Fórum » Ephoto - návrhy a pripomienky

ePhoto pripomienky 2

Stratený Stano
Stratený Stano ocenenie redakciou 2013-06-09 12:51:24+02
Staré pripomienkovacie fórum bolo zamknuté a preto zakladám nové, aby bolo kde pripomienkovať...

seifi
2015-01-10 19:45:16+01
ste svetoví; ani na jednej www sa mi hore nevypisuje ...čaká sa na spojenie .... a ani nespojí ... pri takom návale klientov navrhujem zvýšiť poplatky - bez poplatku čo boli doteraz za 20,- tí čo boli za 14 na 30,- a deluxe trieda za 50,- ... nech sa to tu preriedi jedni a tie isté problémy pretrvávajú roky ... hodne úspechov prajem ako vždy, nebaví ma to
0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2015-01-10 19:57:26+01
príspevok od: total empty
Milý Admin, nedalo by sa spraviť s tým cigánskym rasizmom zo strany Kaukaza niečo ?
Či podľa Vás je normálne, že "niekto" vyrobí koláž a zverejni ju zo zavadzajúcim textom a fotkami aby niekoho zosmiešnil a urazil ?

Tak potom si tu nechajte tých cigánskych rasistov a ja sa budem porúčať .
poslite link na fotku resp. treba nahlasit koment, pozriem sa na to.

admin
redakcia ephoto.sk 2015-01-10 20:00:41+01
príspevok od: Jozef Krajčo
Tiez ten isty problem, niekolko mesiacov pretrvavajuci.
V najblizsich dnoch bude titulka zmenena na novu verziu a postupne sa budu menit vsetky podstranky. Forky budu vacsie a zatial sme na nej nezaznamenali tento problem.
Aky pouzivate prehliadac?

Jozef Krajčo
externý redaktor
- moderator
2015-01-10 20:06:05+01
príspevok od: admin
V najblizsich dnoch bude titulka zmenena na novu verziu a postupne sa budu menit vsetky podstranky. Forky budu vacsie a zatial sme na nej nezaznamenali tento problem.
Aky pouzivate prehliadac?
Chrome
IE to iste
0
0

total empty
2015-01-11 10:27:06+01
poslite link na fotku resp. treba nahlasit koment, pozriem sa na to.
Všetky dáta mate k dispozícií a nič neriešite!
Dokedy tu budú tie urážky extrémistických fundamentalistických cigánov ?!!
0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2015-01-11 10:52:02+01
Všetky dáta mate k dispozícií a nič neriešite!
Dokedy tu budú tie urážky extrémistických fundamentalistických cigánov ?!!
opakujem , poslite link na fotku o ktorej pisete. A prosim zdrzte sa podobnych poznamok.

total empty
2015-01-11 11:43:07+01
opakujem , poslite link na fotku o ktorej pisete. A prosim zdrzte sa podobnych poznamok.
Poslal som aj nahlásil link a nič.
Prečo sa mám zdržať takých poznámok ?
Veď to je diskriminačné !
Cigán ma tu môže bezdôvodne osočovať,nadávať do dedinskych truľov,nacistov,fašistou atď.
a ja nemôžem reagovať na túto verbálnu agresiu rovnako ?
Cigan môže zavádzať kolážami,kde zneužil moju fotku a to je v poriadku ?
Čo je cigán viac ako ja ?
Všetko bolo zaslané do pošty aj nahlasený príspevok.

www.ephoto.sk/fotoscena/rozhovory/rozhovor-tomas-halasz/#cid-91336
Ale evidentne to máte v prdeli, prečítajte si poštu !
0
0

total empty
2015-01-11 15:25:42+01
Diskusia bola premazaná,ale tie blbé sexuálne poznámky na moju adresu od toho ciganofila tam ostali, čo sa mi nepáči !
Poslal som Vám správu, ak neobdržím nejakú odpoveď dnes do 20 hod, budem to brať tak, že ste si vybrali druhú možnosť , čiže nemienite nič riešiť a moja ďalšia aktivita je Vám u prdele.
0
0

blahoslav J B Art
2015-01-11 15:57:14+01
Diskusia bola premazaná,ale tie blbé sexuálne poznámky na moju adresu od toho ciganofila tam ostali, čo sa mi nepáči !
Poslal som Vám správu, ak neobdržím nejakú odpoveď dnes do 20 hod, budem to brať tak, že ste si vybrali druhú možnosť , čiže nemienite nič riešiť a moja ďalšia aktivita je Vám u prdele.
je nedela, tak nechci od ludi, aby pracovali ... v nedelu treba svatit, stretnut sa s rodinou, ist do prirody, alebo fotit a nie davat nejake ultimativne poziadavky na admina, ktory ma len 8 hodinovy pracovny cas a nezabudni na to, kto zacal rozoberat objekt fotografie a nie fotografiu samotnu ...
aj fotka Fica, Dzurindu, Meciara, Pasku ... moze byt zaujimava a pritom vsetci vieme, ze su to zlodeji
0
0

total empty
2015-01-11 17:12:46+01
príspevok od: blahoslav J B Art
je nedela, tak nechci od ludi, aby pracovali ... v nedelu treba svatit, stretnut sa s rodinou, ist do prirody, alebo fotit a nie davat nejake ultimativne poziadavky na admina, ktory ma len 8 hodinovy pracovny cas a nezabudni na to, kto zacal rozoberat objekt fotografie a nie fotografiu samotnu ...
aj fotka Fica, Dzurindu, Meciara, Pasku ... moze byt zaujimava a pritom vsetci vieme, ze su to zlodeji
U mňa 20 rokov nikto neriešil či je nedeľa či sviatok, po 15 rokoch som bol celé vianoce aj novy rok pár dni doma (2014-2015), predtým som vždy pracoval, a ty chceš odomňa pochopenie pre nedeľu ?
A hej ,fotky som myslím riešil v prvom článku o Kiskovi a jeho fotografovi a nemalo to zmysel, lebo kto kritizuje, ten nechápe umenie a je.....
Pri druhom článku som už rovno povedal svoj názor.
Maš pravdu,môžu byť zaujímavé, ale tie Kiskové nie su.(Na vine je fotograf)
Si zabudol, že Miky Dz je aj vojnový zločinec a má na rukách krv neviných civilistov v bývalej Juhoslávií.
Takže pod fotku by trebalo aj uviesť niečo o Kiskovi na pravú mieru, čo je ovšem tu samovražda. Lebo tu je mať iný názor na vec nekorektné a......dostaneš kopu nálepiek.

Dal som im na výber,pokiaľ to neriešia, tak zbohom, hlavne že je to tu apolitické bez rasovej a názorovej diskriminácie

0
0

JohnNewton
2015-01-11 20:31:22+01
U mňa 20 rokov nikto neriešil či je nedeľa či sviatok, po 15 rokoch som bol celé vianoce aj novy rok pár dni doma (2014-2015), predtým som vždy pracoval, a ty chceš odomňa pochopenie pre nedeľu ?
A hej ,fotky som myslím riešil v prvom článku o Kiskovi a jeho fotografovi a nemalo to zmysel, lebo kto kritizuje, ten nechápe umenie a je.....
Pri druhom článku som už rovno povedal svoj názor.
Maš pravdu,môžu byť zaujímavé, ale tie Kiskové nie su.(Na vine je fotograf)
Si zabudol, že Miky Dz je aj vojnový zločinec a má na rukách krv neviných civilistov v bývalej Juhoslávií.
Takže pod fotku by trebalo aj uviesť niečo o Kiskovi na pravú mieru, čo je ovšem tu samovražda. Lebo tu je mať iný názor na vec nekorektné a......dostaneš kopu nálepiek.

Dal som im na výber,pokiaľ to neriešia, tak zbohom, hlavne že je to tu apolitické bez rasovej a názorovej diskriminácie

Tak že Ty chudáčik si dostal nálepku, to že inde na webe šíriš toto : citujem " 99% bielych schvaľuje vystrielanie cigánov aby bol pokoj, len media a vláda z toho robia tragédiu. Nechápu biely, či vláda ?" Ak Ti to v tej vymletej gebuli nedochádza, tak Ty a ten cap na fotke nikoho nezaujímajú. Zoofíliu zákon nerieši, za to šírenie rasovej neznášanlivosti áno.
0
0

blahoslav J B Art
2015-01-11 22:27:41+01
Už som aj zoofil, hej ?
Tak neviem kto má v tej kotrbe nasrato, no pravda občas bolí.
Ja ti furt neviem o akom rasizme ty točíš.
Vieš čo, nasťahuj sa na Lunik IX. alebo k pánu Dobrovodskému,alebo do najbližšej osady a uží si to.
Pretože som spochybnil autoritu prezidenta, tak teraz tu budeš všade šíriť poplašné správy vytrhnuté z kontextu, vieš vôbec ktorý koment sa načo viazal ?.
Ty furt riešiš len dôsledky,teba príčiny nezaujímajú.
Tak si sa rozhodol,že ma zničíš tými svojímy pletkami o rasizme,fašizme a tak,hej ?
Nemusíš sa unúvať,možno zanedlho oddýdem sám a budeš voľne dýchať .
A striehnúť na ďalšieho fotografa,ktorý vybočuje z radu.
Svoju úlohu trola si plníš svedomito .Zanedlho bude dokonané.
Pozri si fotečku, ani by si neveril,koľko pravdy je v nej.
tato fotka by mohla byt uverejnena v Charlie Hebdo
0
1

anton julény
2015-01-12 20:29:52+01
je to zvláštne, si druhý nositeľ prezývky začínajúcej na djg, a tí tu nemajú na ružiach ustlané. to isté sa týka síce aj iných "one ephoto man". Ich štart býva pozvoľný, ale časom sa dostanú takmer do každej témy alebo diskusie, ich obzor sa neuveriteľne rozšíri, ale z tých obzorov dostanú závrat, nastane u nich nejaký rozklad osobnosti a padnú do hlbín. možno by boli zaujímavou témou nejakého výskumu.
0
0

total empty
2015-01-12 20:37:47+01
príspevok od: anton julény
je to zvláštne, si druhý nositeľ prezývky začínajúcej na djg, a tí tu nemajú na ružiach ustlané. to isté sa týka síce aj iných "one ephoto man". Ich štart býva pozvoľný, ale časom sa dostanú takmer do každej témy alebo diskusie, ich obzor sa neuveriteľne rozšíri, ale z tých obzorov dostanú závrat, nastane u nich nejaký rozklad osobnosti a padnú do hlbín. možno by boli zaujímavou témou nejakého výskumu.
Vyskumuj sa sám.
0
0

total empty
2015-01-12 20:38:55+01
tato fotka by mohla byt uverejnena v Charlie Hebdo
môj koment bol odstránený, ale komenty ciganofilov su tu stále.
0
0

blahoslav J B Art
2015-01-12 20:43:29+01
môj koment bol odstránený, ale komenty ciganofilov su tu stále.
asi tu uraduju severokorejski hekeri
0
0

total empty
2015-01-12 20:47:48+01
asi tu uraduju severokorejski hekeri
Oni mali na výber a rozhodli sa, ja som zmazal všetko, čo som aj pre nich robil ,robil som im reklamu a snažil sa udržať tu zo zaujmom ľudí, ...
Zmazal som všeto a čakám na zmaznie účtu.
čao
0
0

rasto.tn
2015-01-12 21:22:47+01
Oni mali na výber a rozhodli sa, ja som zmazal všetko, čo som aj pre nich robil ,robil som im reklamu a snažil sa udržať tu zo zaujmom ľudí, ...
Zmazal som všeto a čakám na zmaznie účtu.
čao
V zásade si však myslím, že z ephota odchádzať nemusíš, nie je na to najmenší dôvod. Malo by to to byť o fotení, fotkách, diskusiách o nich. Táto téma sa síce totálne zvrhla do úplného kanálu - za prítomnosti a asistencie každého jedného, ktorý ju v off topicu živil, ale dôvod na odchod naozaj nevidím z tvojej strany.
___
S vyjadreniami si to prehnal aj ty, aj newton aj kaukaz - každý mal radšej namiesto napísania toho, čo napísal, pomlčať a bolo by to všetko OK.
0
0

total empty
2015-01-12 21:36:44+01
príspevok od: rasto.tn
V zásade si však myslím, že z ephota odchádzať nemusíš, nie je na to najmenší dôvod. Malo by to to byť o fotení, fotkách, diskusiách o nich. Táto téma sa síce totálne zvrhla do úplného kanálu - za prítomnosti a asistencie každého jedného, ktorý ju v off topicu živil, ale dôvod na odchod naozaj nevidím z tvojej strany.
___
S vyjadreniami si to prehnal aj ty, aj newton aj kaukaz - každý mal radšej namiesto napísania toho, čo napísal, pomlčať a bolo by to všetko OK.
Karty sú rozdané...
Karol Srnec bohužial nepochopil .
0
0

M_@rt_In
2015-01-12 21:45:46+01
pekne prerobena stranka, skoda len, ze sa aj grafika uz neprisposobila pre 4K/retina obrazovky nech to neni rozmazane. Alebo aspon to ephoto logo nech je ostre
0
0

Strana 34 z 58
1 2 ... 32 33 34 35 36 ... 57 58

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()