Čaute ePhoťáci a ePhoťáčky :o)Je tomu 6 týždňov (zdá sa mi to 3x toľko, no kalendár nepustí), čo sa partia ľudí skrývajúcich sa pod nickmi, ktorých spája táto stránka a jeden krásny koníček, rozhodla stretnúť face to face a jeden víkend stráviť spolu na Starých Horách.Tí, čo tam boli, majú priame zážitky, ostatní si atmosféru môžte aspoň trochu pripomenúť v tomto vlákne
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=2664
Keďže sa to pilotné stretnutie už nejak strávilo, čo tak urobiť ďalšie?
ja som za ten Tajov len treba povedať kedy, lebo ma čaká jedna záležitosť ktorá mi tam vbehne, jeden týždeň aj na sobotu
ak ten Tajov, treba si uvedomit, ze sa plati cena za chatku (tzn.6-7 lozok), nie za postel, pokial budeme byvat v chatkach...dalsia vec je prenajom meetingroom-u, aspon tak som to z toho ich cennika pochopil...
ak ten Tajov, treba si uvedomit, ze sa plati cena za chatku (tzn.6-7 lozok), nie za postel, pokial budeme byvat v chatkach...dalsia vec je prenajom meetingroom-u, aspon tak som to z toho ich cennika pochopil...
ešte som to nekukal, ale ako dodo písal dá sa s nimi dohodnúť, takže by sme sa skúsili dohodnúť ;-)
ja sa 10.10 zenim takze .. tak.. a ten dalsi vikend asi tiez nebudem moct :S
ty sa zenis a mozno bude vtedy dalsia chata? ze sa nehanbis...uz aj to preloz na november :o))) bud ti pripijeme na zdravie alebo prideme ku tebe, urobime stretko na svadbe a budes vyblyskany ako celebrita v Hollywoode :o))
ty sa zenis a mozno bude vtedy dalsia chata? ze sa nehanbis...uz aj to preloz na november :o))) bud ti pripijeme na zdravie alebo prideme ku tebe, urobime stretko na svadbe a budes vyblyskany ako celebrita v Hollywoode :o))
Cool nápad. Na svadobčanov s toľkými fotografmi len tak ľahko nezabudnú :-)
Cool nápad. Na svadobčanov s toľkými fotografmi len tak ľahko nezabudnú :-)
Ved prave :o) Ked sme boli vo Vavrisove na rekonstrukcii historickych bojov v tu ´stretavkovu´ sobotu, si mal vidiet, ako ludia pozerali, ked chalani zacali fotit tie dve sestry, co su niekde aj v galerii...normalne nie 5 minut slavy ale polhodinka :o))
jesenné stretnutie priateľov ePhoto
potom neskor by som sa na pocasie velmi nespoliehal...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa