Ahojte, všetci ephoťáci, rozhodli sme sa prelomiť ľady aj v Žiline a navrhujeme všetkým, ktorí sú zo Žiliny, alebo budú v tom čase niekde v okolí, aby sme spoločne vystúpili z anonymity a stretli sa niekde (pri pivku a korbáčikoch :)) a podebatovali o všetkom možnom. Vítaní sú samozrejme všetci, aj ľudia z iných miest, ak máte chuť pridať sa, budeme sa tešiť.
Predbežne by sme zadali termín na 21.11. okolo 18:00, návrhy na miesto a iné pripomienky budeme riešiť vo vlákne...teda aspoň dúfam, že tento môj popis k téme nebude posledným :D tak kto sa pridá?
Píšte, hláste sa, pridávajte sa, uvidíme sa, tešíme sa! :)
drzim vam palce,
my v presove to uz mame uspesne za sebou ,boli sme tam asi 14-ti, super pokec a co je dolezite ,dohodli sme sa na pravidelnych stretnutiach :-)
ak mi nic ´nevbehne´ do terminu, teda toho 30-teho, tak by som rad prisiel, minule stretnutie som nemohol, takze dohodnut miesto a cas stretnutia a na 85% som tam :-)
Podla mna asi vsetkym vyhovovalo posedenie v Slovak pub pri policii tak ze to asi menit momentalne nebudeme teda ak vie niekto o niecom lepsom prosim samozrejme treba ratat aj tych co si chcu odparkovat auto.
Podla mna asi vsetkym vyhovovalo posedenie v Slovak pub pri policii tak ze to asi menit momentalne nebudeme teda ak vie niekto o niecom lepsom prosim samozrejme treba ratat aj tych co si chcu odparkovat auto.
v sobotu večer už bude parkovanie v meste grátis, takže tam problém nevidím, ale preferoval by som, keby všetci prišil pešo, mhd alebo taxíkom ;)
Stretnutie Žilina
my v presove to uz mame uspesne za sebou ,boli sme tam asi 14-ti, super pokec a co je dolezite ,dohodli sme sa na pravidelnych stretnutiach :-)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa