zda sa mi to,alebo sa stretavaju kolegovia z Ephoto na celom Slovensku,len hlavne mesto NIC,az na workshopy sa tu moc nestretneme,tak co tak NEZAVEZNE STRETNUTIE niekedy v blizkej dobe v Bratislave,,, kto sa chyti,,, :]]
na Chariles mam zle spomienky. s prvym majitelom (uz nebohym Horstom) som sa nerozisiel v dobrom ... kasli(te) na mna. dojdem na bezkach a tie mi hadam dovolia vo foaje odparkovat ;-)
pozri poviem ti to takto : moj starsi junior skoncil s kumite (karate - zapas) s odvovodnenim ze ´je vegetarian a humanista a nebavi ho bit slabsich ...´
na Chariles mam zle spomienky. s prvym majitelom (uz nebohym Horstom) som sa nerozisiel v dobrom ... kasli(te) na mna. dojdem na bezkach a tie mi hadam dovolia vo foaje odparkovat ;-)
a co tak sadnut na cili-ling, vystupis priamo pred Spubom? zmena nezaskodi ;o)
domov to isti nejaky taxik a aj pit mozes :o))
II.stretnutie ePhoto členov a priateľov fotografie v Bratislave UZ V PIATOK! tešíme sa na Vas v Slovak Pube na obchodnej,začiatok 18:00 koniec v nedohľadne,vaše portfólia v akejkoľvek(tlačenej)forme sú vítane!!! Zarucujeme dobrú zábavu a vysokú(cca 30ks) účasť! Tak dobré svetlo a do skorého videnia priatelia,,, :)))
No už sme asi všetci čo chceme prísť... nechal som nejaké info aj vo fotopointe (bývalý everst), ;-) Takže dosť bolo reklamy, pozajtra sa vidíme ... ;-)
No tipujem aj cez 30kuskov. Dalsie stretko uz moze byt za ucasti sponzorov, spojene s mensou predajnou vystavou.:-)
No a na takuto masu by sa uz zisiel aj nejaky konferencier, ktory by to vedel umravnit.
a konecne stretnutie v BA
domov to isti nejaky taxik a aj pit mozes :o))
No a na takuto masu by sa uz zisiel aj nejaky konferencier, ktory by to vedel umravnit.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa