Ahojte, všetci ephoťáci, rozhodli sme sa prelomiť ľady aj v Žiline a navrhujeme všetkým, ktorí sú zo Žiliny, alebo budú v tom čase niekde v okolí, aby sme spoločne vystúpili z anonymity a stretli sa niekde (pri pivku a korbáčikoch :)) a podebatovali o všetkom možnom. Vítaní sú samozrejme všetci, aj ľudia z iných miest, ak máte chuť pridať sa, budeme sa tešiť.
Predbežne by sme zadali termín na 21.11. okolo 18:00, návrhy na miesto a iné pripomienky budeme riešiť vo vlákne...teda aspoň dúfam, že tento môj popis k téme nebude posledným :D tak kto sa pridá?
Píšte, hláste sa, pridávajte sa, uvidíme sa, tešíme sa! :)
Prídem aj ja, chcel som prísť aj na minulé stretnutie ale nepodarilo tak chcel by som teraz:) Mám však otázku, môže prísť so mnou aj priateľka, ktorá síce nefotí ale je tak trochu fanúšik fotografie? :)
Prídem aj ja, chcel som prísť aj na minulé stretnutie ale nepodarilo tak chcel by som teraz:) Mám však otázku, môže prísť so mnou aj priateľka, ktorá síce nefotí ale je tak trochu fanúšik fotografie? :)
no super, tak sa nám to aj rozrastie :)
samozrejme, zober ju, nemusí byť ani fanúšikom fotografie, stačí, ak rada pózuje....chlapci sa potešia :)))
presný dátum je už jasný?? tuším len že ste stanovili vždy koniec mesiaca????Už by som sa mal aj zúčastniť
dúfam, že podám správne info, keď napíšem, že to bude vždy posledná sobota v mesiaci, čiže tentoraz 27.2. a stretnutie je večer o 19:00 v Slovak Pube, ale predpokladám, že tí aktívnejší pôjdu aj fotiť poobede ;)
dúfam, že podám správne info, keď napíšem, že to bude vždy posledná sobota v mesiaci, čiže tentoraz 27.2. a stretnutie je večer o 19:00 v Slovak Pube, ale predpokladám, že tí aktívnejší pôjdu aj fotiť poobede ;)
Možno by nebolo zlé to presunúť na piatok. Leiron má narodeniny, takže by všetko platil :DDDDDD
Stretnutie Žilina
http://www.facebook.com/video/video.php?v=102150086483946&oid=305566812473
samozrejme, zober ju, nemusí byť ani fanúšikom fotografie, stačí, ak rada pózuje....chlapci sa potešia :)))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa