zda sa mi to,alebo sa stretavaju kolegovia z Ephoto na celom Slovensku,len hlavne mesto NIC,az na workshopy sa tu moc nestretneme,tak co tak NEZAVEZNE STRETNUTIE niekedy v blizkej dobe v Bratislave,,, kto sa chyti,,, :]]
no,foťák by mal každopádne niekto priniesť,najlepšie niekto kto portrétuje,nech sme aj zvečnený,pár ekýn na pivko či večeru príde vhod,a dobrá nálada je nevyhnutná,,,
...sorry, tie svedske stoly s fotakmi mali byt reakacia na Tvoj prispevok
Svedske stoly pre sikovnych spoluobcanov. To by mali naozaj velku radost a s velkou nedockavostou by sledovali toto forum aby boli informovani o dalsom stretnuti. :-)
Svedske stoly pre sikovnych spoluobcanov. To by mali naozaj velku radost a s velkou nedockavostou by sledovali toto forum aby boli informovani o dalsom stretnuti. :-)
ale uznaj, keby sme to vsetko nakladli na jeden stol, no nevyberalo by sa z toho ? :-)
Ja mam sice 37, ale vek by nemal byt prekazkou :-) Ide o stretnutie ludi so spolocnym konickom a tam aj nepriek vekovym rozdielom, mozeme najst spolocnu rec. Pocitam, ze si nedas pivo :-) Bohuzial ani ja nie, kvoli autu.
a konecne stretnutie v BA
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa