Čaute ePhoťáci a ePhoťáčky :o)Je tomu 6 týždňov (zdá sa mi to 3x toľko, no kalendár nepustí), čo sa partia ľudí skrývajúcich sa pod nickmi, ktorých spája táto stránka a jeden krásny koníček, rozhodla stretnúť face to face a jeden víkend stráviť spolu na Starých Horách.Tí, čo tam boli, majú priame zážitky, ostatní si atmosféru môžte aspoň trochu pripomenúť v tomto vlákne
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=2664
Keďže sa to pilotné stretnutie už nejak strávilo, čo tak urobiť ďalšie?
jasné že mám :-) teda, feliciu, nie auto :-) predpokladám že sa chceš ku mne nasáčkovať. Dobre. Súhlasím. Ale ideme len dvaja lebo vzadu sa musia zmestiť batohy, príp nejaké stopárky. Či chceš brať nejakú venušanku?
jasné že mám :-) teda, feliciu, nie auto :-) predpokladám že sa chceš ku mne nasáčkovať. Dobre. Súhlasím. Ale ideme len dvaja lebo vzadu sa musia zmestiť batohy, príp nejaké stopárky. Či chceš brať nejakú venušanku?
felicia je zuuper duper stroj! okej...budem povďačný :)) ak by si mal náhodou brať nejaké foteniachtivé modelky a bolo by málo miesta tak sa obetujem a poriešim dopravu inak ...takže ptm daj vedieť :) ak nie rád rád sa odveziem :)
felicia je zuuper duper stroj! okej...budem povďačný :)) ak by si mal náhodou brať nejaké foteniachtivé modelky a bolo by málo miesta tak sa obetujem a poriešim dopravu inak ...takže ptm daj vedieť :) ak nie rád rád sa odveziem :)
nie nie ty si istý.. Čo sa týka pliagy mužov mám ešte voľné ťažné. Môžu sa zahryznúť a ideme.
zatial nie, riesim to, coskoro bude viac info...tvoje bubaky isli na Ligu proti rakovine, mozno im pomohli...
si mi vnukol skvelý nápad, liga proti ženám.. Je to skoro to isté nie ? :-)
už by si mohol dať viac info, aspoň o termíne. Miesto je pre mňa irelevantné (kam ja chodím na takéto termity :-) )
zaujímavá debata....ja som na grankovej strane ...:)
rakovina je priama a nekompromisná, nevie tak o.ebávať ako ženy :/ (ale bude z toho zas offtopic z mojej viny teda už budem sa snažiť nevyjadrovať sa :) )
no ani netuším čo sa tu už udialo. No jedno viem, žiaľ zo služobných dôvodov nemôžem ísť v dátume 9-11.10.2009. Po tomto dátume by som mal byť volný ak mi do toho nevbehne dáka akcia, ktorú zatiaľ nemám plánovanú. Žiaľ teraz sa moc nestíham venovať diskusiám no fóre, no to neznamená že na vás nemyslím ;-)))
rakovina je priama a nekompromisná, nevie tak o.ebávať ako ženy :/ (ale bude z toho zas offtopic z mojej viny teda už budem sa snažiť nevyjadrovať sa :) )
máme rôzne názory asi aj preto, že som ešte celkom mlaďas :D
jesenné stretnutie priateľov ePhoto
už by si mohol dať viac info, aspoň o termíne. Miesto je pre mňa irelevantné (kam ja chodím na takéto termity :-) )
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa