Fórum » VÝSTAVY A UDALOSTI

a konecne stretnutie v BA

leto
leto 2009-11-21 14:30:02+01
zda sa mi to,alebo sa stretavaju kolegovia z Ephoto na celom Slovensku,len hlavne mesto NIC,az na workshopy sa tu moc nestretneme,tak co tak NEZAVEZNE STRETNUTIE niekedy v blizkej dobe v Bratislave,,, kto sa chyti,,, :]]

staleusmiaty
2010-01-16 18:10:38+01
Ako minule, aj tentokrát bolo super a už sa teším nabudúce! Akurát by stálo za úvahu nájsť vhodnejší priestor, kde bude trochu viac svetla, tie fotky sa pozerali dosť ťažko! PS: mne raňajky ráno nikto nespravil, ešte aj chlieb som si musel ísť najprv kúpiť :))

IR_photo
2010-01-16 19:19:43+01
rad som vas spoznal, verim ze si stretko coskoro zopakneme a stane sa prijemnou tradiciou :)

pavel
2010-01-16 19:36:11+01
príspevok od: lu_boss
:-) to ani nejde, pri tom mnozstve, ja som nestihol Pavla, kut kde sedeli bebel, jasmine, singi, ten som uplne obisiel... Ale ved nabuduce :-)
Z toho si nič nerob... iste prídem aj nabudúce, žiaľ, musel som krátko po začiatku odísť. Ak ste dohodli nejaké fotoakcie už teraz sa dodatočne hlásim...

Zároveň sa pripájam k názoru ´stáleusmiaty´, že treba iný priestor, kde bude viac svetla. Jednak kvôli tomu, aby sme v reálnom svetle mohli svoje fotky porovnávať, hodnotiť, a na druhej strane kvôli tomu, aby sme mohli fotiť pri dobrom svetle, ktoré ako každý z nás vie je alfou a omegou fotografie. Nech je použiteľných foto zo stretnutia čo najviac...

Som zvedavý, kto sa tentoraz ujme napísania reportu z tohoto piatku... ak budem nabudúce prítomný dlhšie (v čo dúfam), beriem si túto starosť na seba... ;-)

Ďakujem všetkým za skvelý večer, a aj keď sa hovorí, koľko ľudí, toľko chutí, vidieť že fotografia spája, utužuje a zbližuje. Podobne ako láska v rodine... Teším sa na ďalší diel príbehu, ktorý sme začali sami pred mesiacmi, vďaka e-photu a zanieteným fotografom písať ... ;-)

leto
2010-01-16 20:00:48+01
pekne si to napísal,tú poslednú pasáž hlavne,k priestorom,zatiaľ sa nemenia,zostáva aj do budúcna Slovak pub,nabudúce zrejme využijeme aj projekciu,zo svetlom je problém, ale ako sa ukázalo, blesky to vyriešili:) tú najbližšiu akciu pojmeme ako smerodajnú pre spoločné stretnutia,a každý na nej prednesie svoj návrh na zlepšenie,a preto už čoskoro vznikne nové vlákno, pre sprehladnenie a bude na ňom aj aktuálny program na nablizsiu udalosť,sledujte web,posielajte návrhy,tešíme sa,,,

singi
2010-01-16 22:20:35+01
caute,pripajam sa az teraz lebo som mal nieco,ale chcet sa podakovat vsetkym ludom za super posedenie a perfektny vecer,ktory urcite nebol posledny a na nove priatelstva,ktore vznikaju aj vdaka tomuto portalu...este raz dik:)

lu_boss
2010-01-17 09:39:08+01
K programu, ja by som navrhol toto:
1. prichod v case x
2. v case x+15min oficialne privitat ucastnikov, nacrtnut program
3. kazdy sa predstavi - postavi sa, povie meno a nik /mozno hlupost, ale ludia sa budu neustale menit a prichadzat novi, ide o antidiskriminacne patrenie :-)/
4. moderator v dalsom povedie verejnu diskusiu k danej teme/temam (ak budu)
5. body 1-4 by podla mna nemali zabrat viac ako 1,5 az 2 hodiny, potom nech debatuje-me ako kto s kym uzna za vhodne :-)
Takze ak to vnimam spravne - aktualnym problemom je SVETLO,a z toho vyplyvajuca poziadavka na zmenu MIESTA. Tak toto je tema cislo jedna na buducom stretnuti.
:-)

lu_boss
2010-01-17 09:44:56+01
...so svetlom suhlasim, uvidime, co by s tym dokazali spravit v Slovak Pube.
Co sa tyka fotoakcii, nie som v obraze, aktivne sa v tomto case k tomu velmi nemam, kvoli vytazenosti v praci. Tak ak sa nieco dohodlo, mozno sa pachatelia priznanu a napisu koordinaty :-)
K reportu - skusim napisat Julovi, ci by to pustili na web, ak pripusti, ze ano, nieco dame dohromady :-)

Marcel Rebro
2010-01-17 09:45:42+01
myslim ze to definitivne vyriesi leto (nie leto s malym, ale leto ako leto. leto urcite rozumie ktore leto ;-)).

v lete byva teplo a vonku aj svetlo tak sa mozeme kludne aj opekat. a mastne flaky od slaninky dodaju fotkam tu spravnu retro patinu ;-)

lu_boss
2010-01-17 09:49:27+01
... o tom niet pochyb, tieto akcie v exterieri budu uplne naj. Ale urcite nam zostane chut na stretavky aj v krcme :-)

Marcel Rebro
2010-01-17 09:55:30+01
príspevok od: lu_boss
... o tom niet pochyb, tieto akcie v exterieri budu uplne naj. Ale urcite nam zostane chut na stretavky aj v krcme :-)
nepochybne. je to uz taka ludova tradicia (ahoj ludo) - v krcme sa organizovat. ved aj sudruha janosika v krcme zlapali a za rebro obesili ;-)

Marcel Rebro
2010-01-17 10:01:22+01
... zabudol som na rasu : odhadujem to Bajvaja dlhosrsteho!

2010-01-17 10:15:08+01
príspevok od: Marcel Rebro
... zabudol som na rasu : odhadujem to Bajvaja dlhosrsteho!
džukel je u susedov ;o)

leto
2010-01-17 11:14:51+01
Myslím že Tvoja predstava sa zhoduje z tým čo nosím v hlave aj Ja!Ludia ako Ty,IceDive1,Pavel a zopár aktívnych mozme niečo vyšpekulovať,no ustredná myšlienka je taká ako píšeš,už teraz sa chystá téma,ktorá by bola nosná pre ďalšie stretnutie,ak tá však niečo napadá,budem len rad ak napiseš,a nielen ty,viac hláv,viac kapusty,,, :]]]]]

leto
2010-01-17 11:24:32+01
Leto všetko vyrieši,o tom niet pochýb,je v pláne aj veľká akcia na železnej studienke,partnerky,partnerov,deti aj psy zo sebou,teda taký veľký mejdan pri ohníku,aj slaninka,aj flaky budú,,, :))))

ONEHALF
2010-01-17 13:45:26+01
Trosku oneskorene ale predsa. Dakujem za krasny vecer, skvelu partiu, neopakovatelne rozhovory... Urcite sa zucastnim na dalsich stretnutiach a ´fotovyletoch´ :o)
(PS: Dost som toho popil, dufam ze som nebol moc vyrecny. Okolo 02:00 som dorazil domov)

Este raz dakujem...

leto
2010-01-17 14:49:22+01
Bol si,ale výrečnosť nie je od veci,ak sa hovorí veci :)) čo fotky,poslal ich niekto,tuším si sa podujal ich pozbierať??!

ONEHALF
2010-01-17 14:57:48+01
príspevok od: leto
Bol si,ale výrečnosť nie je od veci,ak sa hovorí veci :)) čo fotky,poslal ich niekto,tuším si sa podujal ich pozbierať??!
Zatial nikto nic neposlal... Uvidime ci sa nieco nazbiera :o) Kludne potom uverejnim... Nieco podobne ako z prvej stretavky:

http://www.radovanmisik.com/gallery/events/EPHOTO%20stretavka%204.12.09/index.html

lu_boss
2010-01-17 15:35:22+01
príspevok od: Marcel Rebro
nepochybne. je to uz taka ludova tradicia (ahoj ludo) - v krcme sa organizovat. ved aj sudruha janosika v krcme zlapali a za rebro obesili ;-)
na rebro bacha :-)

singi
2010-01-17 16:24:40+01
uz som myslel ze sa ani nepreberies z tej opice haha?

sese
2010-01-17 16:29:40+01
toto sa mi ľúbi...chcem mať fotky s patinou a stačí mi k tomu iba slaninka...a tú ja mám.

Strana 32 z 35

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()