zda sa mi to,alebo sa stretavaju kolegovia z Ephoto na celom Slovensku,len hlavne mesto NIC,az na workshopy sa tu moc nestretneme,tak co tak NEZAVEZNE STRETNUTIE niekedy v blizkej dobe v Bratislave,,, kto sa chyti,,, :]]
a s tym albumom som to spravil tak, ze tiez som si dal do takeho plastickeho ´sanona´ euroobaly, do nich taky hruby tmavocerveny gravirovany papier a na kazdu stranu po jednej fotke (ale neprilepil som ich, lebo nemam to specialne nekysle lepidlo.
a je vybavene! :) ...a nemusim nahanat albumy po celej bratislave. vsade maju vsetci len 10x15, a ked vacsie rozmery, tak to je bud so svatobnymi motivmi alebo to je len na lepenie fotiek alebo vobec.
Ja mám zatiaľ len asi 4-6,neviem či prídu aj tie čo mám objednané,už 4dni na ne čakám,každopádne tiež ich vložim len do euroobalu,toho číreho a je to,ťažkú hlavu s toho robiť nebudem,vernisaž to predsa nie je,,, :])
asi tam pôjdem rovno z roboty... nechce sa mi ísť domov :) Tak dúfam, že už o šiestej tam bude aspoň nejaká noha. Je tam teda rezervačka na meno e-photo alebo tak???
a konecne stretnutie v BA
a je vybavene! :) ...a nemusim nahanat albumy po celej bratislave. vsade maju vsetci len 10x15, a ked vacsie rozmery, tak to je bud so svatobnymi motivmi alebo to je len na lepenie fotiek alebo vobec.
noviny už nestíham.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa