zda sa mi to,alebo sa stretavaju kolegovia z Ephoto na celom Slovensku,len hlavne mesto NIC,az na workshopy sa tu moc nestretneme,tak co tak NEZAVEZNE STRETNUTIE niekedy v blizkej dobe v Bratislave,,, kto sa chyti,,, :]]
a naozaj chces svoje fotky tlacit na 10x15? vacsi rozmer bude urcite pre teba tvoje fotky lepsi ... :)
ja tlačím A4 a tento formát mi vyhovuje,fotografia dostáva(ak je samozrejme kvalitná a kvalitne tlačená)iný rozmer,opticky i emocionálne!veľký formát je hold veľký formát,,,
a naozaj chces svoje fotky tlacit na 10x15? vacsi rozmer bude urcite pre teba tvoje fotky lepsi ... :)
hm, určite by bol... keď som tlačil fotky kvôli fotoparku, vyšlo ma ich zopár na vtedy 600,-Sk. To si teraz nemôžem dovoliť. Tak som zvolil formát 10x15 za 0,25€ ako A4 za 1,25€ ;-)
Hádam sa podarí aj u mňa.... aj keď nie je sa veľa čím chváliť... :-( Ozaj čo stojí taký malý album... 10x15 v Ba? Čo som našiel, vygúglil, každý má tak rozsah 200 foto... mne by stačila tak desatina....
Ak nepochodíš v Danubii, také malé fóliové albumy 10x15 zvykli mať aj hneď vedľa v Tescu v Kodaku po 1 eure.
halo!zajtra idem rezervovať stoly v Slovak Pube,pokúsim sa o rovnaký priestor,ako minule,mali sme tam dostatok súkromia,snád budú ústretový,a dúfam že tam bude aj Náš čašník,takže večer dám vedieť ako na tom sme,pekný večer ePhoto,,, :))
Mne sa podarilo 102 zableskov na plny vykon...podla mna to zavisi od bateriek, toto bolo s eneloopmi (nabite priblizne na polovicu), ale ked som fotil s dakymi smejdami v commander-remote rezime tak bol hotovy cca po 25 zaberoch, a to ani zdaleka nesiel na plny vykon
Mne sa podarilo 102 zableskov na plny vykon...podla mna to zavisi od bateriek, toto bolo s eneloopmi (nabite priblizne na polovicu), ale ked som fotil s dakymi smejdami v commander-remote rezime tak bol hotovy cca po 25 zaberoch, a to ani zdaleka nesiel na plny vykon
To veru nie, ale potešil si ma... aj ja sominvestoval do enelopov.... ;-)
To: Leto
Tá miestnosť bola fajn... ale mám jednu malinkú prosbu... pripoj ju k rezervácii, ... keby tam na stole bol aspoň jeden jediný nápojový, alebo popr. aj jedálny lístok.... díky...
a konecne stretnutie v BA
:)
To: Leto
Tá miestnosť bola fajn... ale mám jednu malinkú prosbu... pripoj ju k rezervácii, ... keby tam na stole bol aspoň jeden jediný nápojový, alebo popr. aj jedálny lístok.... díky...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa