Po dlhom čase som sa vrátil na ePhoto a som príjemne prekvapený množstvom konštruktívnej kritiky pod fotografiami. Nie je to len, že Super, awesome a pod. Ale naozaj sa pod fotografiou komunikuje!
Čo sa stalo ? Mám pocit že úroveň ePhoto sa výrazne zlepšila odkedy som tu bol naposledy (pred4-5 rokmi)!
Po dlhom čase som sa vrátil na ePhoto a som príjemne prekvapený množstvom konštruktívnej kritiky pod fotografiami. Nie je to len, že Super, awesome a pod. Ale naozaj sa pod fotografiou komunikuje!
Čo sa stalo ? Mám pocit že úroveň ePhoto sa výrazne zlepšila odkedy som tu bol naposledy (pred4-5 rokmi)!
presne..menej fotiek,horsie fotky.. a komentarov +- rovnako..
No, to veru je poriadne menej. Vtedy aj keď si mal super fotku, tak konkurencia bola na fotku dňa poriadne silná. Teraz fotka dňa je len sem-tam špičková.
No, to veru je poriadne menej. Vtedy aj keď si mal super fotku, tak konkurencia bola na fotku dňa poriadne silná. Teraz fotka dňa je len sem-tam špičková.
Zas mi nejde reagovat na prispevok, ale jeden ma s jednou vetou velmi zaujal.... Pisete: Som fyzická osoba zo Slovenska, ekonomický subjekt, nie zahraničný podvodník.
Teda logicky pripustna moznost je aj ta, ze ste slovensky podvodnik!?
Ja sa bavím o A) a ty to dávaš do súvislosti s B) ktoré čítam či nečítam. Sowu sa nezastávam, sporadicky sa k jeho príspevkom vyjadrujem tak, ako sa vyjadrujem k príspevkom iných. Nemôžeš odo mňa požadovať, aby som sa vyjadroval k tomu čo som nečítal, nechcem čítať alebo nemám záujem sa k prečítanému vyjadrovať, najmä keď vidím, ako sa spravidla debaty vyvíjajú.
Ďakujem za rozumnú odpoveď. Dávam to len do širšieho kontextu. Písal som to len kvôli tomu že povieš A a zamlcis B. Ako si sám priznal nazeras nato selektovne. Ale je to samozrejme tvoje právo. A ja ho rešpektujem.
Môžeme teda prejsť ku konkrétnemu príspevku.
Tebe sa nepáči že autor pravdepodobne zmazal ironizujuci príspevok užívateľa sowa.
Ja som len chcel upozorniť na: 1. Fotografia nebola na kritike 2. Komentár od sowu nebol kritikou v pravom slova zmysle. Skôr ironický stek ako vecna kritika.
Ak autor ten komentár vymazal. Bolo to jeho rozhodnutie pod jeho článkom. Ak mal nato dla pravidiel právo, prečo ho zato napádať?
Ja napriklad som velmi rad, ked ma niekto verejne "ponizi" tzv. vulgarizmami. Lebo je to pre mna take bezpracne ako si zlepsit verejny obraz, lebo tym vlastne ponizil len sam seba (ukazal ze je na nizsej urovni nez sa predpokladalo), a tym mna relativne voci nemu "povysil"!
Tieto urážky neboli adresované mne tak som teda zjavne ponížený Verím však že budú zmazané. Myslím že do normálnej spoločnosti nepatria. Ak je však môj názor nesprávny pokojne má oprav.
Rozumná odpoveď .... širší kontext ... povieš A a zamlčíš B ... sám si sa priznal ... tvoje právo ... rešpektujem ... Prilepuješ na ľudí vizitky, ktoré im nepatria. Vydávaš myslené za fakt. Že niekto napádal autora fotografie ? ... to je čo za preklasifikovanie napísaného ? a možno po čase vyjde z toho ohováranie ... či podľa zmeny spol. poriadku aj niečo iné ? No - nemám z toho to tu dobrý pocit. Takže aj tu ... prajem dobré svetlo.
pre Seifi: Zamieňaš si moje príspevky zo svojimi. V diskusii vedľa si mi pripisoval výroky ktoré som nepovedal. Teraz z toho obviňuješ mňa. Rešpektujem tvoje práve tváriť sa že neexistujú súvislosti, to ale neznamená že zdieľam toto tunelové videnie. Dobré svetlo aj tebe.
pre Internetiko: "Mlčanie je zlato len vtedy, keď nie je čo povedať. Ale hovorenie je platina vtedy, keď je potrebné hovoriť." Keď budeme všetci mlčať môžeme forum zrušiť. Alebo sa môžeme všetci hrať na alibistov bez názoru... ozvať sa len keď je nám to príjemne a ked s toho vídeme ako víťazi...
Pre Paladin25: Vytrhol si s kontextu...... písal som že nemať potrebu za KAŹDÚ CENU sa vyjadrovať ku všetkému a každému.... A aj vedieť ukončiť diskusiu, ak nevedie nikam je umenie. A toto tu chýba niektorým užívateľom. Takže vyjadrovať komentovať Áno, ale nie za každú cenu. írtem?
Paladin, takmer vo vsetkom co na fore pises mas pravdu. Ale obdivujem ta kolko mas energie.... no nad blbcom nemas sancu vyhrat, on hra inu hru, hru v ktorej si meni pravidla a aj pravdu. Takych ludi musi jednoducho niekto vypnut...vziat mu mikrofon...no v sucasnej spolocnosti nemas sancu, tu keby vypukla apokalypsa zombie, tak sa najde masivna skupina ludi, ktora zacne bojovat za ich prava. Aj mne pride zbytocne zapajat sa do tychto diskusii....je to ako hadat sa s chatbotom...no nevyhras...
Komentáre pod fotkami - úroveň ePhoto ++
mohol by som požiadať o zmazanie vulgarizmov užívateľa "sowa" z portálu.
Ďakujem!
Príklady v priloženom obrázku.
P.S: Po vybavení žiadosti poprosím zmazať aj tento príspevok. Ďakujem ešte raz!
Pisete:
Som fyzická osoba zo Slovenska, ekonomický subjekt, nie zahraničný podvodník.
Teda logicky pripustna moznost je aj ta, ze ste slovensky podvodnik!?
Zaujíma ma tvoj názor na autora sowa.
Pravidelne sa ho zastávaš. Ignoruješ pri tom fakt že dostal hádam 50 dočasných banov a minimálne 4-5 trvalých.
Tebe tie vulgarizmi neprekážajú aj tie považuješ za slobodu slova a vyjadrovania?
Ak tak niekto nazve teba aj v tedy je to pre teba v poriadku?
Písal som to len kvôli tomu že povieš A a zamlcis B.
Ako si sám priznal nazeras nato selektovne. Ale je to samozrejme tvoje právo. A ja ho rešpektujem.
Môžeme teda prejsť ku konkrétnemu príspevku.
Tebe sa nepáči že autor pravdepodobne zmazal ironizujuci príspevok užívateľa sowa.
Ja som len chcel upozorniť na:
1. Fotografia nebola na kritike
2. Komentár od sowu nebol kritikou v pravom slova zmysle. Skôr ironický stek ako vecna kritika.
Ak autor ten komentár vymazal. Bolo to jeho rozhodnutie pod jeho článkom. Ak mal nato dla pravidiel právo, prečo ho zato napádať?
J
Verím však že budú zmazané. Myslím že do normálnej spoločnosti nepatria.
Ak je však môj názor nesprávny pokojne má oprav.
Prilepuješ na ľudí vizitky, ktoré im nepatria. Vydávaš myslené za fakt.
Že niekto napádal autora fotografie ? ... to je čo za preklasifikovanie napísaného ? a možno po čase vyjde z toho ohováranie ... či podľa zmeny spol. poriadku aj niečo iné ?
No - nemám z toho to tu dobrý pocit.
Takže aj tu ... prajem dobré svetlo.
pre Internetiko: "Mlčanie je zlato len vtedy, keď nie je čo povedať. Ale hovorenie je platina vtedy, keď je potrebné hovoriť." Keď budeme všetci mlčať môžeme forum zrušiť. Alebo sa môžeme všetci hrať na alibistov bez názoru... ozvať sa len keď je nám to príjemne a ked s toho vídeme ako víťazi...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa