Čaute ePhoťáci a ePhoťáčky :o)Je tomu 6 týždňov (zdá sa mi to 3x toľko, no kalendár nepustí), čo sa partia ľudí skrývajúcich sa pod nickmi, ktorých spája táto stránka a jeden krásny koníček, rozhodla stretnúť face to face a jeden víkend stráviť spolu na Starých Horách.Tí, čo tam boli, majú priame zážitky, ostatní si atmosféru môžte aspoň trochu pripomenúť v tomto vlákne
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=2664
Keďže sa to pilotné stretnutie už nejak strávilo, čo tak urobiť ďalšie?
:))))) nech sa paci, 10.10.2009 15:00 Valaliky (KE-okolie) :))))) tak rozmyslam pridat oznamko do galerie to by bol riadny flip, ale to pockam na 00:02
to ty co buder robit vo valalikoch pri cani pane boze!!!! nevestu mas odtial?? poznam?? :)
no pokial poznas Terezku co ba brata Misa a sestru Moniku tak ano ;) a kebyze ma najdes na fasbooku uvidis aj nejake jej fotky hehe (hej ten marek wayne to som ja...)
no pokial poznas Terezku co ba brata Misa a sestru Moniku tak ano ;) a kebyze ma najdes na fasbooku uvidis aj nejake jej fotky hehe (hej ten marek wayne to som ja...)
hej, len to meno by som potreboval :)))
inak vcera som bol v tej zoo, a tie opice sa ani nedali fotit, boli za sklom, vazne!!! pouvazujem na sklenenou prieckou v spalni... potom som sa vybral pozriet jna kozicky, ich pohlad bol nevinny, nesmely, ako zenskej na prvom rande, kym ta kozicka nespravil me-e-e... tak som sa pobral dalej, ved predsa musim najst nejaku vhodnu partnerku/..dosiel som k surikatam, moje oblubene, spolocensky zalozene, plache, kym som jednej nedal ruku a ma uhryzla... tak nic, idem dalej..dosiel som k pstrosom, fotim, fotim, a bum, supa medzi oci zobakom...au, to bola urcite samica... neskor po kratkom oddychu na zemi som sa pobral dalej, dosiel ku kravickam, no tie su domace, tie poznam, idem dalej... a dosiel som az na bobovu drahu, kde som si zaplatil 6 jazd za 8,30 eur, a ked som sa v druhej jazde vykotil, tak ma presla chut...
ponaucenie??? nehladaj si partnerku, ona si najde teba.. potom ber nohy na plecia a utekaj...
jesenné stretnutie priateľov ePhoto
inak vcera som bol v tej zoo, a tie opice sa ani nedali fotit, boli za sklom, vazne!!! pouvazujem na sklenenou prieckou v spalni... potom som sa vybral pozriet jna kozicky, ich pohlad bol nevinny, nesmely, ako zenskej na prvom rande, kym ta kozicka nespravil me-e-e... tak som sa pobral dalej, ved predsa musim najst nejaku vhodnu partnerku/..dosiel som k surikatam, moje oblubene, spolocensky zalozene, plache, kym som jednej nedal ruku a ma uhryzla... tak nic, idem dalej..dosiel som k pstrosom, fotim, fotim, a bum, supa medzi oci zobakom...au, to bola urcite samica... neskor po kratkom oddychu na zemi som sa pobral dalej, dosiel ku kravickam, no tie su domace, tie poznam, idem dalej... a dosiel som az na bobovu drahu, kde som si zaplatil 6 jazd za 8,30 eur, a ked som sa v druhej jazde vykotil, tak ma presla chut...
ponaucenie??? nehladaj si partnerku, ona si najde teba.. potom ber nohy na plecia a utekaj...
asi si bol nejako negativne naladeny, aj ie samice to citili ;o))
som rad, ze si nasiel tajomstvo zivota :o)
bože tá moja pštrosica má úplne ničí..
bože tá moja pštrosica má úplne ničí..
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie