zda sa mi to,alebo sa stretavaju kolegovia z Ephoto na celom Slovensku,len hlavne mesto NIC,az na workshopy sa tu moc nestretneme,tak co tak NEZAVEZNE STRETNUTIE niekedy v blizkej dobe v Bratislave,,, kto sa chyti,,, :]]
Ešte ma napadlo ze v pripade ze by nahodou ten slovak pub nevysiel nahradou by mohol byt Machnac (pri Lafranconi) je to komplet nefajciarska krcma (fajci sa len pred vchodom) a maju tam hlavnu miestnost a vedlajsiu a do tej vedlajsej sa bez problemov zmesti tak 30Ludi ked sa spoja stoly a je to oddelene od celku tak mozno ano to by nebolo zle miesto :)
Ešte ma napadlo ze v pripade ze by nahodou ten slovak pub nevysiel nahradou by mohol byt Machnac (pri Lafranconi) je to komplet nefajciarska krcma (fajci sa len pred vchodom) a maju tam hlavnu miestnost a vedlajsiu a do tej vedlajsej sa bez problemov zmesti tak 30Ludi ked sa spoja stoly a je to oddelene od celku tak mozno ano to by nebolo zle miesto :)
fuha machnac? - no ja by som potom skor odporucala Prazdroj (plzenska pivaren, na mostovej ulici, optori redute) :).. je v centre, a nech byvame kdekolvek v ba, budeme to mat priblizne rovnako daleko
POTVRDENÉ-REZERVOVANÉ oznamujem týmto všetkým Ephotakom zo záujmom sa zúčastniť na stretnutí v BA že akcia bude ako bolo dohodnuté 04.12.09(piatok) o 18:00h v Slovak Pube,na žiadosť mnohých v nefajciarskych priestoroch :]]
POTVRDENÉ-REZERVOVANÉ oznamujem týmto všetkým Ephotakom zo záujmom sa zúčastniť na stretnutí v BA že akcia bude ako bolo dohodnuté 04.12.09(piatok) o 18:00h v Slovak Pube,na žiadosť mnohých v nefajciarskych priestoroch :]]
Super !!! :-) ...myslim tie nefajciarske priestory :-) V piatok som tam. Kolko nas bude ? +/- ?
a konecne stretnutie v BA
bude aj tombola ?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie