Ahojte, všetci ephoťáci, rozhodli sme sa prelomiť ľady aj v Žiline a navrhujeme všetkým, ktorí sú zo Žiliny, alebo budú v tom čase niekde v okolí, aby sme spoločne vystúpili z anonymity a stretli sa niekde (pri pivku a korbáčikoch :)) a podebatovali o všetkom možnom. Vítaní sú samozrejme všetci, aj ľudia z iných miest, ak máte chuť pridať sa, budeme sa tešiť.
Predbežne by sme zadali termín na 21.11. okolo 18:00, návrhy na miesto a iné pripomienky budeme riešiť vo vlákne...teda aspoň dúfam, že tento môj popis k téme nebude posledným :D tak kto sa pridá?
Píšte, hláste sa, pridávajte sa, uvidíme sa, tešíme sa! :)
v decembri pokračujeme pri varenom víne a punči :)
Nó tak na tento pokec som sa mal pozrieť oveľa skôr na tú akciu by som si čas našiel ,bol to skvelý nápad 3x10 za nápad a odvahu.Ak sa bude niečo podobné opakovať pošlite mi niekto echo do môjho profilu. S pozdravom
Nó tak na tento pokec som sa mal pozrieť oveľa skôr na tú akciu by som si čas našiel ,bol to skvelý nápad 3x10 za nápad a odvahu.Ak sa bude niečo podobné opakovať pošlite mi niekto echo do môjho profilu. S pozdravom
ulož si túto tému medzi obľúbené a ak sa tu niečo nové udeje, dostaneš o tom automatickú správu
Neviem ako ste na tom vy, ale mňa už začínajú doma žrať mrle. Čo tak 23.1.? Hmmm?
Navrhujem tento krát spraviť stretko o dvoch častiach. Najskôr by sme mohli ísť niekam niečo pofotiť (kto chce) a potom pokračovať v diskusii niekde pri pivku a hodnotiť deň. Niekto by tiež mohol doniesť notebook a ostatní by si doniesli svoje obľúbené štuky na kľúči. Mohli by sme si spraviť takú malú slajdšou. Kto sa prídá?
No super napad zial mne to 23.01 nevyhovuje musel by som prist iba na pokec ihned s prace a to najskor o 19:30h tak ze foto by som musel si musel odpustit co je zlee.Davam teda do eteru datum 30.01.mohol by som zobrat aj notas lae musime sa uskormnit s 15.4´´screen.Zalezi tu vacsiny skusim sa prisposobyt a cakam na rozhodnutie ostatnych.
No super vyzra to zaujimavo a podla mna asi vacsia cast je za 30.01 t.j.koncom januara 2010 prve stretkoo tak dufam ze nas bude viac a pridu aj novy ucastnici a fandovia na foto session.Velmi sa tesim...
no dúfam že sa toho stretka zúčastním šáák sa ozvu ale dám aspoň vtip k veci:
Podľa posledných výskumov obsahuje pivo veľké množstvo ženských
hormónov. Tým sa vyjasnilo, prečo:
- po treťom pive začínate horšie šoférovať
- po šiestom sa chichúňate každej somarine
- po dvanástom začínate čurať posediačky.
čavky
a ešte tento je dobrý:
Anička volá Pepíčkovi a říká:
´Pepíčku, přijď večer k nám, nikdo nebude doma!´
Pepíček se oholí, vymydlí, jde k Aničce, zazvoní a ... nikdo není
doma.
A čo tak stretko v ZA na stanici dnes o 12:47????
Cestujem s dcérou,ide totiž sprievodcom ukázať jej prvý úradný doklad v jej 6r.živote, tj reži.preukaz. Ideme navštíviť moju rodnú hruď Raj.Teplice.Domov k mame.
Priklanam sa radsej ku datumu 30.1. Ucast este nepotvrdzujem, lebo neviem ako to budem mat so skuskami, kedze tetuska na skuske znamky rozdava random(A..Fx).
dotiahneme aj nejakých nových ľudí hádam, mala som chuť ísť fotiť na strechu Holiday Inn ale obávam sa, že aj keď budeme organizovaná skupina, nenájde sa nikto, kto by nám to tam povolil, musíme teda asi vymyslieť niečo menej náročné :)
Stretnutie Žilina
Navrhujem tento krát spraviť stretko o dvoch častiach. Najskôr by sme mohli ísť niekam niečo pofotiť (kto chce) a potom pokračovať v diskusii niekde pri pivku a hodnotiť deň. Niekto by tiež mohol doniesť notebook a ostatní by si doniesli svoje obľúbené štuky na kľúči. Mohli by sme si spraviť takú malú slajdšou. Kto sa prídá?
víkend 22.-24. asi budem mimo ZA (v BS) ale na ný dátum by som sa uvoľnila :)
Podľa posledných výskumov obsahuje pivo veľké množstvo ženských
hormónov. Tým sa vyjasnilo, prečo:
- po treťom pive začínate horšie šoférovať
- po šiestom sa chichúňate každej somarine
- po dvanástom začínate čurať posediačky.
čavky
- Čo robí váš manžel?
- Leží v nemocnici.
- A na čo sa sťažuje?
- Na nedostatok piva.
Anička volá Pepíčkovi a říká:
´Pepíčku, přijď večer k nám, nikdo nebude doma!´
Pepíček se oholí, vymydlí, jde k Aničce, zazvoní a ... nikdo není
doma.
Cestujem s dcérou,ide totiž sprievodcom ukázať jej prvý úradný doklad v jej 6r.živote, tj reži.preukaz. Ideme navštíviť moju rodnú hruď Raj.Teplice.Domov k mame.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa