zda sa mi to,alebo sa stretavaju kolegovia z Ephoto na celom Slovensku,len hlavne mesto NIC,az na workshopy sa tu moc nestretneme,tak co tak NEZAVEZNE STRETNUTIE niekedy v blizkej dobe v Bratislave,,, kto sa chyti,,, :]]
...preventivne by sme mali zobrat notes pre casnika :-)
Stačí si zapamätať čo a koľko ste konzumovali, hlavne počiatočne avizovanú cenu a na záver trvať na svojom... do notýsku, nech si napíše aj novú verziu Babičky.... ;-)
Stačí si zapamätať čo a koľko ste konzumovali, hlavne počiatočne avizovanú cenu a na záver trvať na svojom... do notýsku, nech si napíše aj novú verziu Babičky.... ;-)
...vidis, musim sa este Peta opytat, ci som mu vtedy nechal dost penazi, aby som si z neho nerobil sponzora :-)
a budeme sa stretávať na námestí slobody... odtiaľ je to len kúsok k úradu vlády... ktorý mi dnes leží v žalúdku v súvislosti s kamionistami ... http://ondera.blog.sme.sk/c/215525/Vydrzime-to-Bratislava.html
trošku si dovolím odbočiť a prihriať polievočku...
...vidis, musim sa este Peta opytat, ci som mu vtedy nechal dost penazi, aby som si z neho nerobil sponzora :-)
Penazi si nechal habadej alebo to ten nas dobracisko nejako blbo spocital. Aj som si pamatam kolko ti mam vratit ale uz je to z mojej hlavy fuc. Mas u mna minimalne jednu rundu Lubos.
a konecne stretnutie v BA
nejake info, ci pride aj niekto z ephoto?
trošku si dovolím odbočiť a prihriať polievočku...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa