Fórum » VÝSTAVY A UDALOSTI

jesenné stretnutie priateľov ePhoto

2009-09-17 21:03:06+02
Čaute ePhoťáci a ePhoťáčky :o)Je tomu 6 týždňov (zdá sa mi to 3x toľko, no kalendár nepustí), čo sa partia ľudí skrývajúcich sa pod nickmi, ktorých spája táto stránka a jeden krásny koníček, rozhodla stretnúť face to face a jeden víkend stráviť spolu na Starých Horách.Tí, čo tam boli, majú priame zážitky, ostatní si atmosféru môžte aspoň trochu pripomenúť v tomto vlákne http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=2664 Keďže sa to pilotné stretnutie už nejak strávilo, čo tak urobiť ďalšie?

2009-09-17 22:09:11+02
príspevok od: dodo_bb
Na druhej strane dobrý program môže pritiahnuť ľudí - Paliho návrh je fajn, možno tam napríklad dotiahnuť nejakého lepšieho fotografa na debatu apod. A technika z Prolaiky, čo by nám tam zdarma opucoval čipy ako sponzorstvo :-)))
jasne, ze hej...asi dobehnem do BB, dame pracovne streto a vymyslime podrobnosti :o) mam cislo na jednu stripterku...mozno by som ju mohol zavolat, kedze minule tam bolo len panske osadenstvo :o)

wolfino
2009-09-17 22:12:34+02
po 22:00 sa to tu začína rozbiehať ...

maTTo_corp
2009-09-17 22:12:56+02
príspevok od:
jasne, ze hej...asi dobehnem do BB, dame pracovne streto a vymyslime podrobnosti :o) mam cislo na jednu stripterku...mozno by som ju mohol zavolat, kedze minule tam bolo len panske osadenstvo :o)
Kvôli aktom, však? O:)

Strhak
2009-09-17 22:15:47+02
Na druhej strane dobrý program môže pritiahnuť ľudí - Paliho návrh je fajn, možno tam napríklad dotiahnuť nejakého lepšieho fotografa na debatu apod. A technika z Prolaiky, čo by nám tam zdarma opucoval čipy ako sponzorstvo :-)))
s prolaiky asi sotva, ale ak by nás bolo dosť a firme by sa to zdalo zaujímavé určite by sa dalo vymyslieť niečo ozaj lákavé. Ak by sa mi podarilo len to, aby reálne od prezentovali sme na mieste niečo z nášho portfólia bolo by to faj a určite daktoré technológie s ktorými sa nemáte možnosť stretnúť normálne v živote by boli veľmi zaujímavé na prezentáciu a možno by sme niekomu pomohli aj na mieste s riešením jeho problémov napríklad s tlačou veľkých formátov fotografií. Je naozaj na zvážení to či by bol záujem o niečo takéto a čí by ste si chceli reálne pozrieť ako sa robia daktoré veci.

2009-09-17 22:16:56+02
príspevok od: maTTo_corp
Kvôli aktom, však? O:)
jasne, na ePhoto kalendar 2010 :o)

Strhak
2009-09-17 22:19:20+02
príspevok od:
ak je pekná tak na fotenie by bolo to super ( by sme sa jej aj vyzbierali za fotenie ) inak možno by nebolo od veci osloviť dáku agentúru a zajednať si dáke dve modelky a konečne reálne spraviť ten workshop so zábleskovými svetlami. Určite by bol o to väčší záujem ako keď by som stál pred pozadím ja ;-DDD

maTTo_corp
2009-09-17 22:22:16+02
príspevok od:
jasne, na ePhoto kalendar 2010 :o)
Tak to bude (S)trhák :DDDD

Strhak
2009-09-17 22:25:06+02
príspevok od: maTTo_corp
Tak to bude (S)trhák :DDDD
(S) je namiesto (C), takže ide o ochrannú známku prosím nekopírovať ;-)))

2009-09-17 22:27:22+02
príspevok od: Strhak
ak je pekná tak na fotenie by bolo to super ( by sme sa jej aj vyzbierali za fotenie ) inak možno by nebolo od veci osloviť dáku agentúru a zajednať si dáke dve modelky a konečne reálne spraviť ten workshop so zábleskovými svetlami. Určite by bol o to väčší záujem ako keď by som stál pred pozadím ja ;-DDD
mal si na sebe malo make-up-u :o))
ale s inej strany...bud to bude megalomanske s modelkami, prezentaciou a vselicim moznym pre velky pocet ludi (otazne je kolko) alebo nieco v mensom prevedeni a zaroven vacsom, ako to bolo prvykrat...

maTTo_corp
2009-09-17 22:33:37+02
(S) je namiesto (C), takže ide o ochrannú známku prosím nekopírovať ;-)))
Nj 2 in 1 a ak pôjde o trhací kalendár tak až 3 :DD

dodo_bb
2009-09-17 22:33:46+02
Ani asi tak nie je dôležité, či to bude veľké alebo malé, ale či to bude o zábave a troche blbnutia, alebo sa to ´zvrhne´ na normálny workshop. Aby sme namiesto popíjania dobrého zlatistého moku a voľných debát nebehali z prezentácie na prezentáciu :-))))

Strhak
2009-09-17 22:34:00+02
príspevok od:
mal si na sebe malo make-up-u :o))
ale s inej strany...bud to bude megalomanske s modelkami, prezentaciou a vselicim moznym pre velky pocet ludi (otazne je kolko) alebo nieco v mensom prevedeni a zaroven vacsom, ako to bolo prvykrat...
no veď musí sa to vykryštalizovať, modelky to nieje až taká drahá záležitosť. Ak by sme každý dali cca po 15€ tak by nebol problém ( toto počítam pri 10 ľuďoch ) . To je len návrh a ak by sa ujal mohlo by to byť zaujímavé. Inak naschvál riešim program už teraz lebo to bol taký malí nedostatok a mali sme v podstate šťastie že vyšlo to Vavríšovo. Nerád by som tak ešte riskoval, raz me mali šťastie teraz ho už nemusíme mať ;-)

Strhak
2009-09-17 22:37:35+02
veď jasné len aby sme mali dáky program a neriešili ho na poslednú chvíľu ako naposledy. Piatok ten je v podstate doriešený tam sa už nič nevtesná, proste piatku patrí guláš a neviazaná zábava, ale na sobotu prípadne nedeľu niečo vymyslieť aby sme to neriešili v sobotu ráno.

dodo_bb
2009-09-17 22:39:17+02
no veď musí sa to vykryštalizovať, modelky to nieje až taká drahá záležitosť. Ak by sme každý dali cca po 15€ tak by nebol problém ( toto počítam pri 10 ľuďoch ) . To je len návrh a ak by sa ujal mohlo by to byť zaujímavé. Inak naschvál riešim program už teraz lebo to bol taký malí nedostatok a mali sme v podstate šťastie že vyšlo to Vavríšovo. Nerád by som tak ešte riskoval, raz me mali šťastie teraz ho už nemusíme mať ;-)
Ešte boli v zálohe svietiaci banskí trpaslíci na Španej doline :-)))

2009-09-17 22:40:13+02
len dufam ze zas nedate cas, ked nebudem moct dojst :-(
btw: pridu aj zeny?

2009-09-17 22:46:38+02
ten program bol v pohode - bud Vavrisovo alebo Spania dolina, v tom som az taky problem nevidel...teraz to bude o inom, program byt musi, lebo cez leto toho byva viac...
ale ako dodo napisal, bud to bude viac odborne - prezentacie resp. forma workshopu alebo nieco volnejsie...ak mam povedat za seba, tym, ze clovek keca s inymi pri opekacke a pitive, ma aj workshop, aj dobry pocit na dusi :o))
nieze by som nechcel modelky, no ak by prisli zastupkyne neznejsieho pohlavia priamo na stretko, modelky by boli a bubaky, ktore by sa dali pre agenturu, dali by sa na sud piva :o)

2009-09-17 22:48:17+02
zrusis vsetky ksefty a prides :o)) dufam, ze pridu...minimalne Kucerava :o))

2009-09-17 22:49:00+02
je uz aj termin? asi som prehliadol..

Strhak
2009-09-17 22:49:06+02
Ešte boli v zálohe svietiaci banskí trpaslíci na Španej doline :-)))
no hej ale bolo to také fakt provizórne, si myslím že by sme to mohli dáko lepšie vyriešiť. Je pravda že zatiaľ nieje dátum aby sme sa pozreli či sú v okolí dáke akcie, ale pre istotu mať aspoň dáky harmonogram čo sa bude robiť

Strhak
2009-09-17 22:50:33+02
príspevok od:
je uz aj termin? asi som prehliadol..
nie termín ešte nieje známi

Strana 3 z 10

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()