zda sa mi to,alebo sa stretavaju kolegovia z Ephoto na celom Slovensku,len hlavne mesto NIC,az na workshopy sa tu moc nestretneme,tak co tak NEZAVEZNE STRETNUTIE niekedy v blizkej dobe v Bratislave,,, kto sa chyti,,, :]]
Takže sľúbené foto a upresnenie. Ohľadom otváracieho a v našom prípade hlavne ´zatváracieho´ času´, je možná jeho úprava tzn. posun o hodinu... do 23:00. Ale aby som sa vrátil k priloženej fotke. Ide o fajčiarsky priestor v tvare ´L´. Fotené bez blesku ...
Druhý pohľad je do nefajčiarskej časti, kde sa vydáva jedlo a pripravuje pizza.
Toto je môj posledný príspevok ohľadom mnou navrhnutej Astre, komentár k foto ktoré som sľúbil dodať. Nejde o lobovanie za konkrétny priestor... Konečné rozhodnutie je na Vás... ;-)
Vdaka za dokumentáciu,aspoň máme predstavu ako to tam(ASTRA) vyzerá,výber pokračuje do konca týždňa,najneskôr v pondelok určíme(podľa toho čo sa vyberie)miesto konania,,,
Už sa nevyjadrujem... priložte ďalšie ponuky a dám v hlasovaní za seba bodík... komu, toť otázka! Zatiaľ veľa ponúk nie je. Treba ich zhrnúť, nech sa ľahšie zorientujeme! Koľko ich zatiaľ máme?
Už sa nevyjadrujem... priložte ďalšie ponuky a dám v hlasovaní za seba bodík... komu, toť otázka! Zatiaľ veľa ponúk nie je. Treba ich zhrnúť, nech sa ľahšie zorientujeme! Koľko ich zatiaľ máme?
Astra vyzera byt OK ale neviem neviem ci bude zaverecna do 23 postacujuca. Rad by som poradil ale nejako som z volakedy mojej oblubenej discipliny(slopanie po podnikoch) vypadol. :-)
Astra vyzera byt OK ale neviem neviem ci bude zaverecna do 23 postacujuca. Rad by som poradil ale nejako som z volakedy mojej oblubenej discipliny(slopanie po podnikoch) vypadol. :-)
a konecne stretnutie v BA
Toto je môj posledný príspevok ohľadom mnou navrhnutej Astre, komentár k foto ktoré som sľúbil dodať. Nejde o lobovanie za konkrétny priestor... Konečné rozhodnutie je na Vás... ;-)
pavel, diki za informacne fotky ...
uhm, ale ja si ajtak myslim, ze je lepsie vziat podnik, kde je to otvorene aj po 22. hodine.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa