Ahojte, všetci ephoťáci, rozhodli sme sa prelomiť ľady aj v Žiline a navrhujeme všetkým, ktorí sú zo Žiliny, alebo budú v tom čase niekde v okolí, aby sme spoločne vystúpili z anonymity a stretli sa niekde (pri pivku a korbáčikoch :)) a podebatovali o všetkom možnom. Vítaní sú samozrejme všetci, aj ľudia z iných miest, ak máte chuť pridať sa, budeme sa tešiť.
Predbežne by sme zadali termín na 21.11. okolo 18:00, návrhy na miesto a iné pripomienky budeme riešiť vo vlákne...teda aspoň dúfam, že tento môj popis k téme nebude posledným :D tak kto sa pridá?
Píšte, hláste sa, pridávajte sa, uvidíme sa, tešíme sa! :)
ahojte keď bol deň s Nikonom v ZA hovoril mi jeden pán o vašich stretkách že je to super dá sa vidieť všeliaká technika a pokecať ,že aby som si kukol tuto stránku a to som nemal robiť nedá sa od tialto odtrhnúť nič inšie nerobím len čítam ....pomóóóc....:-)ale dostávam sa krôčik po krôčku do obrazu do sveta ktorý ma vždy neskutočne fascinoval ,ak mi do toho nič nepríde rád by som sa pridal ak môžem?A čo by ste chceli pofotiť vo Vrutkach ?
ahojte keď bol deň s Nikonom v ZA hovoril mi jeden pán o vašich stretkách že je to super dá sa vidieť všeliaká technika a pokecať ,že aby som si kukol tuto stránku a to som nemal robiť nedá sa od tialto odtrhnúť nič inšie nerobím len čítam ....pomóóóc....:-)ale dostávam sa krôčik po krôčku do obrazu do sveta ktorý ma vždy neskutočne fascinoval ,ak mi do toho nič nepríde rád by som sa pridal ak môžem?A čo by ste chceli pofotiť vo Vrutkach ?
jasné, že môžeš. toto je otvorené stretnutie, môže prísť každý kto chce. :-) chceme sa tam ísť pozrieť na vláčiky, niekde tu bol aj link myslím.
Takže ak je tu ešte niekto z okolia Žiliny a chce sa pridať na fotenie, stretávame sa o 13:00 hod. na parkovisku pri Slovak pube v Žiline a pravdepodobne vyrážame do Vrútok na vláčiky.
tak vzhľadom na príchod môjho busu do ZA o 12:50 budem asi chvíľu meškať ale skúsim sa hore dopraviť čo najrýchlejšie tak poprosím o chvíľu strpenia ak budem meškať ale určite prídem :)
Čavte kámoši Ephoťáci ako sa Vám darilo, dal som prednosť rodinnému víkendu na chalupe takže ako dopadlo streetko???Svetlo na mašinky bolo skvelé takže sa teším na Vaše príspevky , stihli ste aj iné kompo??? a čo nového v Slovak pube???
Ozaj niekto nevedie deník či kroniku zo stretnutí??? Koľko nás vlastne je??? Spravme niekedy gulášku pozývam na V.Belú, pre priaznivcov prírody skvelé kompozície!!!S pozdravom
Pochádza od tial môj svokor, chodíme tam na chalupu s rodinou relaxovať, je to balzam prechod z divočiny mesta. A čo Ty, si rodák alebo tiež tam chodíš relaxovať??? lebo vidím že si od fotoklubu Galanta a to je dosť ďaleko.Z Galanty mám mimochodom vedúceho.
Foto z okolia lazu viď facebok ephoto Za, alebo posledné pridané na : http://flog.pravda.sk/patak-33.flog s pozdravom
Ja odtial pochadzam, takze cele okolie dost dobre poznam :-) Chodim k nasim parkrat do roka, ale prestahoval som sa a zijeme v okrese GA, preto (no nielen preto) FK Galanta. Inak pracujem v BA.
Tak nech Vam ten gulas vyjde :-) Ak by to cirou nahodou vyslo tak, ze by som mal cestu okolo, prisiel by som pozdravit :-)
Cavte ephotaci tak tuto sobotu sa zial nezucastnim stretka pre nizku ucast.
Zaroven sa tesim na dalsi mesiac dufam ze ten uz bude lepsi.A medzi casom do dalsieho mesiaca by sa pratrilo nieco zorganizovat aby sme sa mali na co tesit.Tak ze ak vas nieco dobre napadne sem s tym ten najlepsi napad zorganizujeme.Piste prosim tu alebo na ephotozilina@gmail.com
no nabudúce už musim už som toho vynechal hodne ,šák od tedy už aj v ephoťáckej rodine aj novomanželia pribudli.
Tak tak dvaja zalubenci co cakaju tretieho milacika som zvedavy aky fotak mu kupia dufam ze nebudu setrit a kupia mu na zaciatok tu novu Canon EOS 60D ked uz su v tej Canon company
Stretnutie Žilina
Ozaj niekto nevedie deník či kroniku zo stretnutí??? Koľko nás vlastne je??? Spravme niekedy gulášku pozývam na V.Belú, pre priaznivcov prírody skvelé kompozície!!!S pozdravom
ZA,MT
Foto z okolia lazu viď facebok ephoto Za, alebo posledné pridané na : http://flog.pravda.sk/patak-33.flog s pozdravom
Tak nech Vam ten gulas vyjde :-) Ak by to cirou nahodou vyslo tak, ze by som mal cestu okolo, prisiel by som pozdravit :-)
Zaroven sa tesim na dalsi mesiac dufam ze ten uz bude lepsi.A medzi casom do dalsieho mesiaca by sa pratrilo nieco zorganizovat aby sme sa mali na co tesit.Tak ze ak vas nieco dobre napadne sem s tym ten najlepsi napad zorganizujeme.Piste prosim tu alebo na ephotozilina@gmail.com
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa