Fórum » VÝSTAVY A UDALOSTI

a konecne stretnutie v BA

leto
leto 2009-11-21 14:30:02+01
zda sa mi to,alebo sa stretavaju kolegovia z Ephoto na celom Slovensku,len hlavne mesto NIC,az na workshopy sa tu moc nestretneme,tak co tak NEZAVEZNE STRETNUTIE niekedy v blizkej dobe v Bratislave,,, kto sa chyti,,, :]]

Yamismo
2010-01-16 01:09:25+01
Par fotiek, na obrazku nahlady, v archive rozmer 1920

(link je direct download, netreba cakat)
http://rapidshare.com/files/335937092/ephoto_stretavka.rar

sese
2010-01-16 07:38:50+01
príspevok od: Marcel Rebro
dik za prijemny vecer. rad som nas spoznal ;-)
dobré ráno,praje...rodina :)

IceDive1
2010-01-16 08:43:39+01
príspevok od: sese
dobré ráno,praje...rodina :)
Dobre ranko. Supis akcia to bola a aj sme pekne potiahli. Domov som prisiel okolo druhej. :-)

AnnaM
2010-01-16 08:51:22+01
príspevok od: IceDive1
Dobre ranko. Supis akcia to bola a aj sme pekne potiahli. Domov som prisiel okolo druhej. :-)
Aj ja sa pridam :) Dobre ranko. Bolo super... len skoda ze pre mna tak kratko, dufam ze nabuduce ostaniem dlhze. Leto vdaka za organizaciu.

juro92
2010-01-16 08:58:14+01
čaute , :) včera bolo super , som rád že som vás spoznal

polal
2010-01-16 09:57:32+01
Dobré ránko všetkým.
Straty a nálezy.
Kto si zabudol čierneho kulicha Nike tak nech nelamentuje, ja som ho zobral. Je na Klariskej 10 v robote. Cez týždeň sa treba zastaviť.

IceDive1
2010-01-16 10:06:40+01
Vcera ti isla karta. Dobre sme sa zasmiali. :-)

Marcel Rebro
2010-01-16 10:23:55+01
nerad to priznavam ale :

* 1. asi som to s tou kofolou prehnal, ale nastastie bezky som mal zaparkovane na svojom mieste a spolahlivo ma dobezkovali spat do hor

* 2. napriek odporucaniam svojho vizazistu sa sem tam zabudnem a nosim fajky a ine najky ... kulich je moj, zastavim sa ... ze som ho zabudom suvisi s bodom jedna

* 3. zbabello som usiel tesne pred pol nocou, ze idem rano stulekovat. nesiel som, lebo sa nam nechcelo a v posteli bolo prijemne teplo

* 4. nie som taky tvrdy a bojovy tato ako som panom deto-cakatelom prezentoval ... ale zase aspon mam istotu ze ranajky mi niekto spravi ;-)

PS : foto je z dnesneho ´rana´

zajicew
2010-01-16 10:26:32+01
dobre rano lidi, bolo skvele :))) ... par ludom aj dakujem za ich rady :) .... ja som isiel sice skor domov, ale to najma preto, lebo mi bolo velmi zle od zaludka, ajked to na mne nebolo vidiet :D .... viem to tajit :D

lu_boss
2010-01-16 13:03:52+01
...ticho zavidim ludom, ktori potahli do takmer do rana, raz si to zariadim, aby som mohol potiahnut aj aj ja :-) Kazdopadne, poklona vsetlum za prijemnu spolocnost, prinesene fotografie a fotozazitky a fotoskusenosti. Priznam sa ze si stale pletiem niektore nicky a neviem si ich spojit s konkretnym clovekom /prepac zajicew, ze som Ta mal za cerumenka :-)/, ale to sa postupne hadam podda. Tak ci onak, nabuduce som tam zas !

A pripajam maly reportazny sumar.

bebel
2010-01-16 13:14:29+01
dobre ´rano´ :) aj odo mna ludkovia,

som velmi rada, ze som vas vsetkych spoznala.. dufam, ze coskoro sa vidime opat :)
diky leto (btw. musis mi povedat, ci ta mam sklonovat ako meno, alebo rocne obdobie:) za zorganizovanie tejto akcie..

leto
2010-01-16 13:15:07+01
dobrý den ePhoto,v prvom rade dakujem všetkým za účasť,bola hojná, a zdá sa aj účalová,dohodlo sa niekolko foto výletov, (možno)jedno fotenie svadby:) prezrelo sa množstvo albumov a galérii, vypilo sa toho dosť:) skrátka to zasa vyšlo,škoda len,že sa nezúčastnil nik z redakcie,(Julo sa ospravedlnil)no nik iný už neprišiel,čo je na škodu,videl by nadšencou fotografie,ktorých spojil práve tento portál,,, budúcnosť stretnutí je zpečatená,určené sú aj presné termíny,a zostáva aj miesto konania,na toto všetko bude založené NOVE VLAKNO,ktoré sa na server dostane v priebehu pár dní,BUDEM VAS VCAS INFORMOVAT!!! poprosím vas o vaše pripomienky,návrhy a názory, na naše budúce spoločné akcie,aby sme ich vedeli skvalitniť,ako už na akcii spomenul IceDive1 budeme potrebovať moderátora, teda niekoho kto to povedie,minule sa toho ujal Julo Kotus,včera som sa pokúsil ja,ale už bola akcia rozbehnutá,ťažko sa potom trhajú rozhovory,ale aspon sme sa predstavili,do budúcna preto chceme vyriešiť aj túto časť, poprípade urobiť programovú štruktúru, preto budem rád, ak sa vyjadríte, všetko môžete písať sem, nové vlákno už bude slúžiť na budúce stretávky, toto môže slúžiť na diskusie,,, ešte raz vdaka a dobré svetlo všetkým,,, :)) P.S. kde sú tie fotky,to množstvo fotiek??? :)))))

Jasmine
2010-01-16 13:26:36+01
Bolo vyborne, uzasne...dakujem vsetkym za super vecer a dobre rady :)))...nakoniec aj celebrita bola ;)

leto
2010-01-16 13:34:41+01
mne je zasa lúto,že som s tebou prehodil len pár slov na záver,cez to kvantum ludí,a pútavých rozhovorov som sa k tebe nedostal,nabudúce sa polepším ;)) reportážny sumár vystihuje,aké kvantum kolegov tam bolo,,, :)

leto
2010-01-16 13:39:53+01
aj mne,aspon viem koho je tá nôžka:))vidím,už vo februári,teda čoskoro,a leto je meno,skratka mena´ten čo má radá leto´ čo mi dali deti v tábore,pred pár rokmi,,, :))

leto
2010-01-16 13:42:45+01
príspevok od: Jasmine
Bolo vyborne, uzasne...dakujem vsetkym za super vecer a dobre rady :)))...nakoniec aj celebrita bola ;)
ked sa ma IceDive1 dva krát pýtal či bude aj celebrita,nedalo sa nesplniť,aplauz si zaslúžila :))))

keso13
2010-01-16 14:38:13+01
príspevok od: leto
ked sa ma IceDive1 dva krát pýtal či bude aj celebrita,nedalo sa nesplniť,aplauz si zaslúžila :))))
čauko zdravim vas bolo mi česť vas spoznať.

keso13
2010-01-16 14:43:01+01
príspevok od: lu_boss
...ticho zavidim ludom, ktori potahli do takmer do rana, raz si to zariadim, aby som mohol potiahnut aj aj ja :-) Kazdopadne, poklona vsetlum za prijemnu spolocnost, prinesene fotografie a fotozazitky a fotoskusenosti. Priznam sa ze si stale pletiem niektore nicky a neviem si ich spojit s konkretnym clovekom /prepac zajicew, ze som Ta mal za cerumenka :-)/, ale to sa postupne hadam podda. Tak ci onak, nabuduce som tam zas !

A pripajam maly reportazny sumar.
dakujem pekne za odvoz lu_boss dufam že sa stretneme na kavičke ešte raz diky.

lu_boss
2010-01-16 17:24:46+01
príspevok od: leto
mne je zasa lúto,že som s tebou prehodil len pár slov na záver,cez to kvantum ludí,a pútavých rozhovorov som sa k tebe nedostal,nabudúce sa polepším ;)) reportážny sumár vystihuje,aké kvantum kolegov tam bolo,,, :)
:-) to ani nejde, pri tom mnozstve, ja som nestihol Pavla, kut kde sedeli bebel, jasmine, singi, ten som uplne obisiel... Ale ved nabuduce :-)

lu_boss
2010-01-16 17:27:43+01
príspevok od: keso13
dakujem pekne za odvoz lu_boss dufam že sa stretneme na kavičke ešte raz diky.
Za malo :-) Kavu poriesime - najskor na najblizsom stretku :-) To si pisem do kalendara velkymi cervenymi literami, inak sme dost rozlietani, viac casu bude zjari.

Strana 31 z 35

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()