Fórum » VÝSTAVY A UDALOSTI

a konecne stretnutie v BA

leto
leto 2009-11-21 14:30:02+01
zda sa mi to,alebo sa stretavaju kolegovia z Ephoto na celom Slovensku,len hlavne mesto NIC,az na workshopy sa tu moc nestretneme,tak co tak NEZAVEZNE STRETNUTIE niekedy v blizkej dobe v Bratislave,,, kto sa chyti,,, :]]

singi
2010-01-17 16:31:41+01
príspevok od: leto
Myslím že Tvoja predstava sa zhoduje z tým čo nosím v hlave aj Ja!Ludia ako Ty,IceDive1,Pavel a zopár aktívnych mozme niečo vyšpekulovať,no ustredná myšlienka je taká ako píšeš,už teraz sa chystá téma,ktorá by bola nosná pre ďalšie stretnutie,ak tá však niečo napadá,budem len rad ak napiseš,a nielen ty,viac hláv,viac kapusty,,, :]]]]]
Lu boss to napisal dobre,suhlas zo vsetkym a preto navrhujem aby sa stal predsedom predstavenstva amaterskych fotografov:)

sese
2010-01-17 16:38:17+01
Zabudla som sa poďakovať navrhovanému predsedovi predstavenstva amatérskych fotografov za prísun červeného moku do môjho krku. Lubo vďaka.

polal
2010-01-17 16:43:39+01
príspevok od: IceDive1
Vcera ti isla karta. Dobre sme sa zasmiali. :-)
To bolo tým prechodom z 10-iny na 12-stku.

A splnil sa mi tajný sen. Konečne som si zaskákal na tých zvončekoch na Hurbanovom námestí. :-)

Spracovanie fotiek mi trošku potrvá ale niekde ich zavesím. Zatiaľ pridám tento experiment (focus stacking).

Zbytku fotiek som dal zatiaľ pracovný názov:

20 fotografov v tmavej komore :-)

staleusmiaty
2010-01-17 16:45:08+01
príspevok od: singi
Lu boss to napisal dobre,suhlas zo vsetkym a preto navrhujem aby sa stal predsedom predstavenstva amaterskych fotografov:)
Ja tento návrh taktiež podporujem, Ľubo sa na to hodí aj svojím nickom! :))

IceDive1
2010-01-17 16:53:54+01
Takto s poharom si ma na verejnosti odhalil. :-)

lu_boss
2010-01-17 18:28:51+01
...chlapi, dik za doveru :-) Ale ako by to znelo ? Predseda Amaterskych Fotografov, v skratke PAF :-)
Vidim to tak, ze organizacna grupa bude pozostavat predovsetkym z Leta, Pavla, rad pomozem a urcite radi pomozu aj ini (IceDive, Staleusmiaty, Sese...), nastastie je nas dost. Mozem skusit nevdacnu funkciu ´moderatora´, aby sme zaciatku dali aky-taky punc organizovanosti a ostatne si skusime rozdebatovat. Kazdopadne, hlavne bez Leta a Pavla (a prepacte mi ti, na ktorich som pozabudol)by sa doteraz nic nedialo.

dramatiq
2010-01-17 20:14:32+01
príspevok od: Jasmine
Bolo vyborne, uzasne...dakujem vsetkym za super vecer a dobre rady :)))...nakoniec aj celebrita bola ;)
jaj tuto si myslela? :D

IceDive1
2010-01-17 20:22:23+01
príspevok od: dramatiq
Nooo. Pekne. Na buduce teda berieme uz komplet vybevenicko? Modelky uz mame ....

pavel
2010-01-17 20:36:20+01
Ešte raz sa chcem ospravedlniť za svoj útek ... dôvod je tu: http://ondera.blog.sme.sk/c/216540/Nech-mu-je-zem-slovenska-lahka.html

Teraz k tomu nápadu, čo sa mi zrodil v tých 15 deka šedej hmoty na krku...

Každý rok sa koná Fotomaratón. Témy vyhlásené na isté časové obdobie sú vždy dosť náročné a hlavne, uspieť musí človek u ´anonymnej´ poroty, a u všetkých ktorí môžu neskôr hodnotiť a hlasovať. V tej súvislosti ma napadla myšlienka (a zvíťazila), vyhlásiť jednu tému do najbližšieho stretnutia. Max počet fotiek 3, formát... 15x23. Potom všetci môžem hlasovať, vybrať prvých troch a ich fotky zavesiť aj na tento portál... (alebo ak by nesúhlasili majitelia, poskytnem svoj priestor na serveri...), čo Vy na to?

Prezentácia toho naj čo vo svojich albumoch už máme, prebehla. Takto by sme mohli udržať na našich stretkách dynamickosť a vždy by bolo o čom debatovať, ak opomeniem fakt, že budeme sami sebou nútení sa zdokonalovať. Samozrejme, ak by sme odsúhlasili tému, ktorú nie som schopný ja alebo ktokoľvek iný naplniť (v mojom prípade napr. akt), nezúčastním sa sťa aktívny, ale ako pasívny člen témy mesiaca... ;-)

singi
2010-01-17 20:54:19+01
Nooo. Pekne. Na buduce teda berieme uz komplet vybevenicko? Modelky uz mame ....
pravdu vravis:)

leto
2010-01-17 21:08:37+01
no zdá sa,že nápadov máme všetci mrte,tak verím že niečo do najbližšej stretávky vymyslíme,ten Pavlov nápad sa mi páči,ešte nieto?niečo? :))

Jasmine
2010-01-17 21:11:41+01
príspevok od: dramatiq
Hahaha, pekne :-), celebritny bol hlavne nas monologicky casnik, co mal prave volno :D

dramatiq
2010-01-17 21:19:38+01
ja som za kazdu srandu :D vybavenicko mam vzdy so sebou :D a pavel ma inak dobry napad

pavel
2010-01-17 21:50:49+01
Ešte dajte do pľacu tému mesiaca, nech nám neubieha čas tak rýchlo ako na fotomaratóne a ... môžeme to vyskúšať... keďže sneží, ešte aj teraz a bude aj do daľšieho stretka, navrhujem názov témy č. 1 ´padá a padá´ ... (samozrejme nemusí ísť len o sneh... ;-) Pokojne navrhnite inú.... ktorá vyhrá, do tej sa pustíme ...

leto
2010-01-18 08:57:02+01
príspevok od: pavel
Ešte dajte do pľacu tému mesiaca, nech nám neubieha čas tak rýchlo ako na fotomaratóne a ... môžeme to vyskúšať... keďže sneží, ešte aj teraz a bude aj do daľšieho stretka, navrhujem názov témy č. 1 ´padá a padá´ ... (samozrejme nemusí ísť len o sneh... ;-) Pokojne navrhnite inú.... ktorá vyhrá, do tej sa pustíme ...
Téma č.1 sa mi páči! Hlasujme:))

pavel
2010-01-18 10:10:14+01
príspevok od: leto
Téma č.1 sa mi páči! Hlasujme:))
Ešte by som sa chcel opýtať na termín ďalšieho stretka, voľajako som ho nezaregistroval ... ;-)

polal
2010-01-18 10:19:21+01
Dobrá téma. Dúfam že sa termín netrafí do lyžovačky.

fuuzi
2010-01-18 11:10:15+01
zdravim, chcel by som nabuduce pri nejakom stretnuti poprosit o nejaku identifikaciu skupiny, lebo nakolko som do Slovak pubu dosiel cca 18.30 / kvoli pracovnym povinnostiam, nevedel som najst skupinku 25 ludi pohromade, pretoze nepoznam ani jedneho clena / a skupiniek o 10 ludi tam bolo neurekom, takze ´vypytovanie sa´ som zavrhol. 2x som si obehol vsetky miestnosti, a potom som to vzdal. skoda, velmi som sa tesil.

2010-01-18 11:14:22+01
príspevok od: fuuzi
zdravim, chcel by som nabuduce pri nejakom stretnuti poprosit o nejaku identifikaciu skupiny, lebo nakolko som do Slovak pubu dosiel cca 18.30 / kvoli pracovnym povinnostiam, nevedel som najst skupinku 25 ludi pohromade, pretoze nepoznam ani jedneho clena / a skupiniek o 10 ludi tam bolo neurekom, takze ´vypytovanie sa´ som zavrhol. 2x som si obehol vsetky miestnosti, a potom som to vzdal. skoda, velmi som sa tesil.
vzadu za krizom ich bola cela kopa :o) ja som sa minule opytal casnikov a trafil som :o)

staleusmiaty
2010-01-18 11:20:43+01
príspevok od: fuuzi
Identifikácia skupiny?! Také ľahké nevieš? :)) Boli sme preda jediná skupina, ktorá mala na stoloch okrem pohárov aj kopec foťákov :) Boli sme v tzv. kolibe, nabudúce sa opýtaj obsluhy a vďačne ťa nasmerujú.

Strana 33 z 35

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()