Ahojte, všetci ephoťáci, rozhodli sme sa prelomiť ľady aj v Žiline a navrhujeme všetkým, ktorí sú zo Žiliny, alebo budú v tom čase niekde v okolí, aby sme spoločne vystúpili z anonymity a stretli sa niekde (pri pivku a korbáčikoch :)) a podebatovali o všetkom možnom. Vítaní sú samozrejme všetci, aj ľudia z iných miest, ak máte chuť pridať sa, budeme sa tešiť.
Predbežne by sme zadali termín na 21.11. okolo 18:00, návrhy na miesto a iné pripomienky budeme riešiť vo vlákne...teda aspoň dúfam, že tento môj popis k téme nebude posledným :D tak kto sa pridá?
Píšte, hláste sa, pridávajte sa, uvidíme sa, tešíme sa! :)
Takže čo? Ideme do Vrútok? Alebo sa stretneme v ZA a tam sa dohodneme?
No tak da sa povedat ze mozme ist do Vrutok ja mam volne 3miesta a ty martin.b mas asi tiez 3miesta=6ludi moze ist s nami,Tak ak pojdeme v tomo to poce som za smer Vrutky a pekne foto mame pred sebou.Otazka znie kto sa prida?
No tak da sa povedat ze mozme ist do Vrutok ja mam volne 3miesta a ty martin.b mas asi tiez 3miesta=6ludi moze ist s nami,Tak ak pojdeme v tomo to poce som za smer Vrutky a pekne foto mame pred sebou.Otazka znie kto sa prida?
ak by sa našlo miesto jednoznačne sa pridám :) dobrý nápad tie Vrútky
no vidím dobrého tipa som dal do placu, čo sa mňa týka,nemám problém pokračovať vlakom a pifčo dáme vo Vrútkach???? Mám od tiaľ kolegov poradím sa kam zapadneme????
info pre železničiarov:
29.05.2010
Trenčianska Teplá Odchod / 11:44 rychlik R 605 Mall.sk
Vrútky Príchod / 13:10
Diaľnica sa podľa mojich informácií otvára v nedeľu (30.05.2010), ja osobne sa tam chystám ísť sa pozrieť. Ok, takže sa stretávame o 13:00 na parkovisku Slovak pubu, tam sa rozdelíme do áut a vyrážame do Vrútok.
Diaľnica sa podľa mojich informácií otvára v nedeľu (30.05.2010), ja osobne sa tam chystám ísť sa pozrieť. Ok, takže sa stretávame o 13:00 na parkovisku Slovak pubu, tam sa rozdelíme do áut a vyrážame do Vrútok.
Stretnutie Žilina
už sa teším...
info pre železničiarov:
29.05.2010
Trenčianska Teplá Odchod / 11:44 rychlik R 605 Mall.sk
Vrútky Príchod / 13:10
29.05.2010
Trenčianska Teplá Odchod / 09:44 rychlik R 603 Čingov
Vrútky Príchod / 11:10
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy