Ahojte, všetci ephoťáci, rozhodli sme sa prelomiť ľady aj v Žiline a navrhujeme všetkým, ktorí sú zo Žiliny, alebo budú v tom čase niekde v okolí, aby sme spoločne vystúpili z anonymity a stretli sa niekde (pri pivku a korbáčikoch :)) a podebatovali o všetkom možnom. Vítaní sú samozrejme všetci, aj ľudia z iných miest, ak máte chuť pridať sa, budeme sa tešiť.
Predbežne by sme zadali termín na 21.11. okolo 18:00, návrhy na miesto a iné pripomienky budeme riešiť vo vlákne...teda aspoň dúfam, že tento môj popis k téme nebude posledným :D tak kto sa pridá?
Píšte, hláste sa, pridávajte sa, uvidíme sa, tešíme sa! :)
čas stretnutia nechám na vás pricestovalších. Žilinskí sa prispôsobia jednoduchšie, prípadne sa dodatočne pripoja. Malo by to ale byť dostatočne zavčasu, aby sme mali ešte dostatok svetla.
čas stretnutia nechám na vás pricestovalších. Žilinskí sa prispôsobia jednoduchšie, prípadne sa dodatočne pripoja. Malo by to ale byť dostatočne zavčasu, aby sme mali ešte dostatok svetla.
Ja tak isto ako ´martin.b´ Z PB do Ziliny je to otazka 20minut.
Už sa blíži čas stretnutia a bolo by dobré dať sem už čas kedy sa stretneme aj miesto a s tým, že čo sa teda pôjde fotiť.
Moj slepy odhad je ze sa bude fotografovat Zilina a okolie to znamena ze stretnut sa mozeme az v Pub zhruba o 19 00h aby sme sa nezdrzovali tak sa poparujeme kto sa s kym ako dohodne individualne a potom dame spicha v SlovakPUB tam mozeme supnut foto do notebook a kritizovat.Ak ma niekto lepsi navrh sup sem s nim.
Moj slepy odhad je ze sa bude fotografovat Zilina a okolie to znamena ze stretnut sa mozeme az v Pub zhruba o 19 00h aby sme sa nezdrzovali tak sa poparujeme kto sa s kym ako dohodne individualne a potom dame spicha v SlovakPUB tam mozeme supnut foto do notebook a kritizovat.Ak ma niekto lepsi navrh sup sem s nim.
Na prvý krát môže byť. Myslím, že časom sa ale ukáže, že lepšie bude dať nejakú tému na fotenie.
Pôvodný plán bol ísť fotiť cez deň ešte za svetla a o 19.00 si sadnúť k pivku a oddychovať pri plodnej debate. Takto by sme sa sotva zišli a hneď aj rozišli, takže môj návrh je stretnúť sa okolo druhej, napr. na štvorcáku pri fontáne a vybehnúť niekam fotiť. Tento časový plán zahŕňa cca 2,5 hodiny denného svetla, večerné šero, západ slnka a aj nočnú scenériu. Po takomto záťahu bude aj pivko a aj nejaký ten zobanec lepšie chutiť. No nie? Kto sa pridá?
Pôvodný plán bol ísť fotiť cez deň ešte za svetla a o 19.00 si sadnúť k pivku a oddychovať pri plodnej debate. Takto by sme sa sotva zišli a hneď aj rozišli, takže môj návrh je stretnúť sa okolo druhej, napr. na štvorcáku pri fontáne a vybehnúť niekam fotiť. Tento časový plán zahŕňa cca 2,5 hodiny denného svetla, večerné šero, západ slnka a aj nočnú scenériu. Po takomto záťahu bude aj pivko a aj nejaký ten zobanec lepšie chutiť. No nie? Kto sa pridá?
takže o druhej...aby som vedela, kedy presne mám začať pukať závisťou :)
som zvedavá na tie vaše fotoúlovky!!!
Stretnutie Žilina
som zvedavá na tie vaše fotoúlovky!!!
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie