Ahojte, všetci ephoťáci, rozhodli sme sa prelomiť ľady aj v Žiline a navrhujeme všetkým, ktorí sú zo Žiliny, alebo budú v tom čase niekde v okolí, aby sme spoločne vystúpili z anonymity a stretli sa niekde (pri pivku a korbáčikoch :)) a podebatovali o všetkom možnom. Vítaní sú samozrejme všetci, aj ľudia z iných miest, ak máte chuť pridať sa, budeme sa tešiť.
Predbežne by sme zadali termín na 21.11. okolo 18:00, návrhy na miesto a iné pripomienky budeme riešiť vo vlákne...teda aspoň dúfam, že tento môj popis k téme nebude posledným :D tak kto sa pridá?
Píšte, hláste sa, pridávajte sa, uvidíme sa, tešíme sa! :)
s ľútosťou vám musím, drahí ephoto priatelia, oznámiť, že termín mojej chatovice v BS sa presunul o týždeň neskôr, takže na víkend 30.1. som nepoužiteľná :(
škoda, tešila som sa...
ale ak to nakopneme správne, ďalšie stretko by mohlo byť vo februári a na to sa budem priam triasť :)
Suhlasim bude to kazdy mesiac a samozrejme ako som uz povedal ze datum srtetka sa prisposobi vacsine.Ved nakoniec tak ako sme sa dohodli.
Ja by som radšej navrhol, napr. vždy poslednú sobotu v mesiaci. Dohadovať sa vždy na dátume bude nadlho. A ak by niekto ten dátum nemohol, tak príde zase o mesiac.
Ja by som radšej navrhol, napr. vždy poslednú sobotu v mesiaci. Dohadovať sa vždy na dátume bude nadlho. A ak by niekto ten dátum nemohol, tak príde zase o mesiac.
presne takto som to myslela aj ja, vždy konkrétny týždeň v mesiaci, môže byť?
výborný nápad. Prejednáme to na valnom zhromaždení.
Myslím, že dátum máme uzavretý. Ešte treba dohodnúť miesto a čas prvej časti - fotenia.
Fotit navrhujem aby siel kto s kym bude chciet a tema volna kto co nafoti nechame na jednotlivcoch rozoberieme to donesiem notebook a cca 10zaberov si kazdy vlozi na hdd notebboku vsetky zabery premietneme a kazdy s nas ohodnoti foto vytazne foto ziska najviac bodov atd detail upresnime na stretnuti so sefredaktorom a sefredaktorkov branislavomb. a sl.kucerawa.Tak ze hospoda je jasna skoda ze tam maju len 11 00h otvorene.(SLOVAK PUB pri policii)len cas od ktorej budeme fotografovat treba ujasnit vzhladom na to ze uz o cca 17 00h sa dostavme k tme zotmeniu a fotografiam so stativu.
Fotit navrhujem aby siel kto s kym bude chciet a tema volna kto co nafoti nechame na jednotlivcoch rozoberieme to donesiem notebook a cca 10zaberov si kazdy vlozi na hdd notebboku vsetky zabery premietneme a kazdy s nas ohodnoti foto vytazne foto ziska najviac bodov atd detail upresnime na stretnuti so sefredaktorom a sefredaktorkov branislavomb. a sl.kucerawa.Tak ze hospoda je jasna skoda ze tam maju len 11 00h otvorene.(SLOVAK PUB pri policii)len cas od ktorej budeme fotografovat treba ujasnit vzhladom na to ze uz o cca 17 00h sa dostavme k tme zotmeniu a fotografiam so stativu.
Salvador, šéfredaktorka kučerawá ´bude nepoužiteľná´ ako sama vyššie spomínala :) prejednávať so mnou môžeš via e-mail alebo via facebook :)
Prajem vám všetkým pekný večer a vedzte, že vám budem závidieť!
Stretnutie Žilina
škoda, tešila som sa...
ale ak to nakopneme správne, ďalšie stretko by mohlo byť vo februári a na to sa budem priam triasť :)
:D
Prajem vám všetkým pekný večer a vedzte, že vám budem závidieť!
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa