Fórum » VÝSTAVY A UDALOSTI

jesenné stretnutie priateľov ePhoto

2009-09-17 21:03:06+02
Čaute ePhoťáci a ePhoťáčky :o)Je tomu 6 týždňov (zdá sa mi to 3x toľko, no kalendár nepustí), čo sa partia ľudí skrývajúcich sa pod nickmi, ktorých spája táto stránka a jeden krásny koníček, rozhodla stretnúť face to face a jeden víkend stráviť spolu na Starých Horách.Tí, čo tam boli, majú priame zážitky, ostatní si atmosféru môžte aspoň trochu pripomenúť v tomto vlákne http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=2664 Keďže sa to pilotné stretnutie už nejak strávilo, čo tak urobiť ďalšie?

Strhak
2009-09-17 22:55:05+02
ja nie som proti ale tak ako si poznamenal bude už jeseň a bude toho pomenej, preto je dobré uvažovať čo vlastne chceme robiť. Ja nepotrebujem žiadnu prezentáciu mám ich dosť cez týždeň, ale ak by mal dakto záujem aj o niečo také aby som vedel že či sa mám informovať týmto smerom. Totižto je je to ako som už písal veľmi náročné dohodnúť a potom ešte zorganizovať. Ak nebude o to záujem ja budem mať aspoň okolo toho menej roboti ;-))))

2009-09-17 23:00:01+02
mi napadlo, ze mozeme dat poker a ked sa nazbieraju rekvizity, donesieme techniku, mozeme nafotit nejake pekne pokrove fotecky, take napr svietene z 1 zdroja z vrchu ;-)

branislavbuzek
ocenenie redakciou 2009-09-17 23:03:47+02
ejjj otcu materi!!! Šľak mu pupok hobľom šmirgľoval, tu sa niečo pečie :DDD
Už čuchám dodov guláš a zmrazený čas a aj dáky poker či čo...

2009-09-17 23:04:20+02
príspevok od: Strhak
ja nie som proti ale tak ako si poznamenal bude už jeseň a bude toho pomenej, preto je dobré uvažovať čo vlastne chceme robiť. Ja nepotrebujem žiadnu prezentáciu mám ich dosť cez týždeň, ale ak by mal dakto záujem aj o niečo také aby som vedel že či sa mám informovať týmto smerom. Totižto je je to ako som už písal veľmi náročné dohodnúť a potom ešte zorganizovať. Ak nebude o to záujem ja budem mať aspoň okolo toho menej roboti ;-))))
program na sobotu treba, o tom niet pochyb...ale co - to zavisi od terminu, ci sa v okoli chaty (bez ohladu na to, kde to bude - ci Tajov ci Tramtaria) bude nieco diat, lebo turistika sa da robit vzdy, no nie kazdy ju praktizuje...

otazky su Kedy a Kde alebo Kde a Kedy...

2009-09-17 23:06:26+02
príspevok od:
mi napadlo, ze mozeme dat poker a ked sa nazbieraju rekvizity, donesieme techniku, mozeme nafotit nejake pekne pokrove fotecky, take napr svietene z 1 zdroja z vrchu ;-)
akoze produktova foto? dobry napad :o)) len ja poker neviem hrat..kukal som na marias a nejak som nic neodkukal :o))

2009-09-17 23:07:23+02
príspevok od:
akoze produktova foto? dobry napad :o)) len ja poker neviem hrat..kukal som na marias a nejak som nic neodkukal :o))
poker ta naucim za 10 minut, je to jednoducha hra, inak by ju nehralo tolko amikov ;-)

branislavbuzek
ocenenie redakciou 2009-09-17 23:08:00+02
príspevok od:
na fotke nebude vidieť že to nevieš. Hlavne, že sa budeš drsne tváriť...

Strhak
2009-09-17 23:08:03+02
príspevok od:
program na sobotu treba, o tom niet pochyb...ale co - to zavisi od terminu, ci sa v okoli chaty (bez ohladu na to, kde to bude - ci Tajov ci Tramtaria) bude nieco diat, lebo turistika sa da robit vzdy, no nie kazdy ju praktizuje...

otazky su Kedy a Kde alebo Kde a Kedy...
veď to že turistiku asi každý nebude chcieť a je tu jeden problém s ktorým treba rátať. V lete je pekné počasie kým teraz na jeseň môže byť celí týždeň pekne a v sobotu bude liať. Treba aj toto brať do úvahy a počítať s touto variantov

Seto
2009-09-17 23:09:48+02
poker mam rad :D mozno sa zaucastnim

2009-09-17 23:09:49+02
príspevok od:
poker ta naucim za 10 minut, je to jednoducha hra, inak by ju nehralo tolko amikov ;-)
tak to musi byt prudko inteligentna hra :o))

maTTo_corp
2009-09-17 23:09:54+02
príspevok od: branislavbuzek
ejjj otcu materi!!! Šľak mu pupok hobľom šmirgľoval, tu sa niečo pečie :DDD
Už čuchám dodov guláš a zmrazený čas a aj dáky poker či čo...
Nerob také chute :D inak som zvedavý či to bude každé ročné obdobie :D

branislavbuzek
ocenenie redakciou 2009-09-17 23:11:53+02
príspevok od: maTTo_corp
Nerob také chute :D inak som zvedavý či to bude každé ročné obdobie :D
ja v to pevne dúfam.

maTTo_corp
2009-09-17 23:11:57+02
príspevok od: Seto
poker mam rad :D mozno sa zaucastnim
jj poď Peťo :DD

maTTo_corp
2009-09-17 23:14:37+02
ja v to pevne dúfam.
Silvestrovská chata ephoto :D to by bol iny bordel :D fuha normálne mi toto tu zlepšilo večer :)

Strhak
2009-09-17 23:15:27+02
ja v to pevne dúfam.
myslím že to bolo jasné od vtedy ako sme sa lúčili, že to nebolo posledné stretnutie ;-DDD

branislavbuzek
ocenenie redakciou 2009-09-17 23:15:58+02
Silvestrovská chata ephoto :D to by bol iny bordel :D fuha normálne mi toto tu zlepšilo večer :)
to už asi predbiehaš, ale nápad to nie je zlý. Čo na to vedúci DjGranko?

Strhak
2009-09-17 23:16:50+02
silvester má jeden háčik to treba zabezpečiť už teraz chatu aby bolo kde nocovať a aj to už môže byť problém ;-)

2009-09-17 23:17:13+02
na fotke nebude vidieť že to nevieš. Hlavne, že sa budeš drsne tváriť...
jasne, nepocuvaj svoj smad, image je dolezity :o) navod je v Karolovom clanku Ako sa stat polobohom :o))

branislavbuzek
ocenenie redakciou 2009-09-17 23:17:16+02
myslím že to bolo jasné od vtedy ako sme sa lúčili, že to nebolo posledné stretnutie ;-DDD
kokso, normálne sa mi vybavujú detaily a eufória z pred 6 týždňov :D

2009-09-17 23:18:39+02
veď to že turistiku asi každý nebude chcieť a je tu jeden problém s ktorým treba rátať. V lete je pekné počasie kým teraz na jeseň môže byť celí týždeň pekne a v sobotu bude liať. Treba aj toto brať do úvahy a počítať s touto variantov
ved prave...teraz musi byt plan A a plan B :o)

Strana 4 z 10

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()