Čaute ePhoťáci a ePhoťáčky :o)Je tomu 6 týždňov (zdá sa mi to 3x toľko, no kalendár nepustí), čo sa partia ľudí skrývajúcich sa pod nickmi, ktorých spája táto stránka a jeden krásny koníček, rozhodla stretnúť face to face a jeden víkend stráviť spolu na Starých Horách.Tí, čo tam boli, majú priame zážitky, ostatní si atmosféru môžte aspoň trochu pripomenúť v tomto vlákne
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=2664
Keďže sa to pilotné stretnutie už nejak strávilo, čo tak urobiť ďalšie?
chatky sú tuším po štyroch a sú pomerne blízko seba, takže tu problém nevidím. Má to ale jednu výhodu a to tú že ak sa rozhodneš vo štvrtok že piatok ideš nebude problém s ubytovaním. To je po prvé a po druhé v areáli nieje zakázané respektíve nemaajú problém s tím že nás tam niekto príde pozrieť.
ok začínam sa prikláňať k tomuto riešeniu naozaj ste to už prešpekuloval :)
Pali Strhák spomínal, že sme debatovali o nejakom mieste - ja som mu hovoril o tomto hoteli
http://www.hotel-lesak.sk/
Je to hotel na Tajove pri BB a okolo neho je kopa malých chatiek. Dalo by sa tam určite dohodnúť ubytko, je tam miesto na nejaký guláš či opekačku. Tu sú rôzne úrovne izieb a aj cien, lacné chatky. Podľa mňa by to chcelo miesto, kde je dosť ubytovania, každý by si sám objednal ubytovanie a sám si ho platil. Aby to nezostalo na jednom organizátorovi, ktorý má s tým potom problém. A malo by to byť miesto, kde by nemal byť problém prísť čo aj len na večer, kto nemôže na celý víkend... To sú skúsenosti z predošlého stretka.
chatky sú tuším po štyroch a sú pomerne blízko seba, takže tu problém nevidím. Má to ale jednu výhodu a to tú že ak sa rozhodneš vo štvrtok že piatok ideš nebude problém s ubytovaním. To je po prvé a po druhé v areáli nieje zakázané respektíve nemaajú problém s tím že nás tam niekto príde pozrieť.
presne...tento open system ma tu vyhodu oproti klasickej chate...to je aj tajny odkaz pre deda Jozefa resp. pre Kveta, aby si nemysleli, ze som ich tam nechcel a ze mam voci nim nejake vyhrady ;o)
Pali Strhák spomínal, že sme debatovali o nejakom mieste - ja som mu hovoril o tomto hoteli
Je to hotel na Tajove pri BB a okolo neho je kopa malých chatiek. Dalo by sa tam určite dohodnúť ubytko, je tam miesto na nejaký guláš či opekačku. Tu sú rôzne úrovne izieb a aj cien, lacné chatky. Podľa mňa by to chcelo miesto, kde je dosť ubytovania, každý by si sám objednal ubytovanie a sám si ho platil. Aby to nezostalo na jednom organizátorovi, ktorý má s tým potom problém. A malo by to byť miesto, kde by nemal byť problém prísť čo aj len na večer, kto nemôže na celý víkend... To sú skúsenosti z predošlého stretka.
som rád že si sa ozval, ja som aj zabudol ako sa to tam volá ;-)))
ak mam pravdu povedat, je to ine, ked si clovek riesi ubytko pre seba a pre partiu ludi...nebol to v principe problem, no inak sa clovek citi, ked nieco organizuje a ked pride ako ´host´...
ak mam pravdu povedat, je to ine, ked si clovek riesi ubytko pre seba a pre partiu ludi...nebol to v principe problem, no inak sa clovek citi, ked nieco organizuje a ked pride ako ´host´...
Problém je v tom, že si to organizoval pre úplne neurčitýá počet vlastne úplne neznámych ľudí. Asi najhoršia konštelácia. Ale treba povedať - zvládol si to na 7 podľa bodovania.
vôbec nie, ale bolo by možno pre niekoho zaujímavé ako to funguje v polygrafii na profesionálnej úrovni. Je to veľmi zaujímavé a hlavne pre nás čo si sami spracúvame fotky doma a ak by sa mi nedaj bože podarilo vybaviť dáku reálnu prezentáciu mali by sme aj workshop na naozaj vysokej úrovni
Problém je v tom, že si to organizoval pre úplne neurčitýá počet vlastne úplne neznámych ľudí. Asi najhoršia konštelácia. Ale treba povedať - zvládol si to na 7 podľa bodovania.
ja si na sedmicky nepotrpim :o) mas pravdu...preto boli tie ´pravidla´ tak nastavene...niekomu sa mozno zdali tvrde a nevyhovovali kazdemu, no inak sa nedalo...jednak by k nicomu nebolo doslo a jednak by na to doplatil len clovek, ktory by to organizoval...
Noo podľa tohto open systemu nemam problém :) mňa to moc ťahá, stačilo mi stretko v KE v jeden večer a bolo to moc fajn :) určite prídem, teším sa ako malý :))
vôbec nie, ale bolo by možno pre niekoho zaujímavé ako to funguje v polygrafii na profesionálnej úrovni. Je to veľmi zaujímavé a hlavne pre nás čo si sami spracúvame fotky doma a ak by sa mi nedaj bože podarilo vybaviť dáku reálnu prezentáciu mali by sme aj workshop na naozaj vysokej úrovni
ja viem, bol by to prinos a ceresnicka na torte...no pokym to nebude mat realnu podobu, program je na vedlajsej kolaji...
ja viem, bol by to prinos a ceresnicka na torte...no pokym to nebude mat realnu podobu, program je na vedlajsej kolaji...
Na druhej strane dobrý program môže pritiahnuť ľudí - Paliho návrh je fajn, možno tam napríklad dotiahnuť nejakého lepšieho fotografa na debatu apod. A technika z Prolaiky, čo by nám tam zdarma opucoval čipy ako sponzorstvo :-)))
no pokiaľ by som vedel dáky reálny termín, tak by som začal otravovať manažéra aby sme niečo vymysleli. Ono to nieje až tak jednoduché po logistickej stránke zabezpečiť. Muselo by sa do toho zapojiť naše PR oddelenie a zvážiť čo by bolo reálne a hlavne praktické. Je jasné že ak by tam bolo viacej ľudí tak by sa dalo fakt vymyslieť aj niečo naozaj lákavé a pre nás zaujímavé
jesenné stretnutie priateľov ePhoto
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa