Ahojte, všetci ephoťáci, rozhodli sme sa prelomiť ľady aj v Žiline a navrhujeme všetkým, ktorí sú zo Žiliny, alebo budú v tom čase niekde v okolí, aby sme spoločne vystúpili z anonymity a stretli sa niekde (pri pivku a korbáčikoch :)) a podebatovali o všetkom možnom. Vítaní sú samozrejme všetci, aj ľudia z iných miest, ak máte chuť pridať sa, budeme sa tešiť.
Predbežne by sme zadali termín na 21.11. okolo 18:00, návrhy na miesto a iné pripomienky budeme riešiť vo vlákne...teda aspoň dúfam, že tento môj popis k téme nebude posledným :D tak kto sa pridá?
Píšte, hláste sa, pridávajte sa, uvidíme sa, tešíme sa! :)
Super dakujem za pekne momentky.A tak isto sa zopakujem aj 1000krat ze sa tesim na dalsie stretko.Tak mila-y ORGANIZATOR tohto stretnutia mozme si to zopakovat v DECEMBER 2009.
Ja sa tiež pridávam bolo super som rád že sa taketo niečo zorganizovalo ak by to bolo v Decembri rád by som sa pridal zatial ahojte a prajem dobré svetlo =)))))))
Bolo by dobre aby niekto s nas prisiel na temu ktoru by sme mohli rozvrtat a vsetci o nej komunikovat.Chcem len povedat aby nam nase stretnutia aj nieco pozitivne dali.Priklad ako tam bolo spomenute spravit WORKSHOP pripadne oslovit znamu osobku a stretko s nou a zapojit viac ludi na takuto akcicku.VSETKO zalezi len na nas,dobre je aj relaxacne posedenie ale pri takom nam to DLHO NEVYDRZI.TESIM SA dalsie stretko.
Bolo by dobre aby niekto s nas prisiel na temu ktoru by sme mohli rozvrtat a vsetci o nej komunikovat.Chcem len povedat aby nam nase stretnutia aj nieco pozitivne dali.Priklad ako tam bolo spomenute spravit WORKSHOP pripadne oslovit znamu osobku a stretko s nou a zapojit viac ludi na takuto akcicku.VSETKO zalezi len na nas,dobre je aj relaxacne posedenie ale pri takom nam to DLHO NEVYDRZI.TESIM SA dalsie stretko.
ten náš súkromný workshop mi chodí tiež po rozume. Neviem, kto si bral ten papier s fb adresami, ale mal by ich rozposlať všetkým zúčastneným. Na fb sa dá tiež založiť vlákno, takže by to ostalo medzi nami. Každý z nás má v niečom silnú stránku a v niečom medzery, takže by sme sa toho mohli vzájomne dosť naučiť.
ten náš súkromný workshop mi chodí tiež po rozume. Neviem, kto si bral ten papier s fb adresami, ale mal by ich rozposlať všetkým zúčastneným. Na fb sa dá tiež založiť vlákno, takže by to ostalo medzi nami. Každý z nás má v niečom silnú stránku a v niečom medzery, takže by sme sa toho mohli vzájomne dosť naučiť.
Stretnutie Žilina
Nie su tam uplne vsetci...
Aby ten kto neprisiel mohol lutovat.
P.S. Ak nebudem dlhsie pisat, tak to znamena, ze ma kucerawa zabila :-)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa