Ahojte, všetci ephoťáci, rozhodli sme sa prelomiť ľady aj v Žiline a navrhujeme všetkým, ktorí sú zo Žiliny, alebo budú v tom čase niekde v okolí, aby sme spoločne vystúpili z anonymity a stretli sa niekde (pri pivku a korbáčikoch :)) a podebatovali o všetkom možnom. Vítaní sú samozrejme všetci, aj ľudia z iných miest, ak máte chuť pridať sa, budeme sa tešiť.
Predbežne by sme zadali termín na 21.11. okolo 18:00, návrhy na miesto a iné pripomienky budeme riešiť vo vlákne...teda aspoň dúfam, že tento môj popis k téme nebude posledným :D tak kto sa pridá?
Píšte, hláste sa, pridávajte sa, uvidíme sa, tešíme sa! :)
Cavte ephotaci ako to vyzera so stretkom tento tyzden?25.09.2010?ja idem teda ka nepadne este na mna gulovy blesk alebo nieco podobne tak urcite pridem.
ak bude všetko v cajku, tak prídem aj s mojimi krajšími dvomi tretinami;)
Vyborne tak som naratal zatial somnou 4roch ucastnikov stretnutia.Brano prosim ta vezmi tie odpalovaky chcel by som to skusit s Metz bleskom na Nikon.Vopred Dakujem.
Vyborne tak som naratal zatial somnou 4roch ucastnikov stretnutia.Brano prosim ta vezmi tie odpalovaky chcel by som to skusit s Metz bleskom na Nikon.Vopred Dakujem.
no kamaráti už je načase abych sa ukázal tiež takže na 99% idem ,Branislav taktiež ťa poprosím prines aj Yongnuo YN-460 chcel bysom ten blesk konečne odskúšať a prípadne mi poradíš jak ho objednať. Čavte teším sa ozaj a o koľkej je stretko pre fotenie a kam pôjdeme a ak nebudem stíhať fotenie o koľkej a kde je sedenie??? stále sa stretávate v SlovPube???
Stretnutie Žilina
http://www.nikon-kalendar.cz/galerie/?id=666&filter=&x=0&y=0
nasej patronke ephoto Zilina
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie