Ale pridame hodnotenie predavajuceho, ktore by mohlo byt urcitym ukazovatelom, ak je tu dlhsie a nieco uz predal, moze to byt pomockou.
Ak niekto bude chciet robit podvody alebo predavat nieco ukradnute, zaplatenie 2 resp. 14 eur kvoli zisku niekolkych stovak ho neodradi. Skusime este najst dalsie riesenia.