Ahojte, všetci ephoťáci, rozhodli sme sa prelomiť ľady aj v Žiline a navrhujeme všetkým, ktorí sú zo Žiliny, alebo budú v tom čase niekde v okolí, aby sme spoločne vystúpili z anonymity a stretli sa niekde (pri pivku a korbáčikoch :)) a podebatovali o všetkom možnom. Vítaní sú samozrejme všetci, aj ľudia z iných miest, ak máte chuť pridať sa, budeme sa tešiť.
Predbežne by sme zadali termín na 21.11. okolo 18:00, návrhy na miesto a iné pripomienky budeme riešiť vo vlákne...teda aspoň dúfam, že tento môj popis k téme nebude posledným :D tak kto sa pridá?
Píšte, hláste sa, pridávajte sa, uvidíme sa, tešíme sa! :)
Vcera som sa prvy krat zucastnil, bolo fajn. Pre nezucastnenych panorama ako to tam vyzeralo: http://www.360cities.net/image/slovakia-zilina-stretnutie-ephoto-100327
skvelá už som ju zhliadol na Faceboku nášho skupinového oddielu v Žiline auž teraz banujem že som ešte nedobehol. Čavte Ephoťáci ZE ŽILINY(tak je to správne)
pefektne stretko,skoda ze som musel skor odist ale nabuduce pridem iso iste taktiez
Hovoril som ti Jake ze budes spokojny musis prist aj na buduce...A hlavne dohodneme sa skor ak bude normalne pocasie mozme vybehnut aj do ulic nieco pofotit.
Takže rád by som pripomenul, že stretnutia stále prebiehajú a ďalšie by malo byť v sobotu 24. (t.j. najbližšia sobota), takže ak má niekto záujem prísť nech sa ozve sem do fóra alebo do skupiny na facebooku (Ephoto Žilina).
Ahojte, tak posledná sobota v mesiaci máj vychádza na 29. a to je deň kedy sa stretávajú priaznivci fotografie a ephoto zo Žiliny a okolia. Takže ak má niekto záujem, tak sa stretneme o 14:00 na Mariánskom námestí, pôjdeme niečo spoločne pofotiť a potom si pôjdeme sadnúť na nejaké to pivko. Takže ak má niekto chuť a čas treba prísť, vítaný je každý.
Stretnutie Žilina
Ďakujem.
http://www.vyhrevna-vrutky.sk/
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie